Africa

Africa är ett automatspel med gratisfunktion. Du spelar på 5 hjul med 4 symboler på varje hjul. I gratisspelet ska du välja en ikon som döljer en gratisspelssymbol. Det finns en WILDSYMBOL som ersätter alla symboler utom gratisspelssymbolen.

Information:

• Spelreglerna och vinstbeloppen är desamma oavsett om du spelar med riktiga pengar eller med låtsaspengar.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 94,49 %.

Så här spelar du:

Africa_1

• TOTAL BET (totala insats) är antalet spelade linjer multiplicerat med insatsen per linje.
  • Du startar spelet med SNURRKNAPPEN i mitten till höger .
  • AUTOSPEL: Om du vill använda AUTOSPELSFUNKTIONEN trycker du på SNURRKNAPPEN och håller kvar. Du kan ändra antalet autospel med knapparna+ eller -. För att påbörja automatiskt spel trycker du på SNURRKNAPPEN.
  • Om du vill avaktivera funktionen AUTOSPIN trycker du på knappen STOP. Du kommer då tillbaka till det ordinarie spelet.
Africa_2
  • Obs! Du kan bara använda alternativet AUTOSPIN när du spelar med riktiga pengar.
  • Alla vinstsymboler animeras.
  • Totalt vinstbelopp visas i rutan WIN (vinst) längst ned på spelskärmen.
  • Ditt återstående spelsaldo visas högst upp till höger på skärmen.
  • Tryck på ? högst upp till vänster på skärmen för att se spelreglerna.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

REGLER

• Tryck på knappen i för att navigera till spelreglerna.
Africa_3
  • Obs! Du kan bara använda alternativet AUTOSPIN när du spelar med riktiga pengar.
  • Alla vinstsymboler animeras.
  • Totalt vinstbelopp visas i rutan WIN (vinst) längst ned på spelskärmen.
  • Ditt återstående spelsaldo visas högst upp till höger på skärmen.
  • Tryck på ? högst upp till vänster på skärmen för att se spelreglerna.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

REGLER

• Tryck på knappen i för att navigera till spelreglerna.
Africa_4
  • Tryck på knappen Back to game om du vill gå tillbaka i spelet.
  • Tryck på knappen Paytable om du vill komma till vinsttabellen.
  • Tryck på knappen Paylines (vinstlinjer) om du vill komma till linjespelet.
  • Du kommer till reglerna med hjälp av pilarna vänster, höger eller om du sveper höger/vänster på regelsidorna.

Temaspel:

Africa_5

Africa_6

Vinsttabell:

Africa_7

Africa_8

Överföra pengar till kontot

Om du vill överföra pengar till ditt spelkonto trycker du på + vid Balance (saldo) högst upp till höger på verktygsfältet. Därefter väljer du önskat inbetalningsalternativ. Hur lång tid det tar att överföra pengar och vilka avgifter som tas ut varierar beroende på vilket inbetalningsalternativ du väljer.

Vad gör jag om jag når min köpgräns?

Om ditt spelsaldo sjunker till under lägsta möjliga insats visas ett felmeddelande och knappen Deposit (inbetalning).  Tryck på knappen DEPOSIT så öppnas sidan för inbetalningar.

Om du vill överföra pengar till ditt konto trycker du på +-tecknet som finns vid ditt saldo högst upp till höger på skärmen.

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort mitt under en runda återupptas spelet automatiskt från där det avbröts när du ansluts på nytt.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.