Var hittar jag er bankinformation beträffande en överföring (inbetalning på mitt PartyPoker konto)?

Vår bankförbindelse hittar du i ditt PartyPoker konto. Logga in och gå till "Inbetalningar"/"Banköverföring". Ett fält kommer upp, där du kan skriva in den summa som du vill betala in. Bekräfta inbetalningen med "Vidare". Automatiskt kommer den bankförbindelse upp som PartyPoker utsett för ditt land. Använd enbart den bankförbindelsen vid inbetalningar till ditt PartyPoker konto. Ange som ändamål på din överföring referensnumret, som visas under bankuppgifterna. Ditt inbetalade belopp kan bara tillordnas ditt PartyPoker konto om du anger detta nummer.