POKER DICE PRO

Poker Dice Pro

Målet i Poker Dice Pro är att få en pokerhand med fem tärningar med en vinnande kombination. Ju bättre din hand är, desto större utbetalning. Se betalningstabellen i spelet för mer information.

Siffrorna 1, 2, 3, 4, 5 och 6 på varje tärning ersätts med 9, T, J, Q, K och A.

Fem tärningar delas ut när spelaren gör en satsning och klickar på "Kasta". Välj den tärning du vill behålla av de fem som delats ut och kasta den återstående. Du kan även ta ut vinsten för det aktuella spelet.

Den tärning du inte behåller ersätts med en ny tärning när du klickar på "Kasta igen". Du vinner enligt priserna i betalningstabellen. Efter varje omgång rensas använda tärningar.

Spelinformation:

• Spelet spelas med 5 tärningar.

Så här spelar du:

• Välja SATSNINGAR: En standardsatsning ställs in när du går med i spelet. Du kan öka satsningen genom att klicka på knappen + och minska satsningen genom att klicka på knappen -.
  • Satsningsgränserna visas på spelskärmen.
  • Betalningstabellnivån kan höjas genom att klicka på "SATSA ETT". Betalningstabellen har multiplikatorerna X1, X2, X3, X4, X5. Den valda multiplikatorn visas på spelskärmen.
  • TOTAL SATSNING = Vald SATSNING * Den valda multiplikatorn.
  • Knappen "MAX SATSNING" ställer automatiskt in spelet så att man spelar med den högsta multiplikatorkolumnen i betalningstabellen.
  • Med ett klick på "Behåll" måste spelaren satsa ett belopp som aldrig är lägre än den ursprungliga insatsen.
  • BETALNINGSTABELL - Utbetalningar sker i enlighet med BETALNINGSTABELLEN som visas överst på spelskärmen.
  • Klicka på knappen "Kasta" för att kasta tärningarna.
  • Efter att tärningarna har kastats har du chansen att behålla tärningarna.
  • Klicka på "Behåll"-knappen för att behålla symbolen på den tärningen. Om du vill ta bort symbolen "BEHÅLL" klickar du på knappen igen.
  • När du gjort ditt val klickar du på knappen "KASTA IGEN". Tärningarna som inte behålls ersätts med nya tärningar. Vid vinst kan spelaren samla in vinstbeloppet eller kasta tärningarna igen.
  • Din slutliga vinst baseras på kombinationen av den slutliga uppsättningen tärningar som visas efter att kastet har slutförts.
  • Femtalsvinster samlas alltid in automatiskt.
  • När den bästa möjliga vinsten för en vald kombination är lägre än insatsen, kommer återspelsinsatsen att betraktas som ”0” för det kastet och kommer att avvisas. Och när ett kast inte godkänns läggs vinsterna från tidigare kast automatiskt till spelarens saldo.
  • Spelaren kan hålla ‘n’ antal gånger genom att välja en giltig kombination. Om spelaren håller en ogiltig kombination och klickar på kasta igen kommer den kombinationen att avvisas genom att visa lämpligt meddelande till spelaren i popup-fönstret. Spelaren kan starta ett nytt spel genom att klicka på OK i popup-fönstret.
  • Det nuvarande spelet kommer att avslutas och ett nytt spel startar när
  • Spelaren vinner fem av en sort
  • Spelaren samlar in vinstsumman
  • Spelaren håller en ogiltig kombination
  • Spelaren klickar på Kasta-knappen
  • Spelaren ändrar Satsa eller Multiplikator

=": black;">Symbolnamn

=": black;">Bild

=": black;">Ess

Ett

=": black;">Kungar

K (kung)

=": black;">Damer

Q (dam)

=": black;">Knektar

J (knekt)

=": black;">Tior

tio

=": black;">Nior

Nine

=": red;">

Inställningar:

• Klicka på inställningsalternativet från hamburgarmenyn för att se inställningarna.
  • HASTIGHET: Man kan välja hastigheten på tärningar som visas mellan NORMAL- och TURBO-lägen.
  • ÄNDRA BAKGRUNDSFÄRG: Bakgrundsfärgen kan väljas genom att makera önskad färg från de erbjudna alternativen.
  • MELLANSLAGSTANGENT FÖR ATT KASTA: Genom att markera PÅ-alternativet kan mellanslagstangenten användas för att KASTA/KASTA IGEN tärningen.

Betalningstabell

5X ESS:

5 tärningar med samma värde som Ess betraktas som en 5X ess-kombination.

T.ex.: A, A, A, A, A.

5X KUNGAR:

5 tärningar med samma värde som en kung betraktas som en 5X kungar-kombination.

T.ex.: K, K, K, K, K.

5X DAMER:

5 tärningar med samma värde som dam betraktas som en 5X damer-kombination.

T.ex.: Q, Q, Q, Q, Q.

5X KNEKTAR:

5 tärningar med samma värde som knekt betraktas som en 5X knektar-kombination.

T.ex.: J, J, J, J, J.

5X TIOR:

5 tärningar med samma värde som tio betraktas som en 5X tior-kombination.

T.ex.: T, T, T, T, T.

5X NIOR:

5 tärningar med samma värde som nio betraktas som en 5X nior-kombination.

T.ex.: 9, 9, 9, 9, 9.

FYRTAL:

4 tärningar med samma värde av 5 tärningar betraktas som fyrtal.

T.ex.: AAAAQ, JJJJA, och så vidare.

STEGE:

Tärningar med efterföljande siffror är en stege.

T.ex.: KTJQ9, TAQKJ, och så vidare.

KÅK:

Om 3 tärningar av 5 har samma värde och de återstående 2 har ett annat men samma värde betraktas handen som KÅK.

T.ex.: QQQ99, ATAAT, och så vidare.

Webbläsarpanelens kommandon:

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan Ansvarsfullt spelande.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Insättning för att lägga till pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Den teoretiska avkastningen till spelaren i detta spel varierar från 93,88 % till 95 % baserat på spelarens strategi, dvs. att behålla eller inte behålla tärningar.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du kopplas bort från spelet efter alla inmatningar, och inga ytterligare inmatningar krävs för att fortsätta spelet, betraktas spelet som slutfört. När du loggar in igen kan du kontrollera spelresultatet i spelloggen.
  • Om du kopplas bort medan spelet väntar på spelarinformation som efter kastet, kommer du genast att uppmanas att avsluta spelet efter att du loggat in igen. Efter att du avslutat det oavslutade spelet kan du fortsätta spela, eller välja ett annat spel.

2.Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" längst ner på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Kontakta kundtjänst när som helst om du fortfarande har problem.