Jag har klickat på länken Instant Play men programvaran laddas inte. Varför?

Vår programvara som inte kräver nedladdning körs med Java. Kontrollera att du har den senaste versionen av Java. Det bästa sättet att ta reda på det är att öppna länken http://www.java.com/en/download/testjava.jsp från samma webbläsare som du använder för programvaran Instant Play. Där kan du se om Java har uppdaterats och/eller om Java-plugin-programmet aktiverats i din webbläsare. Följ instruktionerna på sidan om hur du löser eventuella Java-problem på din dator. Försök sedan att läsa in programvaran.

Om du fortfarande har problem med att läsa in programvaran är du välkommen att kontakta oss på https:///sv/account/contact. Meddela uppgifter om din dator och det exakta problem som du stött på.