Wild Orient

Allmänt

•  I det här spelet är alla 243 vinstvägar permanent aktiverade.
  •  Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.
  •  Du kan satsa upp till 10 mynt per spelomgång.
  •  Ett multiplikatorvärde på 25 gäller per spelomgång. Exempel: 5 mynt satsade per spelomgång x 25 multiplikator = totalt 125 mynt satsade.
  •  Du omvandlar vinstbeloppet i mynt till krediter genom att multiplicera antalet vinstmynt med myntstorleken.

Vanliga symboler

•  Ordinarie vinster skapas när samma symboler visas bredvid varandra, och en av symbolerna visas på det första hjulet.
  •  En ordinarie vinst betalas ut per vinstväg. Om du har fler än en kombination, betalas vinsten ut för den som har högst värde.
  •  Ordinarie vinster visas i mynt i vinsttabellen.
  •  Vanliga vinster beror på hur många mynt du satsar per spel.
  •  Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.

Jokersymbol

•  Ersätter andra symboler för att bilda vinster.
  •  Visas endast på hjul 2 och 4.
  •  Ersätter inte spridningssymbolen.
  •  Skapar inte sin egen vinst.
  •  Regler för ordinarie vinst gäller.

Spridningssymbol

•  Måste inte visas bredvid varandra på en vinstrad för att ge vinst.
  •  Skapar en spridningsvinst när minst två visas någonstans på hjulen.
  •  Ersätts inte med jokersymbolen.
  •  Spridningsvinster visas som ett multiplikatorvärde i vinsttabellen.
  •  Spridningsvinster beror på din totalinsats.
  •  Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.• Aktiverar free spins när minst tre visas någonstans på hjulen.

Free spins

• Spela gratis!

•  Aktiveras när minst tre spridningssymboler visas på hjulen.• Du får 15 gratissnurrningar.
  •  Alla vinster tredubblas under free spins.
  •  Återaktiveras när minst tre spridningssymboler visas vid Free Spins. Du får ytterligare 15 free spins. De här läggs till dina återstående free spins.
  •  Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.
  •  Omsnurrfunktionen är inte tillgänglig under free spins.
  •  Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.

Omsnurrsfunktion

•  Efter varje snurr kan du snurra om ett hjul för en ytterligare kostnad. Kostnaden beräknas i krediter.
  •  Kostnaden för omsnurr beräknas separat för varje hjul.
  •  Kostnaden per omsnurr påverkar inte chansen att vinna.
  •  Om du ändrar myntstorlek påverkas beräkningen av omsnurrkostnaden. Om du ändrar myntstorlek efter ett snurr stängs omsnurrfunktionen av tills du snurrar på nytt.
  •  Du kan snurra om hjul flera gånger.
  •  Du får bara vinst för nya vinstkombinationer som formats på grund av ett omsnurr.
  •  Omsnurrfunktionen är inte tillgänglig under free spins.

Prestationer i vinsttabellen

•  Följer din vinststatus genom att markera symbolkombinationer som du har vunnit.
  •  När du vinner alla kombinationer för samma symbol markeras den.
  •  Prestationer markeras permanent i vinsttabellen, även om du lämnar spelet.
  •  Vanliga spelvinster loggas som prestationer.
  •  Vinster där jokrar ingår loggas inte som prestationer.
  •  Vinster från free spins loggas inte som prestationer.

Snabbspel

• Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spinresultatet.
  • 1. Tryck på Meny.
  • 2. Tryck på Inställningar.
  • 3. Tryck på snabbspel Av.
  • För att slå av snabbspel, tryck på snabbspel På.
  • Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Konfigurera min totala insats

• Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.
  • 1. Tryck på Meny.
  • 2. Tryck på Inställningar.
  • 3. Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.
  • 4. Tryck på Myntinsats och välj antal mynt.

Ändra mitt insatsbelopp

• Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.
  • Tryck på Satsa och välj det totala antal mynt eller krediter som du vill satsa.
  • I det här spelet kanske det inte går att satsa med krediter.

Byt från mynt till krediter

• Du kan ändra ditt saldo, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.
  • Tryck på Mynt om du vill omvandla till krediter eller tryck på Krediter om du vill omvandla till mynt.
  • Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Återbäring till spelare (RTP)

•  Endast grundspelet: 96.52%
  •  Med omförsök: 97.49%

Datum för senaste ändring: 2020-02-12