Status för mina bonusar och kampanjer

Du kan kontrollera dina bonusar och kampanjer genom att klicka på "Mitt konto / Erbjudanden" och välja en specifik produkt.

Din kampanj kommer att visas som:

• Nyhet: ett erbjudande som nyligen har lanserats. Vad väntar du på? Se vad du får!
  • Aktiva: erbjudanden som har skickats till dig som specialgåvor!
  • Förfallna: dessa kampanjer är inte tillgängliga längre.
  • Det kanske inte ser någon status alls men oroa dig inte! Kontrollera bara slutdatumet och om det inte har förfallit kan du delta.

Dina bonusar visas som:

• Nyhet: bonusar som kan aktiveras efter insättning.
  • Aktiva: du spelar för närvarande med den. Kom ihåg att du bara kan ha en aktiv bonus för samma produkt. Du kan ta bort den genom att klicka på "Mer info/Droppa bonus".
  • Väntar: när du har två liknande bonusar för samma produkt och spel, kommer den som du för närvarande inte satsar på att pausas. Om du vill aktivera den kan du klicka på "Mer info/Återaktivera bonus" och den aktuella aktiva bonusen pausas.
  • Förfallna: detta visar om du inte har slutfört satsningskravet innan slutdatumet eller om du inte har aktiverat bonusen i tid.
  • Raderade: du har klickat på "Mer information/Droppa bonus" för att avbryta den.
  • Aktiverade: du har slutfört satsningskraven före förfallodatumet! Alla begränsningar på bonusbeloppet och eventuella tillhörande vinster tas bort.
  • Utgångna: du har förlorat din bonus och det begränsade beloppet har minskat till noll.