10p Slots

FULLSTÄNDIGA SPELREGLER

10c Slot är en videospelautomat med 3 hjul och en rad.

Spelet spelas med 1 insatslinje (fast) i riktning från vänster till höger. Detta gäller inte körsbärssymbolen som ger vinst oavsett position.

Beloppen i spelets vinsttabell visar vad respektive kombination ger i vinst. Du kan snabbt öppna vinsttabellen genom att trycka på knappen ('i') som finns längst upp till höger på skärmen.

Vinst utdelas om en, två eller tre körsbärssymboler visas, oavsett var den eller de hamnar.

Jackpottsymbolen är Wild och kan ersätta alla andra symboler utom ”ANY BAR”. Om linjevinsten innehåller en Wild-symbol multipliceras vinsten med 2, och med två Wild-symboler multipliceras vinsten med 4.

Om en jackpottsymbol hamnar på vinstlinjen på vart och ett av hjulen utdelas x1000.

Jackpottsymbolen kan ersätta en körsbärssymbol, men bara om det finns en annan körbärssymbol på ett annat hjul på vinstlinjen.

AUTOSPEL

Vid autospel snurras spelrundorna automatiskt med det antal spinn som valts i menyn ”SPINNALTERNATIV”. Välj ”Turbo” för ett snabbare spel. Väljs läget superturbo blir spelet ännu snabbare. Notera att autospel, turbo- och superturbofunktioner inte finns tillgängliga inom vissa jurisdiktioner.

För att använda autospel väljer du helt enkelt det antal autospinn som du önskar. Sedan anger du en förlustgräns och trycker på knappen ”BEKRÄFTA” så sätts spinnen igång. Du kan också välja att stoppa autospelet om en enskild spinnvinst överstiger en viss summa.

HUR MAN SPELAR

Välj insatssumma
Tryck på knappen ”Spinn” för att starta spelet.
Tryck på spinnalternativknappen för att välja önskat alternativ.
Tryck på insatsknapparna för att öka eller minska insatssumman. När du har nått det minsta/högsta antalet linjer inaktiveras de aktuella knapparna.
Tryck på menyknappen för att komma till spelinställningarna.
Tryck på returtangenten för att återgå till det ordinarie spelet.

TEORETISK ÅTERBETALNING

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.5 %.

SPELINSTÄLLNINGAR

Spelljud – Sätter på och stänger av ljudet.
Vinsttabell – Se hur stor vinst respektive symbol ger, få förklaringar av spelfunktionerna och information om vinstlinjerna.
Spelregler – Visar spelreglerna.
AUTOSPEL

SPEL I DEMOLÄGE

Prova på att spela i operatörens demoläge, en motsvarighet till versionen där du spelar för riktiga pengar. Demospelet spelas med exakt samma regler och slumpgenerator. I demoläget kan du spela för ”låtsaspengar”, som saknar monetärt värde.

TEKNISKT FEL UNDER SPELET

Operatören förbehåller sig rätten att neka vinstutbetalning och annullera insatser om spelaren manipulerar spelet på ett bedrägligt sätt eller om själva spelsystemet drabbats av ett tekniskt fel.

I definitionen av ett sådant tekniskt fel innefattas fel i de odds och vinsttabeller som publicerats, och spel som inte fungerar i överensstämmelse med de regler som publicerats.

AVBRUTNA SPEL

Om ett avbrutet spel inte slutförs inom 1 dag(ar) stängs spelet. Eventuella vinster som är kopplade till det avbrutna spelet kommer då utbetalas.