Farmyard Frenzy Instant Win

Spelets mål:

Farmyard Frenzy Instant Win spelas med 9 skrappaneler på ett 3x3 rutnät tillsammans med äggsamlingsbonusen med gratiskorttemaspel.

Spelaren måste ha tre matchande symboler för att vinna, vilket visas på Betalningstabellen nedan nedan.

Äggsamlingsbonusen utlöses med 3 flicksymboler.

Mellan 2 och 5 gratiskort delas ut i Äggsamlingsbonusen.

Värden på ägg som samlas av flickan.

temaspel

Betalningstabell för €1.00 insats

betala 1

betala 2

betala 3

Spelinformation:

• Spelet spelas med 9 skrappaneler på ett 3x3 rutnät.
  • En insats är förinställd när du börjar spela.
  • Satsning per linje kan ändras med ett klick på hamburgarmenyn menu icon och ändra satsningsmätaren.
  • Spelet börjar med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • Alla vinstsymboler animeras tillsammans med bakgrundsanimationer.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": En standardsatsning ställs in när du går in i spelet. Du kan ändra satsningen genom att klicka påmenu icon  och ändra satsningen enligt vad som visas nedan.

Satsning per linje

• Betalningstabell: Du ser betalningstabellen genom att klicka på knappen iöverst på spelskärmen i kontrollpanelen.
  • Betalningstabellen visar utbetalningarna för alla symboler. För att komma tillbaka till spelet klickar du på knappen x  på betalningstabellens skärm.
  • Skrapa: Klicka på knappen spin button Klicka på eller hovra över valfri ruta för att skrapa den och avslöja priset. Spelaren kan även klicka på symbolknappen scratch buton symbolen för att se alla paneler samtidigt. Symboler betalas enligt betalningstabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av färgade animerade symboler, med det totala vinstbeloppet nere på rutan bredvid "VINST".
  • Volym: Ikonen volym på  aktiverar spelets musik. Klicka på knappen volym på  för att sänka volymen volym av .
  • KREDITER: Efter att ha placerat ditt önskade spel, visas ditt kvarvarande spelsaldo i mätaren "SALDO", dvs. det aktuella spelsaldot minus det totala satsade beloppet.
  • AUTOSPELA: Med den här funktionen kan du välja bland flera alternativ för handsfree-spel.
  • Klicka påmenu icon  för att använda funktionen "AUTOSPELA". När autospelafönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill spela med. Klicka på "STARTA" för att aktivera valt alternativ och starta spelet.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal spel: Spelet skrapar i antal snurrningar som valts i mätaren antal Antal spel. Du kan välja upp till 1 000 skrapningar och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet skrapningar 100.
  • Spela tills vinsten är lika stor eller är högre än: Spelet fortsätter tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
  • Spela tills förlusten inte överskrider: Spelet spelas automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
    • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
    • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
    • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) därefter är nästa autospel tillåtet.
  • Spela tills funktionen startas: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.

Autospin des

• Klicka på knappen "AUTOSSPELA"menu icon på höger sida av spelskärmen för att använda autospelfunktonen. När autospelafönstret öppnas klickar du på "Mer" för att visa ytterligare alternativ Klicka i rutorna bredvid alternativen som du vill spela med. Klicka på textrutan och ange gränsbeloppet du vill spela med. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. Klicka på samma sätt på knappenautospin stop för att stoppa funktionen "AUTOSPELA" och återvända till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor, har villkoret som uppfylls först prioritet över de andra och de kvarvarande valda villkoren tas bort. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • Du kan endast använda alternativet AUTOSSPELA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa skrapning blir samma som beloppet du satsade på föregående skrapning. Klicka på "SPELA" för att fortsätta spela med samma satsning. ­För att ändra din satsning kan du öka eller minska satsningen som visas på spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.

Spelinställningar:

• Klicka på knappen Spelinställningar för att se spelinställningarna settings button längst ner på spelskärmen mellan betalningstabellen och ljudsymbolerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna med volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller deaktivera spelvinstljud.
  • Bakgrundsljud: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera bakgrundsljudet.

settings panel

Spelregler:

• Farmyard Frenzy Instant Win-spelet spelas med 9 skrappaneler på ett 3x3-rutnät.
    • Alla rutor på kortet aktiveras när spelaren klickar på knappen "Skrapa". Klicka på en ruta för att skrapa den och avslöja vinsten.
    • För att se alla paneler automatiskt klickar du på  scratch buton efter att ha klickat på knappen "Skrapa".
    • Matcha 3 valfria symboler var som helst för att få respektive utbetalning för den symbolen. Du kan inte matcha 4 eller fler symboler.
    • Betalningstabellen visar vinstsumman för det aktuellt valda spelet.
    • Spelaren kan inte vinna en symbolvinst och en temaspelvinst samtidigt.
    • Alla äggsymboler betraktas som en och samma symbol i huvudspelet och utdelar beloppet som nämns i betalningstabellen när de visas var som helst på spelskärmen.
    • Flicksymbolen har ingen utbetalning.
    • Flicksymbolen startar Äggsamlingsbonusspelet.
    • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
    • Den teoretiska avkastningen till spelaren är 90.11 %.

Äggsamlingsbonusspel:

• Äggsamlingsbonusen utlöses när 3 flicksymboler visas.
    • Mellan 2 och 5 gratiskort delas ut i Äggsamlingsbonusen.
    • Gratiskort spelas med samma satsning per linje som för det utlösande spelet.
    • Dessa kort har bara äggsymboler och tomma symboler (Farmyard Frenzy Instant win) och visas i var och en av de 9 positionerna.
    • Fler än 3 tomma symboler (Farmyard Frenzy Instant Win) kan visas under gratiskorten.
    • Tom symbol (Farmyard Frenzy Instant Win) utbetalar inget.
    • Gratiskort kan inte utlösas igen.
    • Äggsymboler innehåller nu bonusvärden.
    • Alla ägg som visas samlas in av flickan till det bonusvärde som visas.
    • Olika äggsymboler visas under bonusfunktionens gång.
    • Äggsymboler med 2 ägg har 1 och 2 som multiplikator; äggsymboler med 3 ägg har 5, 10 och 15 som multiplikatorer; äggsymboler med 4 ägg kommer att ha 20, 25 och 50 som multiplikatorer.
    • Priset för 3 ägg av samma typ från grundspelet utdelas inte under bonusspelet.

Webbläsarpanelens kommandon:

browser

Huvudspelmenyalternativ

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning insättning för att lägga till pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 90.11 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du kopplas bort mitt i grundspelet, kommer spelet att fortsätta där du kopplades bort, annars får du reda på resultatet med ett klick på "Spelloggar" knappen när du loggat in dig igen
  • Om du kopplas bort mitt i spelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2.Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" insättning knappen i botten av spelskärmen och betala in.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.