Hanzo's Dojo

• Välkommen till Hanzo's Dojo som bjuder på en extra Rooftop Slot, 2 free spin-lägen och 5 spännande free spin boosters.

OM SPELET

• Hanzo's Dojo är en 5x3 videoslot med 25 vinstlinjer och en extra 3x1 Rooftop Slot.
  • Spelet har 8 vanliga symboler som ger vinst om minst tre hamnar i rad på en och samma vinstlinje, med start från vänster.
  • Det finns en wild-symbol som ersätter alla vanliga symboler, en free spin-symbol som delar ut scatter-vinster och en 3x3 symbol som dyker upp i free spin-läge.
  • Rooftop-slotten har också en expanderande wild, en Hanzo-symbol och en Rooftop free spin-symbol.

ROOFTOP SLOT

• Rooftop-slotten är en 3x1 minislot där spelare kan trigga free spin boosters och olika free spin-lägen. Det finns 4 olika symboler som dyker upp i Rooftop-slotten:

Hanzo-symbolen

• 3 Hanzo-symboler (kan ersättas med wilds) ger 3 Hanzo-spins i utdelning
  • Hanzo-symbolen avslöjar en slumpmässig vanlig symbol som förvandlas till en 3x3 symbol låst i de mittersta hjulen under hela Hanzo Spin-omgången
  • Hanzo-symboler finns endast tillgängliga i basspelet

Expanderande wild

• 3 expanderande wilds ger 3 Hanzo-spins i utdelning med en 3x3 wild-symbol låst i de mittersta hjulen
  • Enstaka expanderande wilds sprider sig till hjulet undertill och förvandlar det till ett wild-hjul
  • Expanderande wilds kan ersätta Hanzo-symboler i 3x1 Rooftop-slotten

Rooftop free spin-symbol

• Fungerar som en vanlig free spin-symbol men ger extra boosters i utdelning
  • Alla kombinationer med 3+ free spin-symboler aktiverar ett free spin-läge (free spin-symboler från 5x3 hjulen och Rooftop-slotten räknas)
  • Varje Rooftop free spin-symbol ger ytterligare 1 free spin + 1 free spin-funktion (både när gratissnurren triggas och medan free spins-läget pågår)

Tomma symboler

• De tomma symbolerna visar att ingen utdelning ges

Hanzo spins

• Alla kombinationer med 3 Hanzo-symboler och/eller expanderande wilds i Rooftop-slotten ger 3 Hanzo-spins i belöning
  • Hanzo-symbolen avslöjar en vanlig symbol som förvandlas till en fast 3x3 symbol på de centrala hjulen under hela Hanzo Spin-omgången
  • Om Hanzo Spins triggas med 3 expanderande wilds är 3x3 symbolen också en wild
  • Under Hanzo Spins är den tomma symbolen och free spin-symbolen de enda tillgängliga symbolerna i Rooftop slotten.
  • Hanzo spins spelas med samma myntvärde och linjer som när de aktiverades

Free Spins

• Alla kombinationer med 3 eller fler free spin-symboler ger ett free spin-läge; Rooftop Slot free spin-symboler ger 4 free spins och 1 feature vardera; Free spin-symboler i en 5x3 hjulsplan ger 3 free spins vardera i belöning. Får man till exempel 2 vanliga free spin-symboler och 2 Rooftop Slot free spin-symboler får man: 3+3+4+4= 14 free spins + 2 free spin boosters
  • De 3 hjulen i mitten snurrar 3x3 symboler
  • De enda tillgängliga symbolerna i Rooftop-slotten är den tomma symbolen och free spin-symbolen
  • Free spins spelas med samma myntvärde och spellinjer som när de aktiverades

Free spin boosters

• Det finns 5 olika free spin boosters som kan aktiveras genom att landa free spin-symboler i Rooftop-slotten.
    • +2 free spins - kan vinnas flera gånger i en och samma free spin-runda
    • x2 multiplikator - oavsett var den landar är den aktiv under hela free spin rundan (kan endast aktiveras en gång under varje free spin runda)
    • Wild 5:e hjul - alla positioner på det 5:e hjulet förvandlas till wilds (kan bara aktiveras en gång under varje free spin omgång men varar under hela sessionen)
    • Win both ways - spellinjerna ger utdelning både från höger och vänster (kan bara aktiveras en gång vid varje free spin session men förblir aktiv under resterande rundor efter att den triggats)
    • 3x3 symbol nudge - 3x3 symbolen i mitten kan flyttas upp till 3 hjulpositioner för att ge bästa möjliga resultat (kan bara aktiveras en gång vid varje free spin session men förblir aktiv under resterande rundor efter att den triggats. Endast tillgänglig i vanliga free spins)

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj myntvärde.
  • Tryck på spinnknappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTRADER

• För att beräkna total myntvinst ska alla vinstrader beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en enstaka vinstrad räknas hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på raden. Om vinstraden betalas från vänster börjar man räkna längst till vänster. Om vinstraden betalas från höger börjar man räkna längst till höger.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra vinner du. Du hittar värdet på vinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Ovan inkluderar inte Freespin-symboler som betalar även om de inte är på rad.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.

ALTERNATIV FÖR SPEL

• Klicka på options-ikonen för att expandera eller återställa dina inställningar.
    • Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
    • Spelinställningar – Ändra spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
    • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
    • Spelregler – Visar spelets regler.
    • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Rader – Visar antal rader i spelet. Antal rader är fast och kan inte ändras.
  • Myntvärde – Ändra storlek på insatsen genom att ändra myntvärdet. För att omvandla en insats eller vinst i mynt till din hemvaluta ska du multiplicera antal mynt med myntvärdet.
  • Insats – Insatsen är ett (1) mynt per vinstrad.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Tryck på Maxinsats-knappen igen för att få tillbaka myntvärdet du hade tidigare.
  • Spinn-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • {autoplay}

• Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar saldot på ditt konto.
  • Kontant-/Myntvy – Du kan välja att visa insatsstorlek och saldo i antingen kontanter eller mynt. Om du väljer kontanter omvandlar spelet alla myntvärden till kontanter genom att multiplicera antal mynt med myntvärdet. Du kan växla mellan Kontant- och Myntvy med alternativet i inställningar eller genom att trycka på insatsfältet eller saldofältet.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96,1 %.

SLUMPEN

• Hjulen spinns med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts kan en spelare spela om rundan efter att ha startat om spelet. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig kan du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på spelmaskin/-program blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 27/06 2018. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Free Spin Gratissnurr
Max bet Max insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super megastorvinst

Datum för senaste ändring: 2019-03-25