Rainbow Riches Reels of Gold

Spelhjälp

Spelintroduktion

Det här är ett Kolossalhjul-spel med det klassiska irländska temat!  Spela mer än 100 linjer och vinn fe-bonusar och gratis snurrar!

Fe-bonus

• Fen kan dyka upp när som helst under spelet.
  • Hon färgar hela spelet lila.
  • Hon kan dela ut ett antal olika hjulbonusar och uppgraderingar.

Gratissnurr

• Spelaren kan vinna gratissnurr i varje spel.
  • Spelaren kan satsa vinsten för extra gratissnurr, upp till 100 gratis snurr.  Fe-bonus är tillgängliga i gratissnurr också.

Big Bet

• Ett Big Bet-spel består av 5 länkade hjulsnurr.
  • Big Bet-spel kan innehålla ballongbonus.
  • I ballong-bonus finns det extra chanser att få gratissnurr.
  • Hjulen kommer också ändra Rainbow Riches symbolerna på huvudhjulet till hjul på hög och överföra till motsvarande kolossalhjul.

Såhär gör du för att spela

Välj insats –
För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din insats per linje.
Börja spela genom att trycka på SNURRA.

RTP:96%

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

Vinstlinjer

• Spelet innehåller mer än 100 vinstlinjer.
  • Antalet vinstlinjer i spelet ökar med insatsen upp till 100 linjer.
  • Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som multiplikatorvärden.
  • Visa dessa genom att trycka på "i"-knappen.