Vikings go to Hell

Untitled Document

Välkommen till Vikings Go To Hell videoslotten som bjuder på 3 free spins-lägen, sticky wilds, respins i basspelet och en skattkista.

OM SPELET

Vikings Go To Hell är en videoslot med 5 hjul, 4 rader och 25 vinstlinjer. Spelet har 8 standardsymboler; fyra vikingsymboler och fyra vapensymboler som ger vinst om tre eller fler hamnar i rad på en vinstlinje, med start från vänster. Det finns också en wild symbol som ersätter alla standardsymboler, en free spins-symbol med scatterläge och en skattkista som bara dyker upp på femte hjulet.

Samla ragepoäng

Spelare kan samla raseripoäng under spelets gång. När man samlat 100 raseripoäng på 1 viking belönas man med 7 Berzerk Free Spins (bärsärkagångspins). Alla spelare får 50 raseripoäng på den första vikingen. Raseripoängen behålls mellan spelsessionerna. Om en spelare samlar på sig 100 poäng eller mer aktiveras en Berzerk Free Spins-runda och alla poäng över 100 läggs till den totala poängsumman efter att free spins-rundan är över.

Samla raseripoäng

• Varje Wild som fås under en strid mot en vanlig demon, Lord of Chains eller Lucifir ger 1 raseripoäng
  • I Berzerk Free Spins-läget samlar vikingen som går bärsärkagång i Berzerk-läget inte någon poäng.
  • Spelare belönas med 30 raseripoäng från 1 viking om man lyckas snurra fram en skattkista i basspelet.
  • Spelare belönas med 30 raseripoäng från alla 4 vikingar om man lyckas snurra fram en skattkista i basspelet

Demonstrider i basspelet

Om 2 free spins-symboler landar på hjulen inträffar en demonfajt mot varje vikingsymbol på hjulen. Varje gång en viking vinner fajten förvandlas han till en wild-symbol och ett raseripoäng för den vikingen läggs till det totala antalet poäng.

Respins

Respins aktiveras när 2 free spins-symboler landar på hjulen i basspelet. Respins kan aktiveras om. Alla wilds på hjulen är sticky under respins-läget.

Skattkista i basspelet

Skattkistan dyker endast upp på femte hjulet och belönar spelaren med en Episk eller Bra tablet som innehåller följande belöningar.

Episk Tablet

• 12/16 free spins (den här belöningen försvinner om spelaren har fått 2+ free spins-symboler under samma spin)
  • 30 raseripoäng från alla vikingar
  • 600 - 1200 mynt
Bra Tablet
  • 7 free spins (den här belöningen försvinner om spelaren fått 2+ free spins-symboler i samma spin)
  • 30 raseripoäng från 1 viking
  • 150 - 300 mynt

3 TYPER AV FREE SPIN-LÄGEN

Nivå 1 free spin-läge

Det här free spin-läget aktiveras genom att samla 3+ free spin-symboler eller genom att få en free spin-runda från basspelets skattkista. I det här free spin-läget kommer alla vikingar som dyker upp på hjulen i free spin-läget att slåss mot en demon. Om de vinner fajten belönar vikingarna spelaren med 1 raseripoäng och förvandlas samtidigt till en wild. Alla wild symboler i free spin-läget är sticky. Det finns inga free spin-symboler på hjulen i något free spin-läge.

Lord of Chains

Lord of Chains dyker upp i slutet på varje spin när åtminstone 1 vikingsymbol finns med på hjulen (tills Lord of Chains besegras med 3 slag). Därefter slåss han mot en slumpmässig viking på hjulen. Om vikingen lyckas slå Lord of Chains förvandlas han till en sticky wild och 1 skadepoäng tas bort från Lord of Chains. Belöningen för att ha besegrat Lord of Chains är 2 slumpmässiga sticky wilds. Spelaren uppgraderas också till nivå 2 free spins-läge som spelas efter att nivå 1 free spin-läget har avslutats. Resterande nivå 1 free spins förvandlar alla vikingar till wilds. Nivå 1 free spin-symboler belönas på följande sätt:

• 3 free spin-symboler ger 7 free spins
  • 4 free spin-symboler ger 12 free spins
  • 5 free spin-symboler ger 16 free spins.

Berzerk Free Spins-läge

Berzerk Free Spins är samma som nivå 1 free spins förutom att endast 7 spins kan tilldelas och aktiveras bara genom att samla 100 raseripoäng på en viking. Vikingen som aktiverat Berzerk Free Spins-läget vinner alltid alla fajter (både mot vanliga demoner och bossar) men samlar inte några raseripoäng. Myntvärdet för denna free spin-session är medelvärdet av alla spins där raseripoäng samlats på just den vikingen.

Nivå 2 Free Spin-läge

I nivå 2 free spins-läget återställs alla sticky wilds från nivå 1 free spins-läget och spelaren får 7 free spins. Om en viking går bärsärkagång (Berzerk mode) fortsätter han att gå bärsärkagång även i det läget. När nivå 2 free spin-rundan är över väljs 1 viking ut till att slåss mot Lucifir. Varje slag som träffar Lucifir belönas med 1 slumpmässig sticky wild.

Lucifir

Lucifir dyker upp på hjulen när ett nivå 2 Free Spin-läge har avslutats och åtminstone 1 vikingsymbol finns med på spelplanen (tills Lucifir har besegrats med 3 smällar). Därefter får han slåss mot en slumpmässigt vald viking på hjulen. Om vikingen lyckas få in en smäll mot Lucifir förvandlas han till en sticky wild och 1 extra sticky wild läggs till på hjulen samtidigt som 1 skadepoäng tas bort från Lucifir. Lyckas man besegra Lucifir belönas man med 1 sticky wild, alla vikingar förvandlas till wilds under återstoden av free spins-läget och en extra 3x multiplier läggs till free spin-sessionen.

Free Spin-Skattkistan

Skattkistan dyker endast upp på hjul 5 och belönar spelaren med en Episk eller Bra Tablet premie enligt listan nedan.  Episk Tablet

• 3 Extra Free Spins
  • 1 sticky wild-hjul (endast hjul 1-4)
Bra Tablet
  • 2 Extra Free Spins
  • 2 slumpmässiga sticky wilds

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj myntvärde.
  • Tryck på spinnknappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTRADER

• För att beräkna total myntvinst ska alla vinstrader beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en enstaka vinstrad räknas hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på raden. Om vinstraden betalas från vänster börjar man räkna längst till vänster. Om vinstraden betalas från höger börjar man räkna längst till höger.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra vinner du. Du hittar värdet på vinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Ovan inkluderar inte Freespin-symboler som betalar även om de inte är på rad.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på options-ikonen för att expandera eller återställa dina inställningar.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelets hastighet, ljudvolym och ställ in förutsättningar för när autospel ska stoppas.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Rader – Visar antal rader i spelet. Antal rader är fast och kan inte ändras.
  • Myntvärde – Ändra storlek på insatsen genom att ändra myntvärdet. För att omvandla en insats eller vinst i mynt till din hemvaluta ska du multiplicera antal mynt med myntvärdet.
  • Insats – Insatsen är ett (1) mynt per vinstrad.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Tryck på Maxinsats-knappen igen för att få tillbaka myntvärdet du hade tidigare.
  • Spinn-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • Autospel – Du kan göra så att spelet fortgår utan att du behöver trycka på Spinn-knappen varenda gång. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Du kan välja ytterligare förutsättningar för när autospel ska stoppas i spelinställningarna. Förlustgränsen i vissa spelklienter förhindrar att du förlorar mer än inställt gränsbelopp under en autospelsession. För att stoppa autospel manuellt ska du trycka på Autospel-knappen.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar saldot på ditt konto.
  • Kontant-/Myntvy – Du kan välja att visa insatsstorlek och saldo i antingen kontanter eller mynt. Om du väljer kontanter omvandlar spelet alla myntvärden till kontanter genom att multiplicera antal mynt med myntvärdet. Du kan växla mellan Kontant- och Myntvy med alternativet i inställningar eller genom att trycka på insatsfältet eller saldofältet.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96,1 %.

SLUMPEN

Hjulen spinns med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts kan en spelare spela om rundan efter att ha startat om spelet. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig kan du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på spelmaskin/-program blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 24/05 2018. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.