Golden Fish Tank

Untitled Document

Välkommen till videoslotten Golden Fishtank med Free Spin-läge och Golden Bet.

OM SPELET

Golden Fishtank är en videoslot med 5 hjul och 20 vinstrader ordnade från vänster till höger. Spelet har åtta ordinarie symboler som ger vinst om tre eller fler finns i rad på en vinstrad med början längst till vänster.  När tre eller fler Free Spin-symboler visas någonstans på skärmen aktiveras Free Spin-läget. Free Spin-läget spelas med samma insats och antal rader som när det aktiverades. Innan du börjar spinna kan du välja ett antal föremål med dolt innehåll som är funktioner och kan aktiveras i Free Spin-läget. 3 Free Spin-symboler ger 6 Free Spins med 3 funktionsval. 4 Free Spin-symboler ger 8 Free Spins med 4 funktionsval. 5 Free Spin-symboler ger 10 Free Spins med 5 funktionsval. Om Golden Bet-funktionen är aktiverad får du ytterligare 1 val när du kommer till Free Spin-läget. Ett Golden Bet-spinn kostar 25 mynt i stället för 20.  De 18 valbara föremålen innehåller följande funktioner:

• 2 extra Free Spins
  • 2 extra Free Spins
  • 4 extra Free Spins
  • x2 multiplikator för alla vinster
  • 1 wild slumpartat placerad under varje spinn
  • 1 wild slumpartat placerad under varje spinn
  • 2 wilds slumpartat placerade under varje spinn
  • 1 wild som fastnar i mittenpositionen på andra hjulet
  • 1 wild som fastnar i mittenpositionen på tredje hjulet
  • 1 wild som fastnar i mittenpositionen på fjärde hjulet
  • Högst betalande fisk fungerar som wild
  • Näst högst betalande fisk fungerar som wild
  • Tredje högst betalande fisk fungerar som wild
  • Fjärde högst betalande fisk fungerar som wild
  • Högst betalande fisk staplas på hjulen
  • Näst högst betalande fisk staplas på hjulen
  • Tredje högst betalande fisk staplas på hjulen
  • Fjärde högst betalande fisk staplas på hjulen

Enbart en typ av fisk kan staplas på hjulen: när funktionen väljs inaktiveras de tre andra föremålen som innehåller staplad fisk.  Det finns inga Free Spin-symboler i Free Spin-läget alltså kan du inte vinna fler Free Spins än det ursprungliga antalet.  Wildsymbolen ersätter alla symboler utom Free Spin-symboler vid beräkning av vinster. Det finns tre typer av Wild-symboler i spelet.

• Vanlig Wild som visas i både basspelet och Free Spins (slump-Wild).
  • Sticky Wilds dyker endast upp under Free Spins.
  • Fish Wilds är också endast tillgängliga under Free Spins.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj värde på dina mynt.
  • Tryck på knappen Spinn för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTRADER

• För att beräkna total myntradvinst ska alla vinstrader beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en enstaka vinstrad räknas hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på raden. Om vinstraden betalas från vänster börjar man räkna längst till vänster. Om vinstraden betalas från höger börjar man räkna längst till höger.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på myntvinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.
  • Efter Free Spins rundan är klar, läggs alla vinster till den totala vinsten som aktiverade Free Spins.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på PLUS-tecknet längst ner till vänster för att expandera eller minimera fönstret med alternativ.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelets hastighet, ljudvolym och ställ in förutsättningar för när autospel ska stoppas.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Tyst – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Rader – Visar antal rader i spelet. Antal rader är fast och kan inte ändras.
  • Myntvärde – Ändra storlek på insatsen genom att ändra myntvärdet. För att omvandla en insats eller vinst i mynt till din hemvaluta ska du multiplicera antal mynt med myntvärdet.
  • Insats – Insatsen är ett (1) mynt per vinstrad.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Tryck på Maxinsats-knappen igen för att få tillbaka myntvärdet du hade tidigare.
  • Golden Bet (+5) – Aktiverar Golden Bet-funktionen till en kostnad av 5 mynt per snurr. Om free spins utlöses med Golden Bet aktiverat, får du 1 extra val i free spin-läget.
  • Spinn-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • Autospel – Du kan göra så att spelet fortgår utan att du behöver trycka på Spinn-knappen varenda gång. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Du kan välja ytterligare förutsättningar för när autospel ska stoppas i spelinställningarna. Förlustgränsen i vissa spelklienter förhindrar att du förlorar mer än inställt gränsbelopp under en autospelsession. För att stoppa autospel manuellt ska du trycka på Autospel-knappen.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar saldot på ditt konto. Är kontantvyn vald, ser spelaren saldosumman i sin egen valuta. Är myntvyn vald, visar fältet antal tillgängliga mynt, baserade på nuvarande myntvärde. Ändrar spelaren myntvärde, kommer saldofältet att uppdateras och visa det nya aktuella antalet tillgängliga mynt.
  • Kontant-/Myntvy – Du kan välja att visa insatsstorlek och saldo i antingen kontanter eller mynt. Om du väljer kontanter omvandlar spelet alla myntvärden till kontanter genom att multiplicera antal mynt med myntvärdet. Du kan växla mellan Kontant- och Myntvy med alternativet i inställningar eller genom att trycka på insatsfältet eller saldofältet.

TILLBAKA TILL SPELAREN

Den totala teoretiska återbetalningen till spelarna är 96,4 % när Golden Bet spelas och 95,9 % när Golden Bet inte spelas.

SLUMPEN

Hjulen spinns med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på spelmaskin/-program blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.1, daterad 07/07 2016. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version ska du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.