Bison Keno

SPEETS MÅL:

• BISON KENO-spelet är ett KENO-spel med 80 platser med dragning på 20 nummer.
  • Funktionen FRIDRAGNINGAR aktiveras när 3 GULDMYNT visas.
  • BONUSNUMMER kan aktiveras slumpmässigt efter varje spel.

SÅ HÄR SPELAR DU:

• Välj dina nummer: Välj mellan 3 och 10 nummer. De valda siffrorna är markerade.
  • INSATSVÄRDE: När spelaren går in i spelet ställs en standardsatsning in. Du kan ändra insatsvärdet med knapparna + eller - på vardera sida av SATSA-ikonen på stationär och mobil. Om du klickar på INSATS-ikonen visas fönstret SPELVAL. Spelaren kan välja önskat INSATS-värde mellan MIN- och MAX-INSATS.
  • SPELA: SPELA-knappen startar spelet i stationärt och mobilt landskapsläge. SPELA-knappen i nedre mitten startar spelet i mobilt porträttläge.
  • SNABBVAL: Väljer det utvalda antalet val slumpmässigt för varje tryck.
  • RENSA: Tar bort alla för närvarande valda nummer av spelaren.
  • HASTIGHET: Hastigheten kan justeras till 3 olika inställningar.
  • BETALNINGSTABELL: Vyn visas på spelskärmen baserat på 3 till 10 nummer som valts av spelaren.
  • VOLYM: Spelmusik och ljudeffekter är PÅ som standard. Genom att klicka på VOLYM-knappen växlar du alla spelmusik och ljudeffekter PÅ och AV.
  • KREDIT/SALDO: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Spelarens aktuella spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. SPELSALDOT visas längst ner på spelsidan.
  • AUTOSPEL: Välj AUTOSPEL för att spela "hands-free". För användare i Storbritannien/Ontario kommer alternativet AUTOSPEL att inaktiveras.
    • Så här konfigurerar du AUTOSPEL: Klicka på knappen AUTOSPEL och välj sedan önskat antal spel. AUTOSPEL börjar automatiskt.
    • Det återstående AUTOSPWL-beloppet visas på SPELA-knappen. Klicka på SPELA-knappen för att avbryta AUTOSPEL när som helst.
  • I spelpengarläget kommer alternativet AUTOSNURR att inaktiveras.

MENYALTERNATIV (MOBIL OCH STATIONÄR):

• Tryck på ikonen för hamburgarmenynför att se spelreglerna.
  • Spelreglerna visas under "i"-ikonen.
  • Tryck på Stäng-knappen för att återvända till spelet.

SPELREGLER:

• BISON KENO är ett KENO-standardspel med 80 platser med en dragning på 20 nummer.
  • Insatsvärdena kan ändras genom att klicka på knapparna "+" och "-".
  • Välj mellan 3 och 10 utav 80 nummer genom att klicka på numren på spelskärmen. De valda numren markeras.
  • De första tre nummervalen kommer att bli GULDMYNT oavsett numren som valdes. GULDMYNT-numren kan ändras genom att avmarkera dem och välja ett annat nummer.
  • Om du klickar på SPELA börjar spelet med den för närvarande valda INSATSEN.
  • 20 nummer av 80 kommer att dras slumpmässigt och markeras på skärmen.
  • Bisonoxarna kan rusa efter vilket spel som helst och ge 3, 4, 5, 8, 10 eller 12 BONUSNUMMER utöver de 20 som redan har dragits.
  • Om de dragna numren stämmer överens med numren som valts av spelaren, kommer dessa nummer att markeras och en vinst kommer att delas ut baserat på KENO-BETALNINGSTABELLEN.
  • SPELA-knappen visas endast när 3 GULDMYNT har valts.
  • KENOS BETALNINGSTABELL bestäms av hur många nummer som väljs av spelaren.
  • KENO-VINSTTABELLEN visas endast när minst 3 nummer har valts.
  • Utbetalning kommer inte att delas ut utan att ha valt 3 nummer, eller utbetalning kommer inte att vara tillgänglig för de matchade valen i motsvarande VINSTTABELL.
  • Utbetalningsinformationen uppdateras dynamiskt i spelets BETALNINGSTABELL innan insatsen skickas.
  • "MARKERAD" visar det totala antalet nummer som valts av spelaren.
  • "TRÄFF" visar det totala antalet dragna nummer som matchar de valda numren.
  • “SNABBVAL” väljer det utvalda antalet val slumpmässigt för varje tryck.
  • "RENSA" tar bort alla för närvarande valda nummer.
  • "HASTIGHET" används för att justera hastigheten på klientens val med 3 olika hastighetsalternativ tillgängliga.
  • VID EVENTUELLA FEL ANNULLERAS ALLA UTBETALNINGAR OCH SPEL.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren (RTP) är 94,11 %.
  • Maxvinsten i det här spelet är satt till 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta under basspelet eller fridragningsfunktionen. Ytterligare fridragningar eller vinster stryks om den högsta vinsten nås under fridragningen.
  • Om du loggar in på ditt konto på skrivbordswebbplatsen och väljer alternativet "Spelloggar" i något spel får du tillgång till din spelhistorik.
  • LÄGSTA INSATS är #{uiConfig.minBet} och HÖGSTA INSATS är #{uiConfig.maxBet}.

FRIDRAGNINGAR:

• Om du träffar de tre GULDMYNTEN kommer du att få 2, 3, 4 eller 5 FRIDRAGNINGAR.
  • FRIDRAGNINGAR spelas med samma INSATS som spelet som aktiverade gratisspelet.
  • GULDMYNT-positionerna kommer att behållas under hela FRIDRAGNINGS-omgången.
  • Det första valet av spelarnas val förblir konstant under FRIDRAGNINGARNA.
  • I FRIDRAGNINGARNA förblir antalet val detsamma som antalet val då FRIDRAGNINGARNA aktiverades.
  • De 3 GULDMYNTEN i spelet visar antalet återstående FRIDRAGNINGAR och räknaren minskar med 1 för varje FRIDRAGNING.
  • En slumpmässig multiplikator kan delas ut efter varje FRIDRAGNING bland "2x, 3x eller 5x" som multiplicerar den aktuella vinsten.
  • För varje GULDMYNT som träffas under FRIDRAGNING får spelaren ytterligare ett FRIDRAG. FRIDRAGNINGAR kan återaktivera hur många gånger som helst under den här funktionen.
  • Rusande bisonoxar flyr över skärmen och ger 5, 8, 10 eller 12 BONUSNUMMER efter varje FRIDRAGNING slumpmässigt.

BONUSNUMMER:

• BONUSNUMMER kan tilldelas efter både vanliga och FRIDRAGNINGS-spel.
  • Rusande bisonoxar flyr över skärmen och ger 3, 4, 5, 8, 10 eller 12 BONUSNUMMER efter varje dragning i huvudspelet, och 5, 8, 10 eller 12 BONUSNUMMER efter varje FRIDRAGNING slumpmässigt.
  • Vinster utvärderas då BONUSNUMMER dras. Endast den högsta vinsten kommer att betalas ut till spelaren efter att extranumren har dragits.
  • Om GULDMYNTEN dras i BONUSNUMMER, utlöses FRIDRAGNINGAR.

SURFKNAPP PANELKOMMANDON:

• Klicka på SPELREGLER om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på SPELLOGGAR för att se spelarens spelhistorik.
  • Funktionen SPELLOGGAR är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.
  • Klicka på REAL/PLAY för att ändra till Real (RIKTIGA PENGAR) eller Play (SPELPENGAR) modus.
  • Klicka på knappen INSÄTTNING för att sätta in mer pengar på spelarens konto

AVKASTNING TILL SPELAREN:

• Den teoretiska avkastningen till spelaren (RTP) är 94,11 %.

Vanliga frågor:

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort mitt i spelet kommer mjukvaruplattformen automatiskt att slutföra den aktuella spelcykeln. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen SPELLOGGAR när du har loggat in på nytt.

Vad ska jag göra om SALDOT är för lågt för att göra en SATSNING?
Klicka på INSÄTTNING-knappen längst ner på spelskärmen och sätt in pengar på ditt konto.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.