Chronicles of Olympus X Up

Om det här spelet

l Det här är envideospelsautomat med5hjuloch3rader. l Målet är att låtahjulensnurrasåatt symbolernabildar olikakombinationer. l Vinstkombinationer markeraspåhjulenochvinstenutbetalas. l Det här spelet har 243vägar.

• XUP-funktion
  • l 2scatter-symboler ger enX UP-pollett. Ingenpollett delasut för 3scatter-symboler. l UtdeladeX UP-polletter samlasinochmarkerasiX UP-multiplikatorspårsenheten. l Högrefreespins-vinstmultiplikatorer aktiverasnär fler X UP-polletter samlasin.
  • l Allaaktiveradefreespins-vinstmultiplikatorer träder ikraft ibörjanavfreespinsfunktionen. l AllainsamladeX UP-polletter försöver tillfreespins-funktionennär denstartar. l Samlain1X UP-pollett för att aktivera2x-multiplikatornför freespins. l Samlain3X UP-polletter för att aktivera3x-multiplikatornför freespins. l Samlain5X UP-polletter för att aktivera4x-multiplikatornför freespins. l Samlain8X UP-polletter för att aktivera5x-multiplikatornför freespins. l Samlain11X UP-polletter för att aktivera7x-multiplikatornför freespins. l Samlain15X UP-polletter för att aktivera10x-multiplikatornför freespins. l Samlain19X UP-polletter för att aktivera25x-multiplikatornför freespins.
  • l Samlain23X UP-polletter för att aktivera50x-multiplikatornför freespinsochstarta freespins-funktionen.
  • l InsamladeX UP-polletter ochaktiveradefreespins-multiplikatorer lagrasochanvänds efter insatsbelopp.
  • l InsamladeX UP-polletter tasbort när freespinsavslutasför det aktuella insatsbeloppet.

Upsizer-funktion

• l Innanfreespins-funktionenbörjar kanduköpaenhögreinledandefreespinsmultiplikator.
  • l När duhar valt enmultiplikator ombedsduatt bekräftaditt valochkostnadenför att höja dininledandemultiplikator.

Sida1av6

Funktionenär baratillgänglignär freespinsaktiverasavscatter-symboler meden multiplikator påhögst 50x.

• l Funktionenär eventuellt begränsadeller otillgängligomdininsatsöverskrider ett visst belopp. l Funktionenär eventuellt intetillgängligiallaregioner.

Free spins

• l 3scatter-symboler var somhelst påhjul2, 3och4aktiverar 8freespins. l AllaaktiveradeX UP-multiplikatorer för freespins-vinster träder ikraft ibörjanavspelet.
  • l Få2scatter-symboler ifreespinsför att få2extrafreespinsochenX UP-pollett.
  • l YtterligareX UP-polletter går att samlainunder freespins, vilket kanökadenaktivaX UP-multiplikatornför freespins-vinster.
  • l Allainsatser somspelasär desammasomdet spelsomaktiveradefunktionen.
  • l EnX UP-multiplikator påhögst 50xgår att fåför freespins-vinster. l Allavägar somspelasär desammasomdet spelsomaktiveradefunktionen. l Vinster frånfunktionenläggstillivinster frånbasspelet. l Freespinskaninteomaktiveras. l Freespinsspelasautomatiskt.

Köpfunktion

• l TryckpådenaktivaKöpbonus-knappenför att öppnaköpfunktionen.
  • l Köpfunktionenlåter digköpa8freespinssombörjar medenslumpmässigfreespinsmultiplikator.
  • l Denutdelademultiplikatornkanmotsvaraeller varahögreändinnuvarande multiplikator. l Tryckpå""för att bekräftaditt valatt köpaenslumpmässigmultiplikator.
  • l Tryckpå"X"-knappenför att stängaköpfunktionen.
  • l Köpbonus-funktionenochköptafreespinsspelasmeddenaktuellainsatsen. l Denhär funktionenär endast tillgängligibasspelet.
  • l Funktionenär eventuellt begränsadeller otillgängligomdininsatsöverskrider ett visst belopp.
  • l Funktionenär eventuellt intetillgängligiallaregioner.

Insatsregler

l Varjespelkostar likamycket somdentotalainsatsen. l Denursprungligainsatsenär dentotalainsatsendelat medvägkostnaden30.

Regler för vägar

l Det här spelet har 243vägar. l Envägär ett mönster avsymbolpositioner intillvarandrapåhjulen. l Vinster utdelasnär matchandesymboler hamnar bredvidvarandraidettamönster. l Vägvinster går frånvänster tillhöger fråndet förstahjulet.

Vinstregler

• l Vägvinster baseraspådinursprungligainsats. l Dentotalautbetalningenär summanavallavägvinster ochscatter-vinster frånett spel. l Baradenhögstavinnandekombinationenper symbolkombinationger utdelning.
  • l "Vinnupptill"-värdet somvisasär avrundat nedåt ochmotsvarar ungefär denhögsta möjligavinstensomkanuppnåsiett givet spel. l Vinsttabellenvisar utbetalningenför varjesymbolbaserat pådennuvarandeinsatsen.
  • l Omfleravinnandekombinationer stannar påsammavägär det baradenhögstaav

vinsternasombetalasut.

Wild-symboler

• l Wild-symboler kanersättaandrasymboler för att skapavinnandekombinationer. l Wild-symboler expanderar ochfyller hjulet. l Wild-symboler kanersättaallasymboler utomscatter-symboler.
  • l Wild-symboler kanskapasinaegnavinstkombinationer när destannar ien

vägkombination.

Scatter-symboler

I basspelet dyker denhär symbolenendast upppåhjul2, 3och4. l I freespinsdyker denhär symbolenendast upppåhjul2och4.

• l Scatter-symboler kanskapasinaegnavinstkombinationer när dedyker uppvar som helst påhjulen.
  • l Scatter-vinster multiplicerasmeddentotalainsatsen.

Insatsinställningar

• l Snabbinsats: Visar ett antalalternativför snabbinsatser somlåter digväljadintotala insats. l Avancerat: (+) eller (-) väljer det totalainsatsbeloppet.
  • l Maxinsats: Lägger högstatillåtnainsatsochär tillgängligibådeSnabbinsatsoch avanceradelägen.
  • l Insatsalternativenskiljer sigmellanolikaspel. Ditt spelkanskeintehar alladehär alternativen.

Spelkontroller

• l KnappenSpel: Sätter igångett spel.

• l KnappenInsats: Visar alternativför att ändradennuvarandeinsatsen.

• l KnappenAutospel: Visar alternativför autospel.

• l KnappenStoppaautospel: Avbryter dennuvarandeautospelsessionen.

• l Insats: Visar dennuvarandetotalainsatsen.

• l Saldo: Visar nuvarandesaldon.

• l KnappenMeny: Visar fler spelalternativ.

Spelmeny

• l KnappenStäng: Stänger spelmenyn.

• l KnappenVinsttabell: Visar vinsttabeller ochspelregler.

• l KnappenInställningar: Visar spelinställningarna.

• l KnappenMeny: Visar fler spelalternativ.

KnappenBank: Visar banksidan.

• l KnappenHjälp: Visar hjälpochannaninformation.

• l KnappenHem: Avslutar spelet.

Inställningar l Ljud: Aktiverar spelljud.

Ytterligare information

• l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet. l Vidfunktionsstörningar ogiltigförklarasallavinster ochspel.
  • l Omanslutningenbrytsvisasdet senastespeltillståndet när manåtervänder tillspelet. l Saldot uppdaterasmeddensummasomvunnitseller förlorats. l Resultat fråndet senastespeladespelet visas.
  • l Omenförfråganintehinner nåserverninnananslutningenbrytsvisasresultatet från det föregåendespelet.
  • l Pågåendefunktioner somkräver interaktioneller beslut kanfortsättas. l Eventuellaändringar ireglernagörsienlighet medlagstadgadekrav.

Återbäring till spelare

• lÅterbäringtillspelare(RTP) är denteoretiskastatistiskaprocentsatsenavdentotala insatssummaniett spelsombetalasut somvinstsummamedtiden. l Värdet är fast ochändrasinte. l Det här spelet har enRTP om96,33 %.
  • lDet här spelet har enRTP för olikaspellägen. l Köpfunktionenhar enRTP om94.10 %.

Datum för senaste ändring: 2021-10-26