Gold Frenzy

Se din lycka explodera och samla guld i Gold Frenzy™!

Steg 1: Komma igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på "SNURRA" för att starta spelet.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel medan det pågår trycker du helt enkelt på stoppknappen.

Steg 2: Så spelar du

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (eller någon guldsymbol) på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.
  • Om minst 3 Bonus Scatter-symboler dyker upp samtidigt aktiveras Free Spins Bonus. Under Free Spins ger alla manssymboler som landar på hjulen kontantpriset för varje synlig guldsymbol.

Free Spins

• Om du matchar 3 eller fler synliga bonussymboler aktiveras bonusen.
  • Under Free Spins blir man-scattersymbolen aktiv. För varje snurr som en manssymbol landar på spelplanen får du prispengar för varje guldsymbol som också landar inom synfältet.
  • Free Spins kan återaktiveras under Free Spins-funktionen.
  • Free Spins fortsätter tills alla free spins har använts – då får du de ihopsamlade bonusvinsterna.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
    (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

Vid fel annulleras alla vinster och insatser.

Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (eller motsvarande i annan valuta. Andra operatörsgränser kan gälla).

Datum för senaste ändring: 2019-03-25