Fruit vs Candy

Allmänt

• I det här spelet är alla 243 vinstvägar permanent aktiverade.

• Insatsen beror på antalet mynt och myntstorlek.

• Ett multiplikatorvärde på 30 gäller per spelomgång. Exempel: 5 mynt satsade per spelomgång x 30 multiplikator = totalt 150 mynt satsade.

• Alla vinsttabeller visar antalet mynt eller krediter som vunnits för varje kombination.

• Du omvandlar vinstbeloppet i mynt till krediter genom att multiplicera antalet vinstmynt med myntstorleken.

• Alla belopp i vinsttabellen i PlayCheck visas i mynt.

• Antalet vunna krediter beror på det totala antalet vunna mynt multiplicerat med insatsens myntvärde.

• Flera ordinarie vinster betalas ut per vinstväg.

• Om det finns mer än en ordinarie vinstkombination av olika symboler under en vinstväg betalas en vinst ut för varje kombination.

• Om det finns mer än en ordinarie vinstkombination som innehåller samma symbol under en vinstväg, betalas endast värdet ut för den högsta kombinationen.

• Endast en spridningsvinstkombination betalas ut per spel, och du får värdet för den högsta vinsten.

• Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.

• Om du har en vinnande kombination markeras vinsten på hjulen. Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Spellägen

• Du kan välja att spela i frukt- eller godisläge.

• I fruktläget ser hjulsymbolerna olika ut och free spins har en Cash Stash-funktion.

• I godisläget ser hjulsymbolerna olika ut och free spins har en Sweet Reel-funktion.

• Alla utbetalningar förblir desamma i det ordinarie spelet.

• Du kan bara byta spelläge i det ordinarie spelet.

Vanliga symboler

• Matchande symboler måste finnas bredvid varandra under en aktiverad vinstväg.

• Ordinarie vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger från och med första spelautomatshjulet.

• Vanliga vinster beror på hur många mynt du satsar per spel.

Jokersymbol

fruitvscandy_1

• Den här symbolen kan inte ersätta en spridningssymbol.
  • Den här symbolen skapar också sin egen kombination.\

Spridningssymbol

fruitvscandy_2

• En symbol som inte behöver visas på en aktiverad vinstväg.
  • Symbolen ersätts inte med jokersymbolen.
  • Den här symbolen visas inte under free spins.
  • Spridningsvinster beror på din totalinsats.

Frukt-free spins

fruitvscandy_2

• Tilldelar ett slumpmässigt vinstbelopp för varje royal-symbol på hjulen.

• De slumpmässiga bonussummorna som visas är redan multiplicerade med din totalinsats. Det är bara bonusvinstbeloppet som visas.

• Royal-symboler tas bort från hjulen när vinsten betalas ut.

• Symbolerna ovanför de borttagna symbolerna flyttas till de tomma platserna.

• Om du har en vinnande kombination på hjulen när royal-symbolerna har tagits bort får du en ny utbetalning.

• Free spins fortsätter tills alla royal-symboler har staplats.

• Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.

• Free spins kan inte omaktiveras.

• Vinsterna inkasseras automatiskt under funktionen.

Godis-free spins

fruitvscandy_2

• En fullständig godisstapel på ett hjul gör det hjulet sötare.

• En enkel joker-symbol som visas på det sötade hjulet omvandlas till en stapel med joker-symboler.

• Free spins fortsätter tills alla fem hjul har sötats.

• Om du når 50 free spins vinner du en slumpmässig bonus och dina free spins tar slut.

• De slumpmässiga bonussummorna som visas är redan multiplicerade med din totalinsats. Det är bara bonusvinstbeloppet som visas.

• Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.

• Free spins kan inte omaktiveras.

• Vinsterna inkasseras automatiskt under funktionen.

Godispåsefunktionen

• Den här funktionen aktiveras slumpmässigt efter en icke-vinnande snurr i standardspelet.

• Du får upp till 20x det multiplicerade värdet av din totala insats.

• Vinstsummorna som visas i bonusspelet är redan multiplicerade med den totala satsade summan. Det är bara bonusvinstbeloppet som visas.

Sugar Rush-bonusfunktion

• Den här funktionen aktiveras slumpmässigt efter en icke-vinnande snurr i standardspelet.

• Alla höga symboler tilldelas upp till 5x multiplikatorvärdet på den totala insatsen.

• Vinstsummorna som visas i bonusspelet är redan multiplicerade med den totala satsade summan. Det är bara bonusvinstbeloppet som visas.

Prestationer i vinsttabellen

• Följer din vinststatus genom att markera symbolkombinationer som du har vunnit.

• När du vinner alla kombinationer för samma symbol markeras den.

• Prestationer markeras permanent i vinsttabellen även om du lämnar spelet.

• Vanliga spelvinster loggas som prestationer.  Vinster där jokrar ingår loggas inte som prestationer.

• Vinster från free spins loggas inte som prestationer.

• Godispåsesymbolvinster loggas inte som prestationer.

• Vinster från Sugar Rush-bonusen loggas inte som prestationer.

Snabbspel

Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spinresultatet.

Aktivera snabbspel i spelet så här:

1. Tryck på Meny.

2. Tryck på Inställningar.

3. Tryck på Snabbspel.

För att slå av snabbspel, tryck på Snabbspel igen.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Konfigurera min totala insats

Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.

1. Tryck på Meny.

2. Tryck på Inställningar.

3. Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.

4. Tryck på Myntinsats och välj antal mynt.

Ändra mitt insatsbelopp

Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.

Tryck på Satsa och välj det totala antal mynt eller krediter som du vill satsa.

I det här spelet kanske det inte går att satsa med krediter.

Byt från mynt till krediter

Du kan ändra ditt saldo, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.

1. Tryck på Meny.

2. Tryck på Inställningar.

3. Tryck på Mynt för att konvertera till mynt, eller tryck på Krediter för att konvertera till krediter.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Återbäring till spelare (RTP) 95.77%