Golden Princess

Allmänt

• Insatsen beror på antalet mynt och myntstorlek.
  • Alla vinsttabeller visar antalet mynt eller krediter som vunnits för varje kombination.
  • Alla belopp i vinsttabellen i PlayCheck visas i mynt.
  • Antalet vunna krediter beror på det totala antalet vunna mynt multiplicerat med insatsens myntvärde.
  • Bara en ordinarie vinstkombination betalas ut per vinstrad. Du vinner värdet på högsta vinsten.
  • Bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.
  • Om du har en vinnande kombination markeras vinsten på hjulen. Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Vanliga symboler

• Matchande symboler måste finnas bredvid varandra på en aktiverad vinstrad.
  • Ordinarie vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger från och med första spelautomatshjulet.
  • Ordinarie vinster beror på din insats per vinstrad.
  • Den här symbolen ersätter andra symboler för att bilda vinster.
  • Den här symbolen multiplicerar utdelningen från kombinationer den slutför via en slumpmässig multiplikator. Du kan vinna en 2x- eller 3x-multiplikator.
  • Den här symbolen kan inte ersätta en spridningssymbol.
  • Den här symbolen skapar inte sin egen vinstkombination när flera symboler hamnar i rad på en aktiverad vinstlinje.
  • Symbolen ersätts inte med jokersymbolen med multiplikator.
  • Den här symbolen skapar inte sin egen vinstkombination.

Free spins

Spela gratis!

• Jokersymbolen med multiplikator skapar en staplad jokersymbol vid Free Spins. Den slumpmässiga multiplikatorn gäller inte.
  • Varje scattersymbol som visas på hjulen under Free Spins ger en slumpmässig multiplikator. Det högsta multiplikatorvärde du kan vinna är 10x.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.
  • Free spins kan inte omaktiveras.
  • Vinsterna inkasseras automatiskt under funktionen.

Snabbspel

Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spinresultatet.

• Tryck på Meny.
  • Tryck på Inställningar.
  • Tryck på snabbspel Av

För att slå av snabbspel, tryck på snabbspel .

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Konfigurera min totala insats

Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.

• Tryck på Meny.
  • Tryck på Inställningar.
  • Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.
  • Tryck på Mynt per rad och välj antal mynt.

Ändra mitt insatsbelopp

Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.

I det här spelet kanske det inte går att satsa med krediter.

Byt från mynt till krediter

Du kan ändra ditt saldo, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.

• Tryck på Meny.
  • Tryck på Inställningar.
  • Tryck på Mynt för att konvertera till mynt, eller tryck på Krediter för att konvertera till krediter.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Återbäring till spelare (RTP)