Ghostbusters Plus

Alltid velat vara en medlem av Ghostbusters? Nu kan du bli det genom att spela Ghostbusters Plus! Aktivera spökkamper och skjut spöken för att få spökjokrar som köas för framtida snurrar och spännande vinster!

Gå upp i nivå genom att fånga spöken och låsa upp nya utrustningsfunktioner för att hjälpa dig ta hem helt övernaturliga vinster. Varje ny nivå låser upp nya spöken som kan släppa förbättrade spökjokrar som ger dig ännu större vinster.

Paranormal spänning väntar i Zuul bonusrunda med gratissnurr, med spökjokrar på varje snurr för hårresande belöningar.

Så här spelar du

Ghostbusters Plus har 20 vinstlinjer för 25 mynt.

Meny för insatskonfiguration (mobil/surfplatta)

Tryck på pilen för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Tryck på kryssrutan för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

Insatsen är fast på 20 vinstlinjer, vilket kostar 25 mynt.

Myntvärde

Visar det aktuella myntvärdet i vald valuta.

Total insats

Visar aktuell totalinsats i vald valuta.

Tryck på minusknappen (–) för att minska totalinsatsen.

Tryck på plusknappen (+) för att öka totalinsatsen.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 96.50%.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurr med aktuellt myntvärde samt det valda antalet vinstlinjer.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr, förlustgräns och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR, och väljer hur många snurr som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurr tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller tills en inställd vinst-/förlustgräns nås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Spökkamp-funktionen

Spökkampen aktiveras när en spöksymbol landar på hjulet i mitten. När den är aktiverad, tryck på spöket på hjulen för att skjuta det. Varje spöke klarar upp till tre skott innan det ger upp. Varje skott släpper ned en spökjoker i spökkön. Spöken vars hälsa når noll fångas och spelaren går upp i nivå enligt beskrivningen i LevelUp Plus-avsnittet.

Spökkö

Spökkön håller de spökjokrar som släpptes under spökkampen. Varje snurr efter spökkampen slutförs, spökjokern längst till vänster i kön tilldelas och tas bort från kön. Spökkön kan hålla upp till 20 spökjokrar. Inga nya spökjokrar släpps när spökkön är full.

Spökjokrar

Spökjokrar släpps till spökkön under spökkampen. De aktiveras sedan under nästa snurr efter spökkampen. Det finns tre typer av spökjokrar: Multiplikator-spökjokrar, expanderande spökjokrar och extra spökjokrar. Varje typ har fyra varianter, men bara de första tre varianterna är tillgängliga i grundspelet och alla fyra varianter är tillgängliga i Zuul bonusrunda med gratissnurr.

Lås upp olika spökjokrar genom att gå upp i nivå. Endast multiplikator-spökjokrar är tillgängliga vid start på nivå 1. Se Level Up Plus-funktionen för mer info.

Alla typer av spökjokrar är tillgängliga i Zuul bonusrunda med gratissnurr vid start på nivå 1.

Alla spökjokrar som tilldelas, placeras ut för att garantera den högsta möjliga vinsten på hjulen.

Om det finns tre bonussymboler på hjulen och en joker placeras på något av dem, aktiveras Zuul bonusrunda med gratissnurr ändå. Om det finns en spökjoker på hjulet och en joker placeras på det, aktiveras spökkamp-funktionen ändå. Expanderande spökjokrar kan expandera över jokersymboler som redan visas på hjulen.

Multiplikator-spökjokrar

Beskrivning

3x

En spökjoker placeras för den högsta möjliga vinsten och därefter multipliceras alla linjevinster som innehåller den här jokern med 3.

5x

En spökjoker placeras för den högsta möjliga vinsten och därefter multipliceras alla linjevinster som innehåller den här jokern med 5.

10x

En spökjoker placeras för den högsta möjliga vinsten och därefter multipliceras alla linjevinster som innehåller den här jokern med 10.

25x

En spökjoker placeras för den högsta möjliga vinsten och därefter multipliceras alla linjevinster som innehåller den här jokern med 25.

Endast tillgänglig i Zuul bonusrunda med gratissnurr.

Expanderande spökjokrar

Beskrivning

Horisontell

En spökjoker placeras för den högsta möjliga vinsten innan expansionen och därefter expanderar jokern till horisontellt intilliggande positioner.

X

En spökjoker placeras för den högsta möjliga vinsten innan expansionen och därefter expanderar jokern till diagonalt intilliggande positioner.

Kors

En spökjoker placeras för den högsta möjliga vinsten innan expansionen och därefter expanderar jokern till intilliggande kardinalpositioner.

Jumbo

En spökjoker placeras för den högsta möjliga vinsten innan expansionen och därefter expanderar jokern till alla intilliggande positioner.

Endast tillgänglig i Zuul bonusrunda med gratissnurr.

Extra spökjokrar

Beskrivning

+2

Varje spökjoker placeras för den högsta möjliga vinsten, en efter en.

+3

Varje spökjoker placeras för den högsta möjliga vinsten, en efter en.

+4

Varje spökjoker placeras för den högsta möjliga vinsten, en efter en.

+5

Varje spökjoker placeras för den högsta möjliga vinsten, en efter en.

Förekommer endast i Zuul bonusrunda med gratissnurr.

Utrustningsfunktion

Utrustningsfunktioner kan aktiveras slumpmässigt efter alla snurr i grundspelet.

På nivå 1 är endast protonryggsäcken upplåst. Andra typer av utrustning blir upplåsta per LevelUp Plus-funktionen.

Utrustningsfunktioner aktiveras alltid innan några spökjokrar aktiveras.

Utrustning

Beskrivning

Protonryggsäck

Förvandlar varje förekomst av en vald uppsättning av 2 till 4 kungliga symboler (J, Q, K, A) till den mest talrika karaktärssymbolen. Om det är oavgjort, väljs karaktärssymbolen med lägst värde.

Spökspåraren

Avslöjar en dold spöksymbol och aktiverar en spökkamp-funktion.

PKE-mätare

Förvandlar varje förekomst av en vald uppsättning av 1 till 4 kungliga symboler (J, Q, K, A) till en joker/jokrar.

Ecto-glasögon

Avslöjar en bonussymbol när två bonussymboler finns på hjulen för att aktivera Zuul bonusrunda med gratissnurr.

Psykogramhjälm

Avslöjar två bonussymboler när en bonussymbol finns på hjulen för att aktivera Zuul bonusrunda med gratissnurr.

Tobins andebok

Aktivera denna funktion genom att nå den högsta nivån, nivå 10. När Tobins andebok blir upplåst, använd Level Up-skärmen för att välja spöket som dyker upp under spökkamp-funktionen.

LevelUp Plus-funktion

Öka din avkastning i spelet permanent och lås upp nya funktioner med Level Up Plus-funktionen. Fånga spöken under spökkamper för att gå upp i nivå.

Det aktuella spökets hälsomätare visas överst till vänster på skärmen i grundspelet, under spökets porträtt. Den aktuella nivån visas också under den kvarvarande hälsan.

Varje gång ett spöke besegras förlorar det hälsa. Fånga ett spöke när dess hälsa är helt slut.

Kontrollera dina framsteg genom att trycka på (?)-knappen och kika på LevelUp-skärmen.

Nivåframsteg sparas mellan spelarens sessioner.

Nivå

Funktion upplåst

Permanent avkastningsökning

1

Multiplikator-spökjokrar: 3x, 5x, 10x

Utrustningsfunktion: Protonryggsäck

X

2

Utrustningsfunktion: Spökspåraren

3

Expanderande spökjoker: Horisontell, X

4

Utrustningsfunktion: PKE-mätare

5

Extra spökjokrar: +2, +3

6

Utrustningsfunktion: Ecto-glasögon

7

Spökjoker-expansion: Kors

8

Utrustningsfunktion: Psykogramhjälm

9

Extra spökjokrar: +4

10

Tobins andebok

X

Zuul bonusrunda med gratissnurr

Zuul-kampen aktiveras när 3 bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på hjul 1, 3 och 5 under grundspelet.

Skjut Zuul fem gånger för att starta Zuul bonusrunda med gratissnurr. Varje gång Zuul blir skjuten, tilldelar han ett gratissnurr och en spökjoker att använda i Zuul bonusrunda med gratissnurr för totalt fem snurrar och fem spökjokrar.

Zuul-kampen återaktiveras när 3 bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på hjul 1, 3 och 5 i Zuul bonusrunda med gratissnurr.

Återaktivering av Zuul bonusrunda med gratissnurr startar en ny Zuul-kamp där Zuul skjuts två gånger och ytterligare två snurr tilldelas med en ny spökjoker för varje snurr.

Bonusen kan återaktiveras fler gånger upp till högst 25 gratissnurrar per bonus.

De hjul som används i Zuul bonusrunda med gratissnurr skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Alla spökjokrar är upplåsta under bonusen, tillsammans med tre bonusexklusiva varianter:

Spökjokertyp

Bonusexklusiv variant

Multiplikator-spökjoker

25x

Expanderande spökjoker

Jumbo

Extra spökjokrar

+5

Gratissnurr spelas med den myntvalör och de antal vinstlinjer som användes under det snurr som aktiverade funktionen.

Regler

Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.

Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje utbetalas. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen. Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.

Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Bonussymboler dyker endast upp på hjul 1, 3 och 5 i grundspelet och i Zuul bonusrunda med gratissnurr.

Spöksymboler dyker endast upp på hjul 3 i grundspelet.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsens storlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på alla enskilda transaktioner. Se utbetalningstabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusrundan plus utfallet som aktiverade bonusrundan. Om vinsttaket nås under bonusen, avslutas bonusen omedelbart oavsett om fler gratissnurr återstår eller inte.

Ytterligare information

Förväntad återbetalning

I enlighet med god spelpraxis fordrad i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller serie av snurr, enligt spelreglerna. Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.

Oddsen varierar inte beroende på tidigare resultat, insatsstorlek, saldo, tid på dygnet, veckodag etc. Till exempel, om högsta vinsten slår in under en viss runda i spelet, är chansen att vinna högsta vinsten på nästa runda exakt lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.

Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska avkastningen över ett väldigt stort antal spel av många spelare under en längre tid. Resultaten för en given spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre spel du spelar, desto större avvikelse från den faktiska återbetalningen kan du komma att uppleva.

Immateriell egendom

TM & © 2019 Columbia Pictures. Alla rättigheter förbehållna.

“GHOSTBUSTERS” SKRIVEN OCH UTFÖRD AV RAY PARKER JR. MED TILLSTÅND AV COLUMBIA PICTURES INDUSTRIES, INC. OCH ARISTA RECORDS, INC. UNDER LICENS FRÅN SONY PICTURES MUSIC GROUP

© 2019 IGT. Alla rättigheter förbehållna. Alla andra varumärken som används häri ägs av IGT eller dess partners och får inte användas utan tillstånd. När symbolen ® används innebär det att varumärket är registrerat hos USA:s patent- och registreringsverk (U.S. Patent and Trademark Office).

Senast uppdaterad 29 maj 2019

Datum för senaste ändring: 2019-10-24