Carnaval

Allmänt

• Insatsen beror på antalet vinstrader, antalet mynt per vinstrad och vilken myntstorlek du spelar med.

• Alla vinsttabeller visar antalet mynt som vinns för varje kombination.

• Alla belopp i vinsttabellen i PlayCheck visas i mynt.

• Antalet vunna krediter beror på det totala antalet vunna mynt multiplicerat med insatsens myntvärde.

• Bara en ordinarie vinstkombination betalas ut per vinstrad. Du vinner värdet på högsta vinsten.

• Endast en spridningsvinstkombination betalas ut per spel, och du får värdet för den högsta vinsten.

• Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.

• Om du har en vinnande kombination markeras vinsten på hjulen. Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Vanliga symboler

• Matchande symboler måste finnas bredvid varandra på en aktiverad vinstrad.

• Ordinarie vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger från och med första spelautomatshjulet.

• Ordinarie vinster beror på din insats per vinstrad.

Jokersymbol

• Symbolen visas endast på hjul 2, 3 och 4.

• Den här symbolen kan inte ersätta en spridningssymbol.

• Denna symbol inte skapa sin egen vinst.

Spridningssymbol

• Symbolen måste inte visas på en aktiverad vinstrad för att ge vinst.

• Symbolen ersätts inte med jokersymbolen.

• Spridningsvinster beror på din totalinsats.

Snabbspel

Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spinresultatet.

Aktivera snabbsnurr i spelet så här:

1. Skjut höger till inställningar.

2. Tryck på snabbspel Av.

Stäng av snabbspin med ett tryck på snabbspel På.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Ändra mitt insatsbelopp

Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.

1. Tryck på Insats.

2. Tryck på och håll Myntstorlek intryckt och dra för att välja myntstorlek.

3. Tryck på och håll Mynt per rad skjutreglaget för att välja mynt per rad.

Du kan också välja en av Snabb insats för att välja ditt totala insatsbelopp.

Max insats placerar max tillåten satsning. Beroende på spel kan valet omvandla myntvärdet och antalet mynt till högsta tillåtna insats.

I det här spelet kanske det inte går att satsa med mynt.

Återbäring till spelare (RTP) 96.94%

Datum för senaste ändring: 2020-02-12