Hur anpassar jag mitt PartyPoker-konto?

Du väljer de inställningar du föredrar under Inställningar i ditt PartyPoker-konto. Du kan till exempel göra följande inställningar:

• Önskat språk.

• Önskat datumformat.

Du kan även välja inställningar för kommunikation under Kommunikation i ditt PartyPoker-konto. Du kan till exempel göra följande inställningar:

• Hur meddelanden om aktuella event ska skickas till dig (newsflash, nyhetsbrev varje vecka).

• Om du vill, eller inte alls vill, få e-postmeddelanden från oss.

• Om du vill, eller inte vill, få brev från oss.

• Om du vill, eller inte vill, få SMS från oss.

• Om du vill, eller inte vill, få uppdateringar om våra partners och om specialerbjudanden.

Egna begränsningar för inbetalningar till ditt konto per dag, vecka och månad kan anges under Inbetalningsgränser.