Super Wheel

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Hur man lägger insatser

Du lägger insatser genom klicka på det markervärde du vill använda och sedan på de markerade platserna på bordet. Den valda markern adderas till din totala insats. Alla insatser måste överensstämma med bordets regler. Om du vill ta bort en insats väljer du markern X och klickar på den insats som du vill ta bort. Om du vill ta bort alla insatser klickar du på RENSA ALLT.

Spelregler

I Super Wheel är ditt mål att gissa på rätt nummer som hjulet kommer att stanna på.

En satsning kan läggas på vilken som helst av de sju insatspositionerna som finns. När du har valt, tryck på knappen SPELA för att starta spelrundan och få Super Wheel att snurra. Markören högst upp stannar mellan två pinnar för att visa vilket nummer som vann. Alla vinnande satsningar går tillbaka till spelaren.

Information

Namn Beskrivning Utbetalning
1 En satsning lagd på nummer 1. 1:1
3 En satsning lagd på nummer 3. 3:1
5 En satsning lagd på nummer 5. 5:1
11 En satsning lagd på nummer 11. 11:1
23 En satsning lagd på nummer 23. 23:1
Logo 1 En satsning lagd på Logo 1. 47:1
Logo 2 En satsning lagd på Logo 2. 47:1

Tillgängliga val

• Starta- Startar kulan i rouletteehjulet.
  • Satsa igen- Placera samma första spel som i föregående omgång.
  • Rensa allt- Ta bort alla insatser från bordet.
  • Marker- Välj den markervalör som du vill satsa.
  • Marker X- Klicka på placerade marker om du vill ta bort insatser.
  • RTP:92.31

Datum för senaste ändring: 2019-04-26