The Win Genie

rsz_main_game_screen (2)

Spelets mål:

The Win Genie är ett slotspel med 5x3 rullar och 15 fasta vinstlinjer. Du vinner baserat på kombinationen av de olika symbolerna som visas på vald(a) vinnande vinstlinje(r). I "VINSTTABELLEN" nedan visas hur mycket du vinner för varje kombination.

rsz_paytable (3)

rsz_paylines (5)

Information om spelet:

• Spelet spelas med 15 fasta linjer.
  • När du börjar spela är den totala insatsen förinställd.
  • Den totala INSATSEN är antalet fasta linjer multiplicerade med INSATSBELOPPET.
  • INSATSBELOPPET kan ändras med hjälp av knapparna rsz_plus_button och rsz_minus_button.
  • Klicka på snurrknappen om du vill SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningarna visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger, förutom scatter- och bonussymboler, som ger vinst var som helst.
  • Vinstlinjevinster multipliceras med det satsade beloppet per linje och läggs till andra vinstlinjevinster.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas på varje betalningslinje.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Wildsymboler ersätter alla symboler förutom bonus- och scatter-symboler.
  • Ticker-meddelandet visas längst ned i spelskärmen.
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både real-money och play-money modus, förutom att autosnurr-optionen inte är tillgänglig i play-money modus.

Så här spelar du:

• Välja "BETS" (insats): När du deltar i spelet, ställs en förinställd insats/linje in för alla 15 linjer i slotmaskinen. Du kan höja insatsen med ett klick på knappen rsz_plus_button till höger om "INSATS/LINJE", eller så kan du sänka insatsen/linje med ett klick på knappen rsz_minus_button till vänster. Insatsen anpassas inte till nästa möjliga spel. Om ditt saldo blir lägre den totala insatsen, klickar du på 14 som visas längst ned på spelskärmen.
  • LINJER: 15 linjer väljs automatiskt.
  • HÖGSTA SATSNING: Klicka på knappen rsz_11max_bet för att spela med HÖGSTA SATSNING. Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ned på spelskärmen.
  • Vinsttabell: Vinsttabellen kan antingen ses via ett klick på rsz_help knappen längst ned på spelskärmen, bredvid spelinställningarna och ljudsymbolerna, eller via ett klick på rsz_info knappen till vänster i spelskärmen.
  • Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen rsz_cancel_button på vinsttabellskärmen.
  • Snurrknappen: Klicka på SNURRA rsz_spin_button för att starta spelet. När rullarna stannat, betalas eventuellt vinnande kombinationer på de valda linjerna, enligt Vinsttabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av gula rutor och animerade symboler i dessa. Det totala vinstbeloppet visas längst ned i rutan, nedanför "VINST".
  • Volym: Använd ikonen rsz_volume_on för att spela upp spelets musik. Klicka på rsz_volume_on -ikonen för att stänga av ljudet rsz_volume_off.
  •  AUTOSPEL: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för spel med "hands free". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i slider-menyn. Du kan välja upp till 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. Enligt UKGC-bestämmelser, är det högsta tillåtna antalet snurrningar 100.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
    • Snurra så länge förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
      • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
      • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
      • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurr tillåten.
    • Om temaspel utlöses: Spelet snurras automatiskt tills nästa temaspel startar.
  • Autosnurrspel är över när The Big One Jackpot aktiveras under autosnurrningarnas gång.

rsz_auto_spin_panel

• Om du vill använda funktionen autospin klickar du på knappen "AUTOSNURRA" rsz_auto_spin längst ned i spelskärmen. När autospelsfönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Välj i listmenyn där så är möjligt. Klicka på START för att aktivera valda alternativ och starta spelet. Klicka även på stoppa autospin knappen rsz_stop_autospin för att stoppa AUTO SPIN funktionen och återvända till spelskärmen.
  • När du spelar med flera optioner och villkor utvalda, har villkoret som passar först prioritet över de andra och de kvarvarande valda villkoren tas bort. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta med spelet.
  • "AUTO SPIN" optionen är inte aktiv i play-money modus.
  • Upprepa insats/ändra insats: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att åter spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelet som visas i spelskärmen.
  • Tillgodohavande: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort önskad satsning visas under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren Ditt spelsaldo visas längst ned i spelskärmen.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna, klickar du på knappen Spelinställningar Spelinställningar längst ned på spelskärmen mellan vinsttabellen och ljudsymbolerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen för ljudeffekterna med att röra på volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera spelvinst-ljudet.
  • Bakgrund-ljud: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera bakgrund-ljudet.
  • Snabbsnurrning: Om du väljer denna option är spelet snabbare än en ordinarie spin.
  • Du snurrar med mellanslag: Spelare kan använda mellanslag för att snurra igång spelet.
  • Introskärm/Film Om du aktiverar denna option, kan spelare se introskärmen.

rsz_advanced_settings_panel

Spelregler:

• Spelet spelas med 15 fasta vinstlinjer.
  • När du börjar spela är den totala insatsen förinställd.
  • Det totala SPELET är antalet fasta linjer multiplicerade med insatsen per linje.
  • Klicka på snurrknappen om du vill SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger, förutom scatter- och bonussymboler, som ger vinst var som helst.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas på varje betalningslinje.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Wildsymboler ersätter alla symboler förutom bonus- och scatter-symboler.
  • Ticker-meddelandet visas längst ned i spelskärmen.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både real-money och play-money modus, förutom att autosnurr-optionen inte är tillgänglig i play-money modus.

Bonusspel:

• 3 eller fler bonussymboler som visas var som helst på bildskärmen, startar bonusspelet.
  • Spelaren får slumpmässigt x2, x3, x5, x8 eller x10.
  • Spelaren kan sedan välja 2 av 3 symboler för att ta reda på vinstsumman.
  • Spelaren måste välja 1 av 3 symboler för att se den första multiplikatorn som delas ut och den multipliceras med den totala insatsen.
  • Spelaren har möjligheten att välja 1 av de 2 kvarvarande symbolerna för att se den andra utdelade multiplikatorn och den multipliceras sedan med vinsten som delades ut i första urvalet.
  • Efter bonusomgången, visas det totala vinstbeloppet i en pop-up ruta och vinstbeloppet läggs till spelsadot.

Temaspel:

• 3 eller fler scattersymboler som visas var som helst på bildskärmen, startar funktionsspelet.
  • Spelarna får slumpmässigt 8, 9, 10, 11, 12 eller 13 gratisspel.
  • Under gratisspelens gång kommer Genie att trolla och placera 2, 3 och 4 Wildsymboler, som stannar kvar ett slumpmässigt antal snurrningar. Ibland visas bara scattersymbolen om den finns och wildsymbolen visas inte, fast den är aktiverad.
  • Under gratisspel återaktiveras det ursprungliga antalet gratisspel av 3 eller fler scatters.
  • Under gratisspelens gång, aktiveras inga bonusspel.
  • Under gratisspelens gång delas endast den högsta vinnande kombinationen som gjorts med minst en non-wildsymbol ut till varje vinstlinje.

Jackpotspel:

• The Big One jackpot kan startas när som helst - under en normal spin, auto spin, efter funktionsspelet eller efter bonusspelet.
  • Huvudskärmen övergår sedan till jackpotskärmen efter det att användaren har vunnit jackpottspelet - där finns alla jackpots och deras värden listade på vänster sida och ett hjul visas på höger sida.
  • Det finns 5 olika jackpotter. Varje jackpot har sin en egen färg. Alla fem färger visas på hjulet:
  • Orange färg står för Blitz Cash Jackpot.
  • Röd färg står för Quick Cash Jackpot.
  • Blå färg står för Super Cash Jackpot.
  • Grön färg står för Mega Cash Jackpot.
  • Lila färg står för Colossal Cash Jackpot.
  • SNURRA-knappen visas på höger sida. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar hjulet och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen. Där står vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. Med ett klick på "OK" i pop-up-fönstret kommer du till huvudspelsidan.
  • Om flera jackpottar vunnits samtidigt, visas SPIN-knappen i jackpotskärmen efter att man klickat på "OK" i popup-rutan. Så fortsätter spelet.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpottar på höger sida av spelskärmen.
  • Ju större insatsen är, desto högre är chanserna att vinna din jackpot.

Webbläsarpanelens kommandon:

rsz_browser_panel

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning 14 för att lägga till pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 96,10 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas ned mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen Insättning 14 längst ned på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2019-06-14