Coffee Shop

Spelets mål:

Coffee Shop är en enarmad bandit med 5 rullar, 20 fasta betalningslinjer och Ruth- och Benny-temaspel. När 9 utspridda Ruth- eller Benny-symboler som samlats ihop med snurrningar visas, kommer respektive funktion att aktiveras. Gratisspel kan aktiveras igen beroende på antal utspridda Ruth- eller Benny-symboler som visas.

Betalningstabell.

Betalningslinjer

Information om spelet:

• Spelet kan spelas med 20 fasta betalningslinjer.
  • Alla utbetalningar görs enligt betalningstabellen.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger med början från den yttersta vänstra rullen och höger till vänster med början från den yttersta högra rullen förutom utspridda Benny- och Ruth-symboler.
  • 5 likadana symboler på en betalningslinje betalar endast från vänster till höger.
  • SNURRA startar spelet med den aktuellt valda SATSNINGEN och 20 fasta LINJER.
  • Betalningslinjevinster multipliceras med SATSNING PER LINJE.
  • Samtidiga vinster på olika betalningslinjer läggs till ditt totala vinstbelopp.
  • Utspridda Benny- och Ruth-symboler har ingen utbetalning.
  • Coffee Shop är en jokersymbol och ersätter alla symboler förutom de utspridda Benny- och Ruth-symbolerna.
  •  Jokersymbolen visas bara på rullarna 1, 2, 4 och 5.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När du deltar i spelet, ställs en förinställd insats/linje in för alla 20 linjer på den enarmade banditen. Du kan höja insatsen/linje genom att klicka på knappen Unnamed item  till höger om "INSATS/LINJE". Du kan även sänka insatsen/linje genom att klicka på knappen button till vänster. Klicka på knappen  längst ner på spelskärmen för att sätta in ett belopp.
  • LINJER: Spelet har 20 fasta betalningslinjer.
  • MAX SATSNING: För att spela med MAX SATSNING klickar du på maxbet. Om ditt saldo inte räcker till tas detta alternativ bort.
  • Antalet linjer multipliceras med "SATSNING/LINJE". Det totala satsningsbeloppet visas bredvid "SATSA" längst ner på spelskärmen.
  • Betalningstabell: Du kan se betalningstabellen genom att klicka på knappen i desktop längst ner på spelskärmen. Du kan navigera till samtliga betalningstabellskärmar genom att klicka på knapparna tillbaka och framåt. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen stäng på betalningstabellskärmen.
  • Snurra: Klicka på SNURRA  för att starta spelet. När rullarna stannat, betalas eventuellt vinnande kombinationer på de valda linjerna enligt Betalningstabellen.
  • Resultat: Vinsterna visas med animerade symboler.
  • Volym: symbolen volym på aktiverar spelets musik. Klicka på symbolen volym på  för att stänga av ljudet volym av.
  • AUTOSNURRA: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för att spela "handsfritt". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras i det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till högst 1 000 spel och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. Enligt UKGC-bestämmelser är det högsta tillåtna antalet snurrningar 100.
    • Spela tills vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller högre än det belopp som angavs i siffertextrutan.
  • Snurra tills förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
    • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
    • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
    • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.
  • Spela till nästa temaspel: Spelet snurras automatiskt tills nästa temaspel startar.

Autosnurrapanel

• Om du vill använda autosnurrafunktionen klickar du på knappen "AUTOSNURRA" autosnurra längst neR på spelskärmen. När autosnurrarutan öppnas klickar du på rutorna bredvid det/de alternativ du vill spela med. Klicka på "STARTA" för att aktivera valda alternativ och starta snurrningarna. Klicka även på knappen Stoppa autosnurrning stoppknapp för att stoppa AUTOSNURRA-funktionen och återvända till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • Alternativet "AUTOSNURRA" är inte aktivt i spel med gratispengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. ­För att ändra din satsning kan du öka eller minska satsningen som visas på spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning och klickat på SNURRA visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen för spelinställningar setting button längst ner på spelskärmen mellan Betalningstabellen och ljudsymbolerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna med volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera spelvinstljud.
  • Mellanslag för att snurra: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta en snurrning.

Spelregler:

• Spelet kan spelas med 20 fasta betalningslinjer.
  • Alla utbetalningar görs enligt betalningstabellen.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger med början från den yttersta vänstra rullen och höger till vänster med början från den yttersta högra rullen förutom utspridda Benny- och Ruth-symboler.
  • Fem likadana symboler på en betalningslinje betalar endast från vänster till höger.
  • När du klickar på SNURRA startar spelet med vald SATSNING och fasta LINJER.
  • Betalningslinjevinster multipliceras med SATSNING PER LINJER.
  • Samtidiga vinster på olika betalningslinjer läggs till ditt totala vinstbelopp.
  • Endast den högsta vinsten på varje betalningslinje betalas.
  • Utspridda Benny- och Ruth-symboler har ingen utbetalning.
  • Jokersymbolen ersätter alla symboler utom Benny- och Ruth-symbolerna.
  • Jokersymbolen visas bara på rullarna 1, 2, 4 och 5.
  • SALDOT uppdateras med vinster i slutet av spelet.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Teoretisk återbetalning till spelaren är mellan 95,86 % till 96,16 %.
  • Maxvinsten i det här spelet är €250 000 eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller inom bonusspel. Ytterligare gratisspel eller linjevinster stryks om den högsta vinsten nås under bonusspelens gång.

Spelregler för temaspelövergång:

• Benny/Ruth-symboler visas var som helst i vyn under huvudspelet.
  • Varje karaktärsymbol läggs till kaffekopparna eller -kannorna till Benny/Ruth i vyn.
  • Benny/Ruth-temaspelet aktiveras när 9 koppar eller kannor har samlats.
  • Benny-temaspelet kommer att ha företräde när båda temaspelen (Benny/Ruth) utlöses under samma spel. Ruth-temaspelet återupptas efter att Benny-temaspelet har slutförts.
  • Antal fyllda kaffekoppar och kannor är bestående för det spel som valts av spelaren och detta temaspel är beroende på plattform
  • Temaspelrundor (Benny/Ruth) spelas med samma satsning per linje som i det utlösande spelet.
  • Om mätaren överskrider (t.ex. Benny-bonusen är i position 8 och 3 Benny-symboler landar i vyn) utlöses bonusen och de extra Benny-symbolerna bidrar inte med något. Samma gäller även Ruth-bonus.

Bonustemaspelregler för Benny:

• Benny-bonustemaspelet aktiveras när 9 koppar har samlats.
  • Spelaren kan välja 1 av de 4 tillgängliga alternativen.
    • 15 gratisspel med 1x multiplikator.
    • 10 gratisspel med 4x multiplikator.
    • 5 gratisspel med 8x multiplikator.
  • Väljer slumpmässigt ett av alternativen nedan
  • 15 gratisspel med 1x eller 4x eller 8x multiplikator.
  • 10 gratisspel med 1x eller 4x eller 8x multiplikator.
  • 5 gratisspel med 4x eller 8x multiplikator.
  • Efter att du har valt alternativet kommer spelet att ändras på så sätt att 20 betalningslinjer ändras till 243 sätt att betala.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger och höger till vänster förutom en utspridd Benny-symbol.
  • Alla vinnande positioner i detta temaspel kommer att falla som en kaskad över varandra och ersättas med de nya symbolerna så att spelaren kan vinna mer under samma spel. Varje vinst under gratisspel ökar spelarens multiplikator med 1 för ytterligare spel. Rullar som faller som kaskader kommer att fortsätta tills det inte finns några tillgängliga vinster på rullarna.
  • 3 eller fler Benny-symboler som dyker upp under gratisspel ger spelaren ytterligare gratisspel. 3 Benny-symboler under ett gratisspel ger 5 extraspel, 4 Benny-symboler ger 10 extraspel, 5 Benny-symboler ger 15 extraspel.
  • Vid symbolvinster kommer extra gratisspel att utdelas efter att kaskadfunktionen är över. (Till exempel, om spelaren får 4 Benny-symboler och en way-vinst på ett gratisspel och får ytterligare en Benny-symbol efter att rullarna fallit som kaskader, kommer 5 Benny-symboler att delas ut och 15 extraspel delas ut till spelaren).
  • Om spelaren når det sista gratisspelet med noll vinster under detta temaspel fortsätter gratisspelen tills vi får en vinst. Det här temaspelet med fortgående gratisspel är endast tillgängligt när spelaren väljer 10 eller 15 gratisspel under Benny-temaspelet.
  • Benny-symbolerna försvinner inte för att ge upphov till kaskader.
  • Kaffekoppar samlas inte in under gratisspel.

Regler för Ruth bonustemaspel:

• Ruth-bonusfunktionen aktiveras när kaffekannan mot Ruth fylls och når Ruth.
  • 10 gratisspel delas ut till spelaren med en speciell expanderande symbol.
  • Under gratisspel och efter utbetalningar för alla vinnande linjer, om den speciella expanderande symbolen visas var som helst på rullen.
  • Efter expansion betalar den speciella expanderande symbolen att betala i enlighet med Betalningstabellen, i alla aktiva linjer, oavsett om symbolerna för den vinnande kombinationen är i följd eller inte.
  • Symboler på dessa rullar ersätts av den speciella expanderande symbolen, förutsatt att det finns tillräckligt med speciella expanderande symboler för en vinst enligt Betalningstabellen.
  • 3 eller fler Ruth-symboler som dyker upp under gratisspel kommer att öka antal gratisspel som utdelas till spelaren. 3 Ruth-symboler på ett gratisspel ger 5 gratisspel, 4 Ruth-symboler ger 10 spel och 5 Ruth-symboler ger 15 spel.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger och höger till vänster förutom den speciella expanderande symbolen som betalar var som helst förutsatt att det finns tillräckligt med symboler för utbetalning.
  • Den speciella symbolen som blir större betalas på fasta betalningslinjer, oavsett om den går åt vänster eller höger.
  • Kaffekannor samlas inte in under gratisspel.

Webbläsarpanelens kommandon:

Huvudspelmenyalternativ

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om ansvarsfullt spelande.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning för att sätta in pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,86 % till 96,16 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du kopplas bort mitt i grundspelet, kommer spelet att fortsätta där du kopplades bort, annars får du reda på resultatet med ett klick på "Spelloggar" knappen när du loggat in dig igen
  • Om du kopplas bort mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Kontakta kundtjänst när som helst för övriga frågor.