Teddy Pets

Information

• Spela på minst 1 och högst 20 linjer.
  • Både insats och linjer kan ändras.
  • Spelreglerna och vinstbeloppen är desamma oavsett om du spelar med riktiga pengar eller med låtsaspengar.

Så här spelar du

teddypets_howtoplay_mobile_bwin1

Välja linjer: Tjugo linjer väljs automatiskt. Du kan ändra antalet linjer med knapparna ▲ och ▼ vid LINES (linjer) och BET (insats).

Välja insats: Varje linje har en förinställd insats. Du kan öka eller minska insatsen per linje med knapparna ▲ och ▼ vid LINES (linjer) och BET (insats). Om ditt spelsaldo sjunker till under din totala insats justeras inte insats och antal linjer till nästa möjliga insats. Istället visas meddelandet Insufficient Funds (otillräckliga medel).

teddypets_howtoplay_mobile_bwin2

Total insats: Den totala insatsen är antalet valda linjer multiplicerat med insatsen per linje. Summan visas i rutan TOTAL BET (total insats).

Vinst: Beloppet som visas under WIN är den totala vinsten från pågående spelomgång.

Hjälp: Om du vill läsa spelreglerna, se vinstabellen eller vinstlinjer trycker du på ikonen i som finns längst ner till vänster på skärmen.

• Den första sidan som visas är RULES (regler).
  • Om du vill se vinstabellen trycker du på knappen PAYTABLE. Om du vill räkna ut utbetalningsbeloppet multiplicerar du linjevinsten med insatsen per linje, samt multiplicerar scatter- och bonustärningsvinster med den totala insatsen.
  • Om du vill se vinstlinjerna trycker du på knappen PAYLINES.
  • För att komma tillbaka till spelet trycker du på knappen BACK TO GAME.

Spela: Tryck på SNURRKNAPPEN till höger för att starta spelet.

När hjulen slutat snurra får du betalt för eventuella vinstkombinationer på vinstlinjerna enligt vinsttabellen.

Resultat: Vinnande symboler animeras. Vinstlinjerna animeras. Den enskilda vinsten på en linje visas i slutet av varje vinstlinje.

Utbetalning: Eventuella linjevinster visas i fältet under de fem hjulen.

Upprepa insats/ändra insats: När du har satsat en gång förs dina inställningar automatiskt över till nästa snurr om det finns pengar så det räcker.

Spelsaldo: Spelsaldot visas högst upp, bredvid speltiteln.

AUTOSPEL: Om du vill använda AUTOSPELSFUNKTIONEN trycker du på SNURRKNAPPEN och håller kvar. Du kan ändra antalet autospel med knapparna▲ och ▼. För att påbörja automatiskt spel trycker du på SNURRKNAPPEN.

teddypets_howtoplay_mobile_bwin3

Tryck på ? högst upp till vänster för att komma till spelreglerna.

Tryck på + längst upp till höger och öppna Cashier (kassa) för att överföra mer pengar till spelet från ditt konto.

Tryck på PartyPoker-logotypen längst upp till vänster för att avsluta spelet och gå tillbaka till lobbyn.

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är minst 95.14%.

Regler

• Endast valda linjer ger utbetalning, med undantag för scatter- och bonussymboler.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster med undantag för scatter- och bonussymboler.
  • Scatter- och bonussymboler ger vinst överallt.
  • Alla utbetalningar görs enligt vinsttabellen.
  • Endast den högsta vinsten på valda linjer ger utbetalning.
  • Linjevinster multipliceras med insatsen per linje.
  • Scattervinster multipliceras med den totala insatsen.
  • Scatter- och bonusvinster adderas till linjevinsterna.
  • Om du vinner på flera valda linjer adderas vinsterna.
  • Om du vinner på flera valda linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

teddypets_rules_mobile_bwin1

teddypets_rules_mobile_bwin2

Temaspel

Tärningsbonus

• 3 eller flera bonussymboler aktiverar tärningsbonusen.
  • En elefant rör sig på ett brädspel.
  • Tryck på tärningarna för att flytta på elefanten.
  • För varje frukt belönas du med ett pris.
  • Blå ruta avslutar tärningsbonusen.
  • Tärningsbonusvinsterna är 2, 3, 4, 5, 6 och 10.
  • Tärningsbonusvinsterna multipliceras med den totala insatsen under spelet som aktiverade tärningsbonusen.

Gratisspel

• 3, 4 eller 5 spridda scattersymboler aktiverar 15, 20 respektive 25 gratisspel.
  • Antalet spelade linjer och multiplicerade insatser under gratisspelet är desamma som när spelet aktiverades.
  • Du kan vinna tärningsbonusar under gratisspelet.
  • När du spelar gratisspel och får 3 eller fler scattersymboler aktiveras lika många gratisspel igen.

teddypets_features_mobile_bwin1

Vinsttabell

teddypets_playtable_mobile_bwin1

Överföra pengar till kontot

Om du vill överföra pengar till ditt konto trycker du på +i menyn Cashier (kassa). Välj därefter inbetalningsalternativ (program för direktspel) eller tryck på DEPOSIT (inbetalning) i alternativet Cashier i vänsterpanelen i huvudlobbyn. Välj därefter önskat inbetalningsalternativ (nedladdningsprogram).

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort under det ordinarie spelet eller jackpotspelet slutförs spelet automatiskt av programvaran.

Om du kopplas bort efter att ett spel har aktiverats, eller under bonus- eller temaspelet, startar spelet automatiskt om när du ansluts på nytt, eller återupptas där spelet avbröts.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.