Vanliga frågor om Luxon Pay

1. Vad är LUXONPAY?
  2. Behöver jag öppna ett konto hos LUXONPAY?
  3. Hur betalar jag in på mitt konto med LUXONPAY?
  4. Hur fyller jag på mitt Luxon Pay Wallet-konto?
  5. I vilka valutor kan jag göra inbetalningar när jag använder LUXONPAY?
  6. Är det säkert att använda LUXONPAY?
  7. Kostar det något att använda LUXONPAY?
  8. Kan jag ta ut pengar till mitt LUXONPAY-konto?
  9. Vilka valutor kan jag ta pengar när jag använder LUXONPAY?
  10. Kan jag ta ut mer än jag betalade in med LUXONPAY?
  11. Kan jag ta ut pengar samma dag som jag gjorde inbetalningen via LUXONPAY?
  12. Vad är det lägsta beloppet jag kan ta ut med LUXONPAY?

1. Vad är LUXONPAY?

LUXONPAY är en komplett reglerad eWallet som erbjuder en snabb metod för att skicka, ta emot och växla pengar. LUXONPAY erbjuder spot rate buy-in och utbetalningar globalt, online och för live pokerevent. Oavsett om du tar ut eller betalar in pengar, LUXONPAY tar aldrig avgifter eller provision.

2. Behöver jag öppna ett konto hos LUXONPAY?

Ja, att öppna ett konto går snabbt och enkelt. Ladda ned LUXONPAY-appen från app store eller Google Play store. Du kan även öppna ett konto via luxonpay.com.

3. Hur betalar jag in på mitt konto med LUXONPAY?

Följ stegen nedan:

• Logga in på ditt konto.
  • Gå till kassan (Cashier) och välj Inbetalningar (Deposit).
  • Du ser nu Luxon Pay-loggan. Klicka på ikonen för att göra en inbetalning.
  • Ange eller välj insättningsbelopp och bonuskod (om tillgänglig). Klicka därefter på "Insättning".
    Observera: Detta belopp bör vara mindre än eller lika stort som beloppet på ditt Luxon Pay-konto.
  • Du kommer nu att tas till Luxon Pay Wallet. Du måste logga in på ditt Luxon Pay Wallet-konto.
  • När betalningen slutförts kommer du att tas tillbaka till kassasidan.
  • Du får en bekräftelse via e-post som bekräftar överförings-informationen och pengarna kommer att sättas in på ditt konto.

4. Hur fyller jag på mitt Luxon Pay Wallet-konto?

Du kan betala in på din wallet via ditt eget kredit-/debitkort (Visa och MasterCard), banköverföringar och många andra olika betalningsmetoder som finns där du bor.

5. I vilka valutor kan jag göra inbetalningar när jag använder LUXONPAY?

LUXONPAY-överföringar kan endast göras i EUR.

6. Är det säkert att använda LUXONPAY?

LUXONPAY är säkert att använda och en reglerad FCA eWallet. De genomför många olika säkerhetsåtgärder och har KYC och AML som främsta prioritet.

7. Kostar det något att använda LUXONPAY?

För att undvika att avgifter dras av när du betalar in till ditt LUXONPAY-konto måste du se till att du betalar in med din lokala valuta. Inga avgifter dras av för LUXONPAY wallet inbetalningar.

8. Kan jag ta ut pengar till mitt LUXONPAY-konto?

Ja, du kan ta ut pengar till ditt LUXONPAY-konto i EUR. Du behöver inte betala några avgifter för uttag via PartyPoker. Om du har gjort en insättning inom de senaste sex månaderna besöker du bara kassan, väljer fliken "Uttag" och sedan Luxon Pay-loggan. Ditt uttagsbelopp kommer att skickas elektroniskt till ditt Luxon Pay-konto efter att vår interna process har avslutats.

9. Vilka valutor kan jag ta pengar när jag använder LUXONPAY?

LUXONPAY godkänner endast EUR.

10. Kan jag ta ut mer än jag betalade in med LUXONPAY?

Ja. Du kan ta ut mer än det du ursprungligen betalade in med LUXONPAY.

11. Kan jag ta ut pengar samma dag som jag gjorde inbetalningen via LUXONPAY?

Ja. Kom dock ihåg att vår interna kontrollavdelning först måste godkänna samtliga uttag. Denna process tar vanligtvis upp till två arbetsdagar. När vi har behandlat ditt uttag kommer det att ta 24 timmar innan pengarna syns på ditt bankkonto.

12. Vad är det lägsta beloppet jag kan ta ut med LUXONPAY?

Minsta uttagsbelopp som du kan ta ut via LUXONPAY är 10 €.