7 UP

Så spelar du

7UP! ger dig 7 linjer att skrapa och vinna på. Det finns 3 paneler – och ett pris – per linje. När du klickar på eller sveper över dem kan du se symbolerna under dem. Matcha 3 symboler för att vinna!

Bestäm insats och linjer

Ställ in din insats genom att klicka på knapparna med minus eller plus på var sida om fältet 'per line'. Den totala insatsen kan du se i fältet längst ner på skärmen.

Du kan välja att spela med 1-7 linjer. Välj antalet linjer du vill spela med genom att klicka på knapparna med minus eller plus på var sida om fältet som visar din insats.

Så spelar du

• Klicka på 'Play'.
  • Matcha 3 symboler i en rad för att vinna priset som visas. Se listan med vinster nedan.
  • Separata vinster läggs ihop, och din totala vinst läggs till på ditt saldo.

Priser

Symbol Multiplikatorer
x insats
10000
1000
200
100
50
20
10
5
4
2
1
1

Det teoretiska beloppet som spelarna återfår är 92,09%. Det beloppet representerar den långsiktiga, förväntade återbetalningen från spelet som har framtagits av ett oberoende testföretag.

Avbrott

Ibland kan ju internetförbindelser vara opålitliga, och andra saker kan orsaka avbrott i spelet. I sådana fall försöker försöker vi vara så rättvisa som möjligt mot dig. m du till exempel får slut på batteri medan du spelar, eller om du når din personliga tidsgräns för dagen, sätter vi automatiskt in alla eventuella vinster på ditt konto.

Demo

Operatörens demoläge är en begränsad version av det riktiga spelet. Demolägen fungerar med exakt samma regler och samma slumpade nummergenerator. I demoversioner kan du spela med låtsaspengar som inte har något riktigt monetärt värde.

Eventuella fel i spelsystemet

Operatören förbehåller sig rätten att hålla inne med vinster och annullera insatser om en spelare manipulerar spel på ett bedrägligt sätt, eller om det inträffar ett fel i själva spelsystemet. I definitionen av sådana fel ingår fel i de publicerade oddsen eller i vinsttabellen, eller om ett spel inte fungerar i enlighet med sina publicerade regler.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2019-09-11