DARK VORTEX

• Välkommen till Dark Vortex videoslot med Vortex hjul, Orb Collections, Vortex free spins och möjligheten att köpa snurr.

OM SPELET

• Dark Vortex är en videoslot med 5 hjul och ett Win all Ways upplägg.
  • Win all Ways-slots har inga vinstlinjer; vilken kombination som helst med 3 eller flera identiska symboler i följd som startar antingen från vänster eller höger ger vinst.
  • Spelet har 10 vanliga symboler (5 högvärdesymboler och 5 lågvärdesymboler), 1 wildsymbol, 2 orbsymboler och 1 Vortex-symbol.

Vortex-hjul

• Vortex-hjulen har 5 symboler istället för 3 och innehåller wilds, flera högvärdesymboler och orber.
  • Landas 2 Vortex-symboler på intillliggande hjul förvandlas de till Vortex-hjul under 3 omgångar.
  • Varje ny intilliggande Vortex-symbol ger ett extra Vortex-hjul och 2 extra spins.
  • Ändrar du myntvärdet medan ett Vortex-hjul är igång stängs alla Vortex-hjul och alla free spins som vunnits i portalerna återställs.
  • Det går att öppna Vortex-hjul på hjul 1 och 2 och ett separat set med Vortex-hjul på hjul 4 och 5.
  • När detta sker tilldelas 3 Vortex spins i belöning för det första Vortex-hjulet och +4 Vortex spins för det andra Vortex-hjulet (+2 spins för varje hjul).
  • Om alla Vortex spins har satsats utan att expandera till alla 5 hjulen återställs alla Vortex hjul till vanliga hjul.

Orb Samling

• Orber dyker endast upp på Vortex hjul.
  • När spelaren öppnar ett Vortex hjul, läggs 2 rosa orber och 5 blå orber till samlingen.
  • Samlingarna återställs varje gång Vortex hjulen stängs.

Rosa Orb Samling

• Varje insamlad rosa orb ger 1 wild som läggs till de staplade wildsen på de 3 centrala hjulen i Vortex free spin-läge.
  • Rosa orber landar endast på hjul 1 och 5.

Blå Orb Samling

• Varje insamlad blå orb ger 1 extra free spin i Vortex Free Spins-läge. Blå orber landar endast på hjul 2, 3 och 4.

Vortex Free Spins

• Öppnar du alla 5 Vortex hjul innan dina Vortex spins tar slut belönas du med fler Vortex free spins (aktiveras endast efter att alla Vortex spins har spelats).
  • Ett free spin ges för varje blå orb i samlingen.
  • Vortex free spins har 5x5 hjul och 3125 sätt att vinna.
  • Samtliga 3 mittenhjul har staplade wilds.
  • De staplade wildsen ökar med 1 wild för varje rosa orb i samlingen.
  • Vortex free spins spelas med samma myntvärde som snurret som aktiverade dem.

Köp Bonus-funktion

• Spelare kan betala 80x insatsen för att aktivera Vortex free spins med 5 till 20 free spins och 2 till 10 staplade wilds, beroende på korten de drar.
  • I första pick-and-click spelet väljer spelare 1 av 5 kort som bestämmer hur höga wild staplarna är.
  • I det andra pick-and-click spelet väljer spelare 1 av 5 kort som ger extra free spins.
  • Denna funktion finns bara tillgänglig när inga Vortex-hjul är öppna.
  • Köp Bonus är inte tillgänglig med myntvärden på över 1 euro eller motsvarande i din valda valuta.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj myntvärde.
  • Tryck på Spin-knappen för att börja spela.

HUR MAN RÄKNAR UT VINSTER MED "WIN ALL WAYS"

• För att räkna ut din totala WIN ALL WAYS myntvinst, lägg ihop alla dina symbolvinster.
  • För att räkna ut en vinst, beräkna antalet hjul som innehåller samma vinstsymbol med start från vänster till höger.
  • Om antalet hjul i rad som innehåller symbolen är tre eller fler från vänster räknat, kolla hur mycket du har vunnit under Vinstplan.
  • I annat fall, om symbolen inte fanns med på tre hjul i rad från vänster räknat, räkna från höger.
  • Om antalet hjul i rad som innehåller symbolen är tre eller fler från höger räknat, kolla hur mycket du har vunnit under Vinstplan.
  • Om något av hjulen har en vinnande symbol (eller delar av en vinnande symbol) multipliceras vinsten. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Till exempel, om det första hjulet har 2 symboler, det andra hjulet 3 symboler och det tredje hjulet 2 symboler multipliceras utdelningen enligt vinsttabellen på följande sätt: 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • 5 likadana vinster ger endast utdelning från ett håll.
  • Under spelets gång läggs vinster ifrån alla vinnande kombinationer automatiskt ihop.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.

SPELVAL

Klicka på Alternativ för att öppna eller stänga menyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på spelwebbplatsen kan spelare granska och spela om sina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Öppnar upp Spelreglerna.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Ways – Visar antalet sätt spelaren kan vinna på. Antalet sätt att vinna varierar från 243 till 3125 berorende på hur många Vortex hjul som är öppna
  • Myntvinst – Ändrar insatsstorleken genom att ändra myntvärdet. För att omvandla en insats eller myntvinst till din valuta ska du multiplicera antal mynt (10) med myntvärdet.
  • Insats – Insatsen i spelet är alltid 10 mynt per snurr. Klicka på fältet för att växla mellan mynt och cash vy.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Klickar du på knappen igen, återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare.
  • Spin-knapp – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spin-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stopp-knappen, slutar hjulen att snurra direkt.
  • {autoplay}

• Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalning. Klicka på fältet för att växla mellan mynt och cash vy.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo. Klicka på fältet för att växla mellan mynt och cash vy.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den teoretiska återbetalningsprocenten är 96,5 % när spelet spelas normalt och 97,0% när man använder köp bonus-funktionen.

RANDOMISERING

Hjulen snurrar med rättvis och lika möjlighet för varje stopp-position enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

• YTTERLIGARE INFORMATION
  • Om spelet avbryts medan det pågår kan spelaren spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en 1 timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till spelarens konto. Om spelaren väljer att hoppa över omspelet, läggs vinsten omedelbart till spelarens konto.
  • Om replay-funktionaliteten inte är tillräcklig, vänligen kontakta spelwebbplatsens kundsupport.
  • Vid fel på spelets programvara/hårdvara blir alla påverkade spelinsatser och vinster ogiltiga och alla påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 24.10.2018. Vill du ha tillgång till någon tidigare version, fyll i kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Free Spin Gratissnurr
Max bet Max insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super megastorvinst

Datum för senaste ändring: 2019-03-25