Mustang Money

Mål:

Mustang Money är en enarmad bandit med 5 rullar och en Gratisspel-funktion.

3 eller fler utspridda "Mustang Money" utlöser 10 gratissnurrningar.

Återutlösaren av gratissnurrningar är närvarande och tre eller fler spridda "Mustang Money" kommer att utlösa ytterligare 5 gratisspel.

Det finns en jokermultiplikator i gratissnurrspelet. Under gratissnurrvinst med "mynt"-symboler:

• på rulle 2 och priset multipliceras med 2:
  • på rulle 4 och priset multipliceras med 5.

Om ett eller flera "mynt" substituterar i en vinst, multipliceras priset för den vinsten med varje multiplikator som visas på varje "mynt".

Information:

• Spelreglerna och utbetalningarna är desamma oavsett om du spelar med riktiga pengar eller med gratispengar.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,01 %.

Så här spelar du:

1

• 50 linjer väljs automatiskt.
  • När du börjar spela är insatsen förinställd.
  • Du kan ändra insatsen per linje med knapparna + och - på Satsa-panelen.

2

• Alla symboler betalar från vänster till höger räknat från rullen längst till vänster, med undantag för utspridda symboler som betalar överallt.
  • TOTAL SATSNING är antal linjer multiplicerat med satsning per linje.
  • Knappen SNURRA i mitten till höger startar spelet.
  • AUTOSNURRA: Om du vill använda AUTOSNURRA-funktionen trycker du på knappen SNURRA . Du kan ändra antal autosnurrningar med “+”och “-”. För att påbörja autosnurra trycker du på SNURRA-knappen .
  • Tryck på knappen SLUTA för att avaktivera funktionen AUTOSNURRA. Du kommer då tillbaka till det ordinarie spelet.

3

• Obs! Alternativet AUTOSNURRA kan bara användas när du spelar med riktiga pengar.
  • Alla symboler animeras vid vinst.
  • Totalt vinstbelopp visas i rutan VINST längst ner på skärmen.
  • Resterande spelsaldo visas intill mätaren $ högst upp på skärmen.
  • Tryck på "?" högst upp till vänster för att komma till spelreglerna.
  • Vid Gratisspel är alla insatser desamma som i spelet som aktiverade temaspelet
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Temaspel:

4

REGLER

• Tryck på knappen "i" för att navigera till spelreglerna.
  • Du hittar alla hjälpsidor när du bläddrar på sidan.

5

• För att komma tillbaka till spelet trycker du på knappen TILLBAKA TILL SPEL .

Utbetalningstabell:

• UTBETALNINGSTABELLEN visas om du trycker på knappen "i" och använder knappen UTBETALNINGSTABELL på hjälpsidorna.

6

7

Spelhistorik:

Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på bordsdatorns webbplats och kontrollerar spelloggar.

Överföra pengar till kontot

Om du vill överföra pengar till ditt konto trycker du på "+" i kassamenyn. Välj därefter insättningsalternativ (Play Anywhere-klienter) eller tryck på INSÄTTNING i alternativet "Kassa" i den vänstra panelen i huvudlobbyn. Välj därefter önskat insättningsalternativ (nerladdningsbara klienter). Tiden det tar att överföra pengar och vilka avgifter som tas ut varierar beroende på vilken insättningsmetod som du väljer.

Vad gör jag om jag når min satsningsgräns?

Om ditt spelsaldo sjunker till under lägsta möjliga satsning visas ett felmeddelande och knappen "Insättning" visas. Tryck på "Insättning" för att öppna insättningssidan.

Om du vill överföra pengar till ditt konto trycker du på "+"-tecknet som finns vid ditt saldo högst upp till höger på skärmen.

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort under det ordinarie spelet eller jackpottspelet slutförs spelet automatiskt av programvaran.

Om du kopplas bort efter att ett bonus- eller temaspel har aktiverats, startar det bortkopplade bonus- eller temaspelt på nytt eller återupptas där spelet avbröts.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.