Gems Odyssey

SPELREGLER

Allmänt

Juvel Odyssey är ett spel där du parar ihop tree i rad på ett 5xbräde där du det även finns en ‘AI’ (Artificiell Intelligens)-läge, som hjälper dig att lösa brädet snabbare.
Vinst uppnås genom att fylla juvelstapeln med sju juveler. Staplar fylls på genom att spränga grupper av juveler.

Allmänt

Juvelgrupper inkluderar tre eller fler identiska brickor som är allierade vågrätt eller lodrätt, men inte diagonalt.
Juveler som är ihop samlade tas bort ifrån brädet och skickas till motsvarande juvelstapel.
Vardera juvelstapel har olika belöningar. Juvelstaplarna kan fyllas på flertal gånger per spel.

Allmänt

Alla vinster samlas ihop och beviljas när spelet är slut.
Varje juvel vinst och deras utbetalningar görs enligt vinsttabellen.
Alla staplar nollställs när ett nytt spel påbörjas. Teoretisktsätt är utbetalningen av spelet(RTP) 94.5%

Hur man spelar

Sätt satsningsbeloppet
Tryck på “Start” knappen för att starta spelet.
Spräng juvel grupper för att fylla respektive juvelstapel eller aktivera deras special funktioner. Spelet är slut när det inte längre finns några fler grupper som matchar i spelet.

Spelläge

Det finns två spellägen:
‘AI’ (Artificiell Intelligens) - gör det möjligt för spelet att spränga grupper automatiskt.
‘Man’ (Manuell) - gör det möjligt för spelaren att själv välja den grupp man vill spränga.
Spelaren kan endast välja sitt föredragna spelläge mellan spelen (t.ex. före man trycker på “Start” knappen). Det spelläge som man valde i föregående spel sparas till nästa omgång.

Automatiskt uppspel

Automatiskt uppspel låter dig spela ett antal spel automatiskt i ‘AI’ läge. För att aktivera automatiskt uppspel, välj knappen för automatiskt uppspel och välj de antal spel du vill spela automatiskt. Du kan avsluta den automatiska uppspels sekvensen när som helst genom att klicka på stopp knappen.

Avancerat automatiskt alternativ

För att sätta en gräns (när den gränsen uppnås kommer den automatiska uppspelningen stanna) välj knappen 'Avancerat' i menyn för automatisk uppspelning och välj den gräns du önskar sätta genom att klicka på relevant ruta.

Avancerade alternativ för automatisk uppspelning

Den frivilliga gränsen för att stoppa automatisk uppspelning är:
Om en enda vinst överskrider eller är samma som det specifierade beloppet; eller
Om ditt saldo minskar med det specifierade beloppet; eller
Om ditt saldo ökar med det specifierade beloppet.
Inställningarna för automatisk uppspelning sparas inte och bör ställas in manuellt varje gång du startar en automatisk uppspelning.
Nebulastenar
Nebulastenar tilldelas genom att spränga en grupp brickor av Nebulastenar.
Det finns fyra olika slags Nebulastenar. Varje sten har olika belöningar:
Vanlig, Sällsynt, Storslagen och Mystisk
Vid en högre nivå kan Nebulastenar bytas ut mot belöningar i pengar.
Under spelet hålls de ihoptjänade Nebulastenarna i spelarens inventering tills man når en högre nivå.
Nebulastenar
Du kan när som helst kontrollera din inventering av Nebulastenar genom att klicka på knappen Inventering av Nebulastenar. Nebulastenarnas belöning mångdubblas av satsningen för spelet som det mottogs i. Framsteg och Nebulastenar sparas när du lämnar spelet och sedan börjar det igen.

Nivå upp

Nå en högre nivå genom att samla poäng för att möta nästa nivås poäng kriterie. Varje sprängd bricka beviljar en poäng mot en högre nivå. (förutom Nebulastenar and Jackpot brickor som inte ger poäng). Nebulastenarna byts ut mot en vinst i pengar och rensas sedan från inventeringen när du når en högre nivå. Spelet har oändligt många nivåer.

Andra chans funktion

Andra chans funktionen kan aktiveras på ett icke-vinnande spel.
Andra chans funktionen utlöser ett gratis spel.
Andra chans funktionen kan inte utlösas medans man spelar ett andra chans spel. Alla vanliga regler gäller under andra chans funktionen.

Jackpot funktioner

Att spränga en grupp av Jackpot brickor beviljar en belöning motsvarande X1000\nsatsningsbeloppet.

Spelfunktioner

Start-knapp - starta ett spel med det valda satsningsbeloppet.
Stopp-knapp (endast tillgängligt i automatiskt spelläge) - automatisk spellägessekvens stannar vid rådande spel.
Spelläge-knapp - växla mellan spellägena ‘AI’ och ‘MANUELL’. Automatiskt spelläges-knapp - öppnar automatiskt ett pop-up fönster för uppspel.

Spelfunktioner (Fortsätt)

Nebulastenarnas inventeringsknapp - öppnar skärmen för inventeringen av Nebulastenar.
Lägg satsning-knapp - öppnar ett pop-up fönster där satsningen kan tryckas in.
Mute-knappen - ha spelljudet av eller på. Inställningsknappen - öppnar inställnings menyn.

Frånkopplingspolicy

På grund av spelets kommunikations medium kan spelaren uppleva avbrott, fördröjning eller frånkoppling från spelet.
I händelse att oväntat avbrott eller frånkoppling sker i ett riktigt spel, kommer spelet återhämta sig till det senaste läget.
Skulle frånkoppling ske efter att ett en satsning har gjorts men före det rådande spelet är färdigt, kommer du i nästa spel att bli uppmanad att starta spelet du spelade före avbrottet.
Funktionsfel i spelet gör alla utbetalningar ogiltiga.