King of Dragons Instant Win

MicrosoftTeams-image (16)-min

Spelets mål:

Spelet King of Dragons Instant Win spelas med 9 skrappaneler på ett 3x3-rutnät tillsammans med ett bonustemaspel. Spelet har 3 lyktor ovanför varje kolumn i rutnätet, vilka kan innehålla antingen en multiplikator eller bonus. I början av varje spel kommer en lykta över rutnätet att ändras till olika multiplikatorer eller "bonus". Om Dragon King-symbolen avslöjas var som helst i rutnätet, kommer motsvarande pris ovan att delas ut till spelaren.

Värdet på lyktan från 5–100x multipliceras med total satsning och läggs till spelarens saldo i slutet av spelet. Om lyktan är en bonuslykta, väljer spelaren en av 3 bonuslyktor för att se det dolda priset

Betalningstabell:

payatable_1

paytable_2

Spelinformation:

• Spelet spelas med 9 skrappaneler på ett 3x3 rutnät.
  • En insats är förinställd när du börjar spela.
  • Satsning per linje kan ändras med ett klick på hamburgarmenyn hamburgare  och ändra satsningsmätaren.
  • Spelet börjar med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • Alla vinstsymboler animeras tillsammans med bakgrundsanimationer.
  • < />Vinsterna uppdateras i SALDOT i slutet av varje spel och vinstbeloppet från varje spel visas i VINST-mätaren.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": En standardsatsning ställs in när du går in i spelet. Du kan ändra satsningen genom att klicka på  hamburgare och ändra satsningen enligt vad som visas nedan.

satsning

• Betalningstabell: Du kan se alternativet Betalningstabell genom att klicka på illustrationen  för spelregler ligger längst ner på spelskärmen ovanför kontrollpanelen. Priserna som visas i betalningstabellen är per enhetssatsning och visas som multiplikatorer. För att få det faktiska utbetalningsbeloppet, multiplicera varje pris med det satsade beloppet.
  • Betalningstabellen visar utbetalningarna för alla symboler. För att komma tillbaka till spelet klickar du på knappenstäng på skärmen med  betalningstabellen .
  • Skrapa: Klicka på knappen spela Klicka på eller hovra över valfri ruta för att skrapa den och avslöja priset. Spelaren kan även klicka på symbolknappen framåt för att se alla rutor samtidigt. Symboler betalas enligt betalningstabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av färgade animerade symboler. Även utspridda vinster visas med animerade symboler. Det totala vinstbeloppet visas längst ner på skärmen bredvid "VINST".
  • Volym: Ikonen volym upp aktiverar spelets musik. Klicka på sänk volym för att sänka volymen .
  • KREDITER: Efter att ha placerat ditt önskade spel, visas ditt kvarvarande spelsaldo i mätaren "SALDO", dvs. det aktuella spelsaldot minus det totala satsade beloppet.
  • AUTOSPELA: Med den här funktionen kan du välja bland flera alternativ för handsfree-spel.
  • Klicka påhamburgaren för att använda funktionen "AUTOSPELA". När autospelafönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill spela med. Klicka på knappen "STARTA" för att aktivera valda alternativ och starta spelen.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal spel: Spelet skrapar i antal snurrningar som valts i mätaren antal Antal skrapningar. Du kan välja upp till 1 000 skrapningar och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet skrapningar 100.
  • Spela tills vinsten är lika stor eller är högre än: Spelet fortsätter tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
  • Spela tills förlusten inte överskrider: Spelet spelas automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
  • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
  • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
  • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning)
    • Spela tills temaspel startar: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.

MicrosoftTeams-image (18)-min
    • Klicka på knappen "AUTOSSPELA"på höger sida av spelskärmen för att använda autospelfunktonen. När autospelafönstret öppnas klickar du på "Mer" för att visa ytterligare alternativ Klicka i rutorna bredvid alternativen som du vill spela med. Klicka på textrutan och ange gränsbeloppet du vill spela med. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt knappen för att stoppa funktionen "AUTOSPELA" och återvända till spelskärmen.
    • När du spelar med flera alternativ och villkor, har villkoret som uppfylls först prioritet över de andra och de kvarvarande valda villkoren tas bort. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
    • Du kan endast använda alternativet AUTOSSPELA när du spelar med riktiga pengar.
    • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa skrapning blir samma som beloppet du satsade på föregående skrapning. Klicka på "SPELA" för att fortsätta spela med samma satsning. ­För att ändra din satsning kan du öka eller minska satsningen som visas på spelskärmen.
    • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.

Spelinställningar:

• Klicka på knappen Spelinställningar för att se spelinställningarna  längst ner på spelskärmen mellan betalningstabellen och ljudsymbolerna.
    • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna med volymknappen.
    • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller deaktivera spelvinstljud.
    • Bakgrundsljud: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera bakgrundsljudet.

Spelregler:

• Spelet King of Dragons Instant Win spelas över 9 skraprutor på ett 3x3 rutnät.
    • Alla rutor på kortet aktiveras när spelaren klickar på knappen "Skrapa". Klicka på en ruta för att skrapa den och avslöja vinsten. För att se alla paneler automatiskt klickar du på efter att ha klickat på knappen "Skrapa".
    • Matcha 3 valfria symboler var som helst för att få respektive utbetalning för den symbolen.
    • Spelet börjar med den aktuella valda INSATSEN.
    • Symbolvinster multipliceras med insatsen.
    • Om Dragon King-symbolen visas kommer respektive lyktbonus att delas ut.
    • Om lyktan är en bonuslykta, väljer spelaren en av 3 bonuslyktor för att se det dolda prisert.
    • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
    • Den teoretiska avkastningen till spelaren är 90,02 %.

BONUSTEMASPEL:

• När Dragon King-symbolen visas, delas motsvarande multiplikator på 5–100x ut.
    • Om lyktan är en bonuslykta, väljer spelaren en av de 3 bonuslyktorna för att se ett vinstbelopp på 20, 40, 50, 100, 200, 500x.
    • Samtliga vinster överförs till saldot efter spelets slut.

Webbläsarpanelens kommandon:

• MicrosoftTeams-image (17)-min
    •

Huvudspelmenyalternativ

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
    • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
    • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
    • Klicka på Insättning för att lägga till pengar till ditt konto.
    • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
    • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 90,02 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort mitt i grundspelet, kommer spelet att fortsätta där du kopplades bort, annars får du reda på resultatet med ett klick på "Spelloggar" knappen när du loggat in dig igen

Om du kopplas bort mitt i spelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.