Hur använder jag tangentbordsgenvägar?

Med våra genvägar kan du utföra alla viktiga åtgärder utan att ens vidröra musen.

Här är grunderna:

Ctrl + vänsterpil: lägga sig eller checka/lägga sig
Ctrl + uppåtpil: checka eller syna
Ctrl + högerpil: betta eller höja
Ctrl + mushjul: ändrar storleken på din insats
Du kan även välja åtgärder i förväg. Oroa dig inte om du ändrar dig, tryck bara på "Esc"-tangenten innan åtgärden utförs eller välj en annan.

Om detta låter som ditt sätt att spela, eller om du bara vill ge det ett försök, aktivera tangentbordsgenvägarna i "Bordspreferenser" och de kommer att vara tillgängliga för dig på alla våra bord.