Deuces Wild

Deuces Wild:

huvudskärm

Målet med spelet Deuces Wild är att få en pokerhand med fem kort som innehåller en vinnande kombination. Ju bättre din hand är, desto större utbetalning. Se "BETALNINGSTABELL" i spelet för mer information.

Satsa och klicka på DELA UT för att få 5 kort. Välj sedan de kort du vill behålla av de 5 korten och dra återstående kort. De kort som du inte behåller ersätts med nya när du klickar på Dra. Du vinner enligt priserna i betalningstabellen. Efter varje omgång läggs använda kort tillbaka i kortleken som blandas igen.

Spelinformation:

• Alla sviter (spader, hjärter, ruter och klöver) har samma rankning.
  • Spelet spelas med en kortlek med 52 kort. Den består av de 51 vanliga spelkorten och 1 kort som fungerar som joker, dvs. tvåor (2).
  • Spelet spelas med en enda kortlek med 52 kort.
  • Korten blandas i början av varje spel.
  • Upp till 5 kort kan hållas för "dragningen".

Så här spelar du

• Välja SATSNINGAR: En standardsatsning ställs in när du går in i spelet. Du kan öka satsningen genom att klicka på  knappenplus button och minska satsningen genom att klicka på  knappenminus button.
  • Satsningsgränserna visas på spelskärmen.
  • Betalningstabellnivån kan höjas genom att klicka på "SATSA ETT". Betalningstabellen indikeras av multiplikatorer X1, X2, X3, X4, X5. Den betalningstabellnivå som spelas indikeras genom att markera respektive kolumn i betalningstabellen.
  • TOTAL SATSNING = Vald SATSNING * Den valda betalningstabellmultiplikatorn.
  • Knappen "MAX SATSNING" ställer automatiskt in spelet så att man spelar med den högsta multiplikatorkolumnen i betalningstabellen.
  • BETALNINGSTABELL – Utbetalningar sker i enlighet med BETALNINGSTABELLEN som visas överst på spelskärmen.
  • Det totala vinstbeloppet är utbetalningen i betalningstabellen multiplicerad med det SATSADE beloppet.

• Betalningstabellen visas priserna för vinnande händer.
  • Klicka på "DELA UT" för att få fem uppåtvända kort.
  • Nu kan du välja att behålla korten som delats ut.
  • Om du klickar på ett kort placeras symbolen "BEHÅLL" på kortet. Klicka på knappen "BEHÅLL" för att behålla kortet. För att ta bort kortet som du behållit klickar du på kortet igen eller klickar på knappen "BEHÅLL".
  • När du har gjort dina val klickar du på "DRA". Korten som inte behålls kommer att ersättas från kortleken, vilket innebär att spelet är slutfört.
  • Din slutliga vinst baseras på kombinationen av den slutliga uppsättningen kort som visas efter att "dragningen" har slutförts.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen betalas.
  • Ditt spelsaldo visas i det nedre högra hörnet av spelskärmen
  •  Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

• Lägsta insats är $0,10 och högsta insats är $300.

Inställningar:

• Klicka på inställningsalternativetsetting button  från hamburgarmenyn för att se inställningarna.
  • HASTIGHET: Man kan välja hastigheten på de avslöjade korten mellan NORMAL- och TURBO-lägen.
  • DELA UT/DRA PÅ: Genom att markera ON-alternativet kan mellanslagstangenten användas för att DELA UT/DRA korten.
  • ÄNDRA BAKGRUNDSFÄRG: Bakgrundsfärgen kan ändras genom att markera önskad färg från de erbjudna alternativen.

BETALNINGSTABELL:

NATURLIG ROYAL FLUSH:

5 kort i samma svit och värdena 10, knekt, dam, kung, ess betraktas som Royal Flush utan någon jokerersättning.

T.ex. hjärter, spader, klöver och ruter 10, knekt, dam, kung, ess.

FYRA TVÅOR:

4 tvåor med ett annat kort betraktas som fyra tvåor.

T.ex.: Hjärter 2, spader 2, klöver 2, ruter 2 tillsammans med ett annat kort. 2222A, 22221,22223 etc. anses vara fyra tvåor.

WILD ROYAL FLUSH:

5 kort i samma svit och i följd; 10, knekt, dam, kung, ess, betraktas som Wild Royal Flush.

T.ex.: 10,knekt,dam,kung,2, 10,2,dam,kung,ess, 10,knekt,2,kung,ess etc. betraktas som Wild Royal Flush

FEMTAL:

4 kort med samma värde tillsammans med jokerkort, dvs. tvåor, kommer att betraktas som femtal. Förutom 2 sifferkort.

T.ex.: 101010102, 33332, 44442, 55552 etc. kommer att betraktas som femtal.

FÄRGSTEGE:

5 kort i samma svit och med efterföljande värden betraktas som färgstege, förutom 10,knekt,dam,kung,ess.

T.ex. hjärter 2,3,4,5,6, klöver 6,7,8,9,10, spader 5,6,7,8,9, ruter 3,4,5,6,7, etc i följd.

FYRTAL:

4 kort av 5 med samma värde betraktas som fyrtal.

T.ex. 2,2,2,2,5, 5,5,5,5,7, 9,9,9,9,4 betraktas som fyrtal.

KÅK:

3 kort av 5 har samma värde och de återstående 2 korten med ett annat likadant värde betraktas som KÅK.

T.ex. 5,5,5 och 2,2 oberoende av sviter.

FÄRG:

5 kort i samma svit och olika nummer som inte är i följd betraktas som färg.

T.ex. hjärter 2,5,ess,7,kung eller spader 3,6,8,knekt,dam etc.

STEGE:

Kort i olika sviter (av 4) och som är i följd utgör en stege.

T.ex. hjärter 4, ruter 5, klöver 6, spader 7, hjärter 8 utgör en stege.

TRISS:

3 kort med samma värde av 5 kort utgör triss.

T.ex. 3,3,3,5,6 eller 8,8,8,9,5 etc med samma värde kan övervägas.

Webbläsarpanelens kommandon:

Huvudspelmenyalternativ

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om ansvarsfullt speland.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning insättning för att sätta in pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 99,41 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du kopplas bort mitt i spelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"insättning längst ner på spelskärmen och gör en insättning.

3. Kontakta kundtjänst när som helst om du har problem.

Datum för senaste ändring: 2022-01-06