Vanliga frågor

1. Vad är Skrill?
  2. Hur betalar jag in med Skrill?
  3. I vilka valutor kan jag göra inbetalningar när jag använder Skrill?
  4. Hur kan jag ladda min Skrill?
  5. Är det säkert att använda Skrill?
  6. Kan jag ta ut pengar till mitt Skrill-konto?
  7. Vilka valutor kan jag ta pengar när jag använder Skrill?
  8. Kan jag ta ut mer än jag betalade in med Skrill?
  9. Hur länge dröjer det i snitt för Skrill-belopp?
  10. Kan jag ta ut pengar samtidigt som jag gjorde inbetalningen via SKrill?
  11. Kan jag ta ut pengar till Skrill även om jag betalade in via en annan betalningsmetod?
  12. Vad är det högsta resp. lägsta beloppet jag kan ta ut pengar med Skrill?
  13. Tas avgifter i samband med Skrill-betalningar?

1. Vad är Skrill?

Skrill gör att kunder med en giltig e-postadress säkert och kostnadseffektivt skickar och tar emot betalningar online i realtid. Du kan använda Skrill för att:

1. Skicka pengar via e-post från ditt kreditkort eller bankkonto.
  2. Göra online-köp.
  3. Samla pengar via e-post.

2. Hur betalar jag in med Skrill?

För att sätta in pengar med ett befintligt Skrill-konto följer du bara stegen nedan:

1. Logga in till ditt konto.
  2. Gå till kassan (Cashier) och välj Inbetalningar (Deposit).
  3. Du ser nu Skrill-loggan. Klicka på ikonen för att göra en inbetalning.
  4. Ange eller välj ditt inbetalningsbelopp och bonuskod (om tillgänglig) och klicka på "Inbetalning" (Deposit). Märk: Detta belopp bör vara mindre än eller lika stort som beloppet på ditt Skrill-konto.
  5. Du kommer att tas till Skrills webbplats där du måste ange din Skrill-e-postadress och lösenord för att logga in.
  6. Slutför transaktionen via Skrills webbplats.
  7. På nästa skärm får du ett "Order godkänd"-meddelande. Klicka på "OK" och du kommer att tas tillbaka till kassan och kommer att se ett meddelande om att inbetalningen lyckades.

3. I vilka valutor kan jag göra inbetalningar när jag använder Skrill?

Skrill godkänner endast AUD, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HUF, NOK, PLN, RON, SEK, USD.

4. Hur kan jag ladda min Skrill?

Du kan fylla på ditt Skrill-konto genom att använda ditt kredit-/ bankkort, göra en banköverföring online, med direktbank eller check.

Du kommer inte att kunna överföra pengar från Skrill.com till ditt konto om du har satt in pengarna med MasterCard.

5. Är det säkert att använda Skrill?

Ja, Skrill är helt säkert. Kombinationen av transaktionsövervakning, SMS-verifiering och specialistkompetens inom bedrägeribekämpning gör eKonto till en helt säker betalningsmetod för betalningar online.

6. Kan jag ta ut pengar till mitt Skrill-konto?

Du kan endast göra uttag till ditt Skrill-konto om du har gjort en lyckad insättning med det under de senaste 180 dagarna. För att göra uttag går du till kassan, väljer fliken "Uttag" och sedan Skrill-loggan. Ange beloppet du vill ta ut och vi överför det till ditt Skrill-konto så fort vi har tittat på din begäran.

7. Vilka valutor kan jag ta pengar när jag använder Skrill?

Skrill godkänner endast AUD, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HUF, NOK, PLN, RON, SEK, USD.

8. Kan jag ta ut mer än jag betalade in med Skrill?

Ja. Men kom ihåg att alla uttag först godkänns av vårt interna granskningsteam.

När vi har behandlat ditt uttag kommer det att ta 24 timmar innan pengarna syns på ditt bankkonto.

9. Hur länge dröjer det i snitt för Skrill-belopp?

Samtliga utbetalningar godkänns först av vår interna kontrollgrupp. Detta kan ta upp till 3 vardagar. När vi har behandlat ditt uttag kommer det att ta 24 timmar innan pengarna syns på ditt Skrill-konto.

10. Kan jag ta ut pengar samtidigt som jag gjorde inbetalningen via SKrill?

Ja.

11. Kan jag ta ut pengar till Skrill även om jag betalade in via en annan betalningsmetod?

Ja, för att ta ut pengar med Skrill måste du ha gjort en lyckad inbetalning med ditt Skrill-konto under de senaste sex månaderna. Om du har gjort en lyckad inbetalning under de senaste sex månaderna, besöker du kassan, väljer fliken "Uttag" och sedan Skrill-logotypen. Ditt uttagsbelopp kommer att skickas elektroniskt till ditt Skrill-konto efter att vår interna procedur har slutförts.

12. Vad är det högsta resp. lägsta beloppet jag kan ta ut pengar med Skrill?

Minsta uttagsbelopp som du kan ta ut via Skrill är motsvarande 10,00 USD och det maximala uttagsbeloppet är motsvarande 10 000,00 USD.

13. Tas avgifter i samband med Skrill-betalningar?

Vi tar inga avgifter för Skrill-inbetalningar eller uttag. Det är dock möjligt att Skrill tar en avgift, så ta helst kontakt med dem direkt.