Vad gör jag om jag har glömt mitt lösenord?

Du kan ändra ditt lösenord med att klicka på "Logga in" på hemsidan och sedan på "Jag har glömt mitt lösenord". Skicka in dina personliga uppgifter och du kan välja att få ett SMS med ett PIN-nummer som måste anges på sidan för glömt lösenord. Om du inte har tillgång till mobilnumret som är registrerat på ditt konto skickas en e-postlänk till dig för att återställa ditt lösenord.

Om du inte får ditt SMS kan du försöka välja “Skicka kod igen”. Om det fortfarande inte går igenom efter flera försök skickas ett e-postmeddelande med lösenordsåterställning till din e-postadress. Titta i din skräppostmapp eftersom meddelandet kan ha markerats som skräppost av din e-postleverantör.