Elephant King

Lyssna till elefantens mullrande klampande i Elephant King så kommer storvinsterna säkert!
Bonusscattersymbolerna skakar regelbundet på hjul 1, 3 och 5 vilket aktiverar Prisdisk-funktionen. Varje aktiverande symbol ger en bonusvinst eller gratissnurr.
Under Gratissnurrbonusen kan bonusscattersymbolerna visas på alla hjul för ännu fler chanser att uppleva det otämjda överflödet i Prisdisk-funktionen!

Så satsar du

Elephant King har 40 vinstlinjer.

MENY FÖR INSATSKONFIGURATION(Surfplattor/mobila enheter)

Tryck på den gröna pilen för att öppna menyn för insatskonfiguration.
Tryck på den gröna bocken för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

LINJER

Visar aktuellt antal valda vinstlinjer. Insatsen är fast på 40 vinstlinjer, vilket kostar 75 mynt.

MYNTVÄRDE

Visar aktuellt myntvärde visat i valuta.
Tryck på minusknappen (-) för att minska myntvärdet.
Tryck på plusknappen (+) för att öka myntvärdet.

SNURRA

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion(Endast dator)

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurr med aktuellt myntvärde samt det valda antalet vinstlinjer. När du har valt önskad insatskonfiguration kan du trycka på Autosnurr och välja hur många snurr du ska spela med aktuella insatsinställningar. Autosnurr spelar det specificerade antalet snurr tills du trycker på Stopp, en bonus aktiveras eller saldot är för lågt för att snurra igen.
Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Prisdisk-funktion

Prisdisk-funktionen aktiveras när en bonusscattersymbol visas var som helst på hjulen. Dessa symboler finns bara på hjul 1, 3 och 5 i grundspelet och på hjul 1, 2, 3, 4, 5 i Gratissnurrbonusen. Varje utlösande bonusscattersymbol ger en bonusvinst eller tilldelar gratissnurr enligt vad som visas i Prisdisk-positionen ovanför den utlösande symbolen.
Vid varje snurr flyttas belöningarna i Prisdisk ett hjul åt vänster och introducerar en ny belöning i Prisdisk-positionen ovanför det femte hjulet.
Prisdisk som används i Gratissnurrbonusen skiljer sig från Prisdisk som används i grundspelet.
Tillgänglig Prisdisk-belöning är olika för olika myntvärden och sparas mellan spelsessionerna.

Gratissnurrbonus

Gratissnurrbonusen aktiveras när en eller fler gratissnurrsymboler tilldelas via Prisdisk-funktionen. Varje aktiverande gratissnurr-symbol ger 10 gratissnurr. Hjulen i Gratissnurrbonusen är rikare än i grundspelet med fler bonussymboler på hjulen.
Gratissnurrbonusen återaktiveras när en eller fler extrasnurrsymboler tilldelas via Prisdisk-funktionen. Varje aktiverande extra snurr-symbol ger 2 extra gratissnurr.
Bonusen kan återaktiveras fler gånger upp till högst 250 gratissnurr per bonus.
Hjul som används i Gratissnurrbonusen skiljer sig från de hjul som används i grundspelet.
Gratissnurr spelas automatiskt till samma myntvärde och samma antal vinstlinjer som det utlösande snurret.

Regler och ytterligare information

Vid missbruk eller fel förklaras alla spel och vinster ogiltiga.
Alla linjevinstsymboler måste visas på en spelad linje och på sammanhängande hjul, med början på hjulet längst till vänster.
Bara den högsta vinsten utbetalas per vinstlinje. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen.
Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs till i utdelat totalbelopp. Prisdisk-vinster är oberoende av linjevinster och läggs till i utdelat totalbelopp.
Bonusscattersymbol visas på hjul 1, 3 och 5 i grundspelet och visas på alla hjul i gratissnurrbonusen.
Wild-symbolen visas endast på hjul 2, 3 och 4.
Vinster visas i vald valuta.
Oavsett insatsens storlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på alla enskilda transaktioner. Se utbetalningstabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusrundan med gratissnurr och utfallet som aktiverade bonusrundan. Om vinsttaket har nåtts i bonusrundan avslutas bonusrundan genast oavsett om fler gratissnurr återstår eller inte.

Förväntad återbetalning

I enlighet med god spelpraxis fordrad i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller serie av snurr, enligt spelreglerna. Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.
Oddsen varierar inte baserat på tidigare resultat, insatsstorlek, saldo, tidpunkt på dagen, veckodag etc. Om till exempel toppvinsten vinns vid en given spelomgång i spelet så är chansen att vinna toppvinsten på nästa spelomgång exakt likadan. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.
Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska avkastningen över ett väldigt stort antal spel och spelare under en längre tid. Resultaten för en godtycklig spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre spel spelade desto större varians av faktiskt återbetalning kan du komma att uppleva.

Immateriell egendom

© 2017 IGT. Alla rättigheter förbehålles. Alla andra varumärken som används häri ägs av IGT eller dess dotterbolag, får inte användas utan tillstånd, och är där så anges med ett ® registrerade hos U.S. Patent and Trademark Office.

Teoretisk avkastning till spelaren (RTP) är: 96%