Win Sum Dim Sum

Allmänt

• I det här spelet är alla 9 vinstrader permanent aktiverade.
  •  Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat
    med antal vinstrader.
  •  Du kan satsa upp till 5 mynt per vinstrad.
  •  Du omvandlar vinstbeloppet i mynt till krediter genom att multiplicera antalet vinstmynt
    med myntstorleken.

Vanliga symboler

•  Ordinarie vinster skapas när samma symboler visas bredvid varandra, och en av
  •  symbolerna visas på det första hjulet.
  •  En ordinarie vinst betalas ut per vinstrad. Om du har fler än en kombination, betalas
  •  vinsten ut för den som har högst värde.
  •  Ordinarie vinster visas i mynt i vinsttabellen.
  •  Vanliga vinster beror på din insats per vinstrad.
  •  Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.

Jokersymbol

•  Ersätter andra symboler för att bilda vinster.
  •  Ersätter inte spridningssymbolen.
  •  Fungerar som expanderande wild på hjul 3 i huvudspelet.
  •  Fungerar som expanderande wild på hjul 2, 3 eller 4 vid gratissnurr.
  •  Expanderar endast om en vinnande symbolkombination är möjlig.
  •  Skapar sin egen vinst när flera jokersymboler visas bredvid varandra, med en av
  •  symbolerna på det första hjulet.
  •  En ordinarie vinst betalas ut per vinstrad. Om du har fler än en kombination, betalas
  •  vinsten ut för den som har högst värde.
  •  Regler för ordinarie vinst gäller.

Spridningssymbol

•  Måste inte visas bredvid varandra på en vinstrad för att ge vinst.
  •  Skapar en spridningsvinst när minst två visas någonstans på hjulen.
  •  Ersätts inte med jokersymbolen.
  •  Spridningsvinster visas som ett multiplikatorvärde i vinsttabellen.
  •  Spridningsvinster beror på din totalinsats.
  •  Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.• Aktiverar free spins när minst tre visas någonstans på hjulen.

Free spins

Spela gratis!

•  Aktiveras när minst tre spridningssymboler visas på hjulen.
  •  Du får 15 gratissnurrningar.
  •  Återaktiveras när minst tre spridningssymboler visas vid Free Spins. Du får ytterligare
  • 15 free spins. De här läggs till dina återstående free spins.
  •  Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.
  •  Vinsterna inkasseras automatiskt under funktionen.
  •  Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.

Prestationer i vinsttabellen

•  Följer din vinststatus genom att markera symbolkombinationer som du har vunnit.
  •  När du vinner alla kombinationer för samma symbol markeras den.
  •  Prestationer markeras permanent i vinsttabellen, även om du lämnar spelet.
  •  Prestationer loggas för symbolkombinationer som genomförs innan wild-symbolen
  •  expanderar.
  •  Vanliga spelvinster loggas som prestationer.
  •  Vinster där jokrar ingår loggas inte som prestationer.
  •  Vinster från free spins loggas inte som prestationer.

Snabbspel

• Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar
  • inte spinresultatet.
  • 1. Tryck på Meny.
  • 2. Tryck på Inställningar.
  • 3. Tryck på snabbspel Av.
  • För att slå av snabbspel, tryck på snabbspel På.
  • Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Konfigurera min totala insats

• Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat medantal vinstrader.
  • 1. Tryck på Menyn.
  • 2. Tryck på Inställningar.
  • 3. Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.
  • 4. Tryck på Myntinsats och välj antal mynt.

Ändra mitt insatsbelopp

• Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med
  • antal vinstrader.
  • Tryck på Satsa och välj det totala antal mynt eller krediter som du vill satsa per snurr.
  • I det här spelet kanske det inte går att satsa med krediter.

Byt från mynt till krediter

• Du kan ändra ditt saldo, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.
  • 1. Tryck på Meny.
  • 2. Tryck på Inställningar.
  • 3. Tryck på Mynt för att konvertera till mynt, eller tryck på Krediter för att konvertera till
  • krediter.
  • Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Återbäring till spelare (RTP)