Jungle Gems

Spelets mål:

Jungle Gems är ett slotspel med en wild-funktion, gratisspel och direktpriser. I MONKEY-TEMASPELET förvandlar varje apa som visas ovanför rullarna en symbol till en wild monkey. Temaspelet startas när tre eller fler scatter-symboler visas var som helst på rullarna. När temaspelet startas, kan du välja ett DIREKTPRIS eller gratisspel med specialfunktionen GEM. Även Wild (Monkey) symboler och Tiger-symboler kan förekomma i spelet. Spelet spelas med 2, 3, 4, 3, 2 symboler per rulle och 144 vinstsätt. Spelet är inte baserat på normala regler - det ger vinst annorlunda. Det finns 72 sätt att vinna triss och 144 sätt att vinna fyrtal.

Information:

Spelreglerna är desamma oavsett om du spelar med riktiga pengar eller med låtsaspengar.

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,00 %.

Så här spelar du:

• När du börjar spela är insatsen förinställd.
  • "Optioner" rutan öppnas om du klickar på + (som visas bredvid snurren).
  • Du kan ändra insatsen per linje med att klicka på "+" eller "-" knapparna i "Optioner" dialogen.
  • Klicka på MAX BET (högsta insats) om du vill lägga högsta möjliga insats.
  • SPIN knappen till höger på skärmen (med cirkulära pilar) startar spelet.
  • AUTOSPEL: Med den här funktionen kan du välja bland flera alternativ för "hands free"-spel. Funktionen innehåller följande alternativ:
    • Antal snurr: Spelet snurrar automatiskt så många gånger som du valt i menyn. Du kan välja så många spel du vill ända fram till att saldot är lägre än det placerade spelet.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills vinstbeloppet är lika högt eller överskrider det belopp du valt.
    • Snurra så länge förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustsumman är högre än summan som valdes.
    • Spela till nästa funktion: Spelet fortsätter automatiskt tills funktionen aktiveras.
  • Klicka på STOP knappen för att deaktivera AUTOSPIN.
  • Observera: Du kan bara använda alternativet AUTOSPIN när du spelar med riktiga pengar.
  • I det här spelet finns inga linjer. Vinst betalas från vänster till höger i alla positioner utom scattersymbolen som ger utbetalning oavsett position.
  • Alla vinstsymboler animeras.
  • Totalt vinstbelopp visas i rutan WIN (vinst) längst ned till höger på spelskärmen.
  • Resterande spelsaldo visas bredvid BALANCE (saldo) längst ner på skärmen.

Menyoptioner

• Klicka på knappen för att öppna SPELMENYN. Där kan du hitta följande optioner:
  • Klicka på "Lobby" för att lämna spelet.
  • Klicka på "Utbetalningstabell" för att se utbetalningar.
  • Klicka på "Hjälp" för att se spelregler. Scrolla för att se all hjälpinformation.
  • Klicka på "Ljud" för att sätta på/stänga av ljudet.
  • Klicka på Cashier för att betala in.

Regler

• Klicka på Hjälp i MENYN för att navigera till spelreglerna.
  • Scrolla för att se all hjälpinformation.

Funktioner:

MONKEY-TEMASPEL

• MONKEY-TEMASPELET kan startas slumpmässigt i varje spel
  • När MONKEY-TEMASPELET startas, går apor förbi ovanför rullarna.
  • När rullarna stannar, kan apan ovanför rullarna ersätta en annan symbol på spelskärmen med WILD.
  • Apan kan ersätta en existerande apa på rullarna.
  • Scattersymboler räknas innan några ersätts av WILD.
  • Alla vinster betalas endast efter att symboler ersatts.

SCATTER-TEMASPEL

• 3 eller fler scattersymboler aktiverar SCATTERFUNKTIONEN
  • Välj ett temaspel:
    • Direktpris: 50x, 25x eller 10x totala spelet
    • 14 eller 15 gratisspel med tiger-diamant symboler ersätts av diamanthög-symboler.
    • 14 eller 15 gratisspel med toucan-smaragd symboler ersätts av smaragdhög-symboler.
    • 14 eller 15 gratisspel med orm-rubin symboler ersätts av rubinhög-symboler.
    • 14 eller 15 gratisspel med grod-safir symboler ersätts av safirhög-symboler.
  • MONKEY-TEMASPEL kan startas under gratisspel.
  • Under gratisspel är insatsen per linje samma som i spelet som aktiverade SCATTER-TEMASPELET.
  • Under gratisspel aktiverar 3 eller fler scatters det ursprungliga antalet gratisspel.

Spelregler:

• Samtliga symboler betalar från vänster till höger, med start vid hjulet längst till vänster, förutom scatter-symbolen som vinner var som helst.
  • Trissvinster delas ut för varje av 72 unika kombinationer vänster till höger utgående från rullen längst till vänster. Dessa kombinationer består av samma symboler i rulle 1, 2 och 3 och en annan symbol i rulle 4 som avslutar kombinationen.
  • Fyrtalvinster delas ut för varje av 144 unika kombinationer vänster till höger utgående från rullen längst till vänster. Dessa kombinationer består av samma symboler i rulle 1, 2, 3 och 4 och en annan symbol i rulle 5 som avslutar kombinationen.
  • Femtalsvinster delas ut för varje av 144 unika kombinationer vänster till höger utgående från rullen längst till vänster. Dessa kombinationer består av samma symboler i rulle 1, 2, 3, 4 och 5.
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen med åtminstone en symbol som inte är wild utdelas på varje rad.
  • Samtidiga eller överensstämmande vinster läggs till och betalas ut enligt utbetalningstabellen.
  • Scatter-vinster läggs till radvinsterna.
  • Alla vinster multipliceras med insatsen per linje.
  • Total insats är 50 gånger insatsen per vinst.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Spelaren är ansvarig för korrekt val av insats.

VINSTTABELL:

Om du vill se VINSTTABELLEN klickar du på "i" knappen.

x5 - 100
x4 - 55
x3 - 15
WILDSYMBOLER ersätter alla symboler förutom scatter-symboler.
x6 - 100 000
x5 - 5 000
x4 - 1 000
x3 - 200
Scattersymboler ger vinst överallt.
SYMBOLER ENDAST FÖR GRATISSPEL
x5 - 90
x4 - 50
x3 - 12

x5 - 90
x4 - 50
x3 - 12

x5 - 85
x4 - 45
x3 - 10

x5 - 85
x4 - 45
x3 - 10

x5 - 80
x4 - 40
x3 - 7

x5 - 80
x4 - 40
x3 - 7

x5 - 75
x4 - 35
x3 - 5

x5 - 75
x4 - 35
x3 - 5

x5 - 70
x4 - 30
x3 - 4

x5 - 70
x4 - 30
x3 - 4

3-65
x x4-25
x3-5

3-65
x x4-25
x3-5

2-60
x x4-20
x3-5

2-60
x x4-20
x3-5

Alla symboler ger vinst från vänster till höger med undantag för scattersymboler.

Sätta in pengar på kontot

Du kan betala in pengar till kontot med ett klick på Cashier i SPELMENYN, där du kan välja betalningssätt.

Spelhistorik

Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen, klickar på "mer" och väljer "Spelloggar" i lobbyn. Du kommer till spelloggarna från menyn i varje spel.

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort mitt under det ordinarie spelet slutförs spelet automatiskt av programvaran. Information om avbrutna spelsessioner kan du hitta i spelloggarna på datorversionen.

Om du kopplas bort efter att ett bonus- eller temaspel har aktiverats, startar det bortkopplade bonus- eller temaspelt på nytt eller återupptas där spelet avbröts.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.