Street Magic

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Samlas för att skåda en mystisk magiker trolla i Street Magic, ett 5-hjuls videoslotspel som spelas med 20 fasta linjer.
  • Magikersymbolen fungerar både som joker- och spridda-symbol, och visas endast på hjul 1, 3 och 5. När den används som en spridda-symbol aktiverar magikern funktioner när den stannar på hjulen. När den används som en jokersymbol, ersätter magikern alla andra vanliga symboler för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer.
  • Två spridda magikersymboler som stannar på hjulen aktiverar MAGIKERNS TROLLKONSTER. En av de tre funktionerna nedan väljs sedan slumpmässigt och utförs på hjulen. Alla vinster räknas samman och delas ut i slutet av spelrundan.
  • JOKERBLANDNINGEN: Fyra jokersymboler delas slumpmässigt ut på hjulen.
  • DEN FÖRLÄNGDA MANNEN: De två spridda magikersymbolerna utökas och skapar två jokerhjul.
  • DEN TRANSPORTERADE MANNEN: En tredje spridd magikersymbol läggs till på hjulen och aktiverar FREESPINS.
  • Aktiverar FREESPINS-funktionen när tre spridda magikersymboler stannar på hjulen. Det här kan uppnås naturligt eller genom DEN TRANSPORTERADE MANNEN-funktionen. Välj ett av korten som visas för att se hur många initiala spinn som har vunnits. Möjligheterna är: 8, 10 eller 12.
  • När en jokersymbol stannar på hjulen under FREESPINS kommer den att fästa vid hjulen och vara kvar på plats tills funktionen avslutas. Jokersymboler kan stanna på alla hjul och på alla positioner.
  • Ytterligare FREESPINS vinns när de är åtminstone 1 joker på ett av de 5 hjulen. Välj ett av korten som visas för att se hur många ytterligare spinn du har vunnit. Möjligheterna är: 4, 6 eller 8. Den här funktionen kan bara återaktiveras en gång. Spridda-symbolen är inte tillgänglig under FREESPINS.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.
  • RTP är 96.48%

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.