Varför måste jag verifiera min identitet?

I enlighet med Spelinspektionens lagstiftning är vi som licensierad operatör skyldiga att verifiera alla våra kunders identitet och ålder.

Du kan verifiera ditt konto genom att göra följande:

• Logga in till kontot med ditt personnummer och BankID inom 30 dagar efter registreringen. För att verifieringen av ditt konto ska kunna genomföras måste de personuppgifter som registrerats på ditt konto matcha uppgifterna på ditt BankID.
  • Om dina personuppgifter på kontot inte stämmer överens med de uppgifter som finns registrerade på ditt BankID, kan du behöva skicka in en kopia av en ID-handling.

Så snart du loggat in och genomfört verifieringen via BankID kommer du kunna ta ut vinster och ditt konto kommer vara fullt aktiverat. Vi kan behöva be dig skicka in dokument i framtiden, när vi gör rutinmässiga kontroller av konton eller för att verifiera dina betalningsmedel.