Spelrättvisa och säkerhet

Alltid säkert, alltid rättvist Det är så vi spelar.

Vi på partypoker har åtagit oss att tillhandahålla ett säker spelfält med lika villkor för alla spelare 100 % av tiden. Vi gör detta på två sätt:

• Anonym handhistorik – Din pokeralias är dold för handhistorikavsnittet. Det här förhindrar andra spelare från att spåra din unika spelstil och ger dig möjlighet att förbättra ditt spel i avskildhet.
  • Sittplatsskript förbjudna – Vårt övervakningssystem avlägsnar spelare som försöker använda sina sittplatsskript för att få en orättvis fördel över ett bord.
  • Chansen att ändra din pokeralias – Du har en chans att ändra din pokeralias vilket ger dig total kontroll över dina spelardata.

Slumpgenerator

Att tillhandahålla en säker spelmiljö för våra spelare är av stor betydelse för GVC. Vi använder algoritmer och metoder för att säkerställa total rättvisa för alla spelare. Vårt system för slumpgenerering (Random Number Generation, RNG) arbetar på en hög nivå av kryptering och slumpmässighet för att säkerställa rättvisa utan undantag.

I detta syfte utvecklar och använder vi avancerade sytem som garanterar och bevarar en miljö fri från maskopi.

Undersökningsteam

Vårt hängivna undersökningsteam har utbildats i att använda dessa avancerade verktyg på bästa sätt och du garanteras en ren och säker spelmiljö.

partypoker  har fått utmärkelsen "Mest rättvisa och säkraste" online-pokersajten för dess hängivna engagemang för att skapa och upprätthålla en rättvis spelmiljö. Vi förstår till fullo den oro som spelare kan känna inför online-spelande och vi har skapat en oberoende avdelning som arbetar enbart med dessa frågor. Vårt undersökningsteam har handhaft frågor som berör sajtens integritet och spelets rättvisa ända sedan partypoker startade. Vårt undersökningsteam tar effektivt hand om frågor som:

Maskopi

Maskopi bedrivs av två eller fler spelare. Det kan definieras som en strategi avsedd att få fördel över andra spelare vid bordet otillåtet. Vi har utvecklat ett system för att förhindra maskopi för att upptäcka sådana spelare och bannlysa dem från sajten. Detta avancerade system är utvecklat på en avancerad teknisk plattform och bygger på en kombination av algoritmer, permutationer och kombinationer. Vi har också ändrat våra system för att filtrera de spelare som arbetar i maskopi och identifiera dem så att lämpliga åtgärder kan vidtas mot dem.

Utbetalningsverifiering

Vårt åtagande att tillhandahålla en säker miljö föreskriver övervakning av pengöverföringar, både in i och ut ur systemet. En av uppgifterna för vårt undersökningsteam är att bekräfta utbetalningar för efterföljande hantering. Det grundläggande kriteriet är att ta reda på om de vinster som betalas ut är legitima.  partypoker använder en unik kombination av avancerade systemgodkännanden samt noggranna och skickliga manuella verifieringsprocesser för att minimera andelen bedrägerier. Detta kan liknas vid en post faktum-undersökning och möjliggör en djupgående verifiering av de olika aspekterna av spel, finansiell information, osv.

Överföring mellan konton

Privilegiet att göra överföringar mellan konton ges till spelare utifrån åldern på deras konton i kortrummet. Veckogränser sätts för spelare beror på deras kontostatus. Denna funktion erbjuds spelare så att de kan överföra pengar till sina vänner omedelbart så att dessa kan spela.

Vänligen observera att överföringen mellan konton är avsedd att underlätta spelandet vid sajten utan att kräva någon insättning. Därför är det inte tillåtet för en spelare att begära utbetalning av pengar som har överförts till honom/henne av en annan spelare. Om spelaren vill göra en utbetalning skulle han/hon behöva följa utbetalningskraven i vilkoren för överföring mellan konton. Om en spelare inte vill spela med de pengar som har överförts till hans/hennes konto så måste spelaren returnera pengarna tillbaka till den ursprungliga spelaren för utbetalning. Observera att dessa regler gäller för att befrämja spelet.

Säkerhetsmeddelande för associerade användare

När du försöker sätta dig vid ett bord får du ibland se ett meddelande om att du är associerad med en användare som redan sitter vid bordet. Detta händer när vårt system upptäcker ett samband mellan ditt konto och ett annat konto vid bordet. Detta samband baseras på ett antal parametrar och vårt system försöker förhindra hemliga överenskommelser mellan två personer som känner varandra väl. Detta är en standardmässig säkerhetsbegränsning som gäller för alla våra spelare. Vi har inte fokuserat särskilt på ditt konto.

Om du har frågor, kontakta vår kundtjänst dygnet runt, 7 dagar i veckan.