Wonder Woman Gold

Syftet med spelet är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

SÅ HÄR SPELAR MAN

VÄLJ DIN INSATS

Tryck på knappen INSATS för att välja din insats.

RADER

Här visas antal rader som spelas.
Alla rader är alltid i spel.

INSATS

Här visas totalsumman som satsas per spinn.

STARTA SPELET

Klicka på knappen SPINN (knappen med en pil) för att starta spelet.
Om spelet har en AUTOSPEL-funktion så att spelaren kan välja ett antal spel att spela i följd, väljer du önskat antal spins genom att klicka på sifferknapparna som kommer fram när du trycker på AUTOSPEL.
Klicka på samma knapp för att avbryta Autospel.
En bonushändelse stoppar Autospel-funktionen.

TOTALVINST

Här visas totalvinsten för varje enskild spinn.

BETALAR

Alla betalar, förutom scatterbetalningar, intill en aktiv vinstrad. Alla vinster, förutom scatterbetalningar, räknas från vänster till höger på en aktiv vinstrad med början på hjulet längst till vänster. Scattervinster betalas för symboler som visas på någon plats på hjulet. Enbart högsta vinsten per vinstrad betalas ut. Enbart högsta scattervinsten för varje symbol betalas per spel. Scattervinster läggs till radvinster. Vinsttabellen är dynamisk och visar faktiska utbetalningar baserat på aktuell insats. Vinster på olika rader läggs samman och scattervinster (om sådana finns) läggs till vinstradvinsterna. Scattervinster multipliceras med den totala insatsen.
Allt betalas i valutan. Fel annullerar samtliga spel och vinster.

Mystery Stacked Reels

Alla hjul har staplade hemliga symbolpositioner som ersätts med en slumpvis symbol före varje hjulspinn påbörjas. Alla hemliga symbolpositioner ersätts med samma symbol för spinnen.
Hemlig symbolpositioner kan ersättas av alla symboler förutom WILD, FREE GAME, MINI JACKPOT, MAJOR JACKPOT och MEGA JACKPOT.
Mystery Stacked Reels finns enbart under basspelet.

Expanding Wild Feature

WILD som visas på hjul 2, 3 eller 4 expanderas och blir Expanding Wild Reel. WILD expanderar enbart om Expanding Wild Reel inkluderas i en vinstkombination.
När alla WILD har expanderat till Expanding Wild Reel beräknas alla vinstkombinationer och betalas. Därefter avslutas Expanding Wild Feature.
Under basspelet är en eller fler Expanding Wild Reel i en vinstkombination på en aktiv vinstrad wild och ersätter alla tillgängliga symboler förutom FREE GAME, MINI JACKPOT, MAJOR JACKPOT och MEGA JACKPOT.
Under basspelet är en eller fler Expanding Wild Reel i en vinstkombination på en aktiv vinstrad wild och ersätter alla tillgängliga symboler.
WILD visas enbart på hjul 2, 3 och 4.

Jackpot Bonus Feature

MINI JACKPOT som visas på hjul 1 och 5 ger Mini Jackpot. MAJOR JACKPOT som visas på hjul 1 och 5 ger Major Jackpot. MEGA JACKPOT som visas på hjul 1 och 5 ger Mega Jackpot. Jackpot Bonus Feature finns på alla insatsnivåer.
Jackpot-vinsterna och sannolikheten för att lösa ut Jackpots ökar med beloppet som satsas.
Överläggssymbolen som visas under MINI JACKPOT, MAJOR JACKPOT eller MEGA JACKPOT ersätter den indikerade symbolen och betalar enligt vinsttabellen.
Jackpot Bonus Feature finns enbart under basspelet.
MINI JACKPOT, MAJOR JACKPOT och MEGA JACKPOT visas enbart på hjul 1 och 5.

RTP:96.92%Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

Free Games Bonus Feature

3 utspridda FREE GAME på hjul 1, 3 och 5 startar Free Games Bonus Feature. 1x insatsen betalas. För att börja ska du välja ett av följande frispelupplägg att spela:
8 frispel med GOLD DIANA som ersätter 4 symboler längst ned: ACE, KING, QUEEN och JACK på hjulen så länge frispelen varar.
16 frispel med GOLD DIANA som ersätter 3 symboler längst ned: KING, QUEEN och JACK på hjulen så länge frispelen varar.
25 frispel med GOLD DIANA som ersätter 2 symboler längst ned: QUEEN och JACK på hjulen så länge frispelen varar.
Alla frispel spelas med samma insats som spelades när frispelen startades. Frispelen avslutas när inga fler frispel finns kvar. Ytterligare frispel tilldelas inte under Free Games Bonus Feature. Free Games Bonus Feature använder bonushjul som skiljer sig från hjulen i basspelet. Mystery Stacked Reels, FREE GAME, DIANA, MINI JACKPOT, MAJOR JACKPOT och MEGA JACKPOT är inte tillgängliga under frispel. GOLD DIANA finns enbart under Free Games Bonus Feature. Expanding Wilds Feature finns under frispelen. WILD visas enbart på hjul 2, 3 och 4.
Under basspelet visas FREE GAME enbart på hjul 1, 3 och 5.

Buy A Bonus Feature

Tryck på BUY A BONUS för att gå till insatsskärmen. Buy A Bonus-insatsen kan justeras genom att trycka på knapparna "+" eller "-". Tryck på START för att komma till “Buy a Bonus Free Games Bonus Feature” eller tryck på "NEJ TACK" för att avsluta. Alla regler för Free Games Bonus Feature gäller även för frispel som erhållits genom Buy A Bonus. "Buy a Bonus Free Games Bonus Feature" använder andra uppsättningar av hjul.