Lucky Leprechaun

Allmänt

• I det här spelet är alla 20 vinstrader permanent aktiverade.
  • Du kan satsa upp till 10 mynt per vinstrad.
  • Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.
  • Ordinarie vinster skapas när samma symboler visas bredvid varandra på en vinstrad, och en av symbolerna visas på det första hjulet.
  • En ordinarie vinst betalas ut per vinstrad. Om du har fler än en kombination, betalas vinsten ut för den som har högst värde.
  • Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.
  • Ordinarie vinster visas i mynt i vinsttabellen.
  • Ordinarie vinster beräknas genom att multiplicera beloppet i vinsttabellen med det antal mynt du satsar per vinstrad.
  • Du omvandlar vinstbeloppet i mynt till krediter genom att multiplicera antalet vinstmynt med myntstorleken.

Jokersymbol

luckyleprechaun_1

• Ersätter andra symboler för att bilda vinster.
  • Ersätter inte spridningssymbolen.
  • Skapar sin egen vinst när flera jokersymboler visas bredvid varandra, med en av symbolerna på det första hjulet.
  • Flera jokersymboler kan visas på samma hjul och tillsammans skapa en symbolstapel.
  • Regler för ordinarie vinst gäller.

Spridningssymbol

• Måste inte visas bredvid varandra på en vinstrad för att ge vinst.
  • Ersätts inte med jokersymbolen.

Det finns två spridningssymboler:

luckyleprechaun_2

• Visas endast på hjul 5.
  • Skapar en spridningsvinst när en symbol visas på hjul 5.
  • Ger ett 1x multiplikatorvärde.
  • Aktiverar Free spins när en symbol visas på hjul 5.
  • Spridningsvinster visas som ett multiplikatorvärde i vinsttabellen.
  • Spridningsvinster beräknas genom att multiplicera beloppet i vinsttabellen med det totala antalet mynt du satsar.

luckyleprechaun_3

• Inga vinster betalas ut för den här symbolen.
  • Aktiverar Trail O' Fortune-bonusen när tre eller fler sprids ut på hjulen.

Free spins

Spela gratis!

luckyleprechaun_2

luckyleprechaun_4

• Aktiverar Free spins när en symbol visas på hjul 5.
  • Du får 5 free spins.
  • Ordinarie vinster multipliceras med 2.
  • Symbolen Leprechaun blir en extra jokersymbol under Free spins.
  • Om en grön klöver visas ovanpå en symbol får du ett extra free spin.
  • Om en guldklöver visas ovanpå en symbol ökas multiplikatorvärdet med 1.
  • Free spins kan inte omaktiveras.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.

Trail O' Fortune Bonus

luckyleprechaun_3

• Aktiveras när minst tre spridningssymboler visas på hjulen.
  • Det högsta multiplikatorvärde du kan vinna är 1 000x.
  • Du snurrar hjulet för att visa antalet fyrkanter som du kan flytta längs banan.
  • Antalet symboler som aktiverade bonusspelet visar antalet gånger du kan snurra hjulet.
  • Varje fyrkant som du landar på visar bonusmultiplikatorvärdet som du kan vinna.
  • Antalet symboler som aktiverar bonusspelet indikerar värdet på multiplikatorerna som är spridda längs vägen. Om fler scattersymboler aktiverar bonusspelet ges högre multiplikatorvärden.
  • Om du landar vid början på en regnbågsbro går du över bron och passerar de fyrkanter som ligger längs vägen.
  • Om du landar på en dold smaragd får du snurra på hjulet en gång extra.
  • Den sista fyrkanten som du hamnar på efter att ha använt alla drag, visar multiplikatorvärdet som du vinner. Ditt totala insatsbelopp multipliceras med det multiplikatorvärdet.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för bonusspel.
  • Bonusspelet Trail O' Fortune kan inte aktiveras under Free Spins.
  • Om du aktiverar Free Spins och Trail O' Fortune-bonusen på samma drag, spelas Trail 'O Fortune-bonusen först.

Prestationer i vinsttabellen

• Följer din vinststatus genom att markera symbolkombinationer som du har vunnit.
  • När du vinner alla tre kombinationerna för samma symbol markeras den.
  • Prestationer markeras permanent i vinsttabellen, även om du lämnar spelet.
  • Vanliga spelvinster loggas som prestationer.

Snabbspel

Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spinresultatet.

Aktivera snabbsnurr i spelet så här:

1. Skjut höger till inställningar.
  2. Tryck på snabbspel Av.

Stäng av snabbspin med ett tryck på snabbspel .

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Konfigurera min totala insats

Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.

1. Skjut höger till inställningar.
  2. Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.
  3. Tryck på Mynt per rad och välj antal mynt.

Ändra mitt insatsbelopp

• Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.
  • Tryck på Satsa och välj det totala antal mynt eller krediter som du vill satsa per snurr.
  • I det här spelet kanske det inte går att satsa med krediter.

Byt från mynt till krediter

• Du kan ändra ditt saldo, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.
  • Tryck på Mynt om du vill omvandla till krediter eller tryck på Krediter om du vill omvandla till mynt.
  • Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Återbäring till spelare (RTP)