25P ROULETTE

Spelets mål:

Målet är att gissa var roulettekulan hamnar (rätt nummer eller rätt grupp). Roulette spelas med ett roulettehjul som har 37 numrerade fack (1–36 plus en nolla), en kula och ett spelfält där spelaren placerar sin insats genom att täcka ett enstaka nummer eller flera nummer. När spelaren lagt sin insats snurrar kulan runt i rouletthjulet och stannar till slut i något av de numrerade facken som visar det vinnande numret/gruppen.

Så här spelar du:

• Placera chips på bordet genom att välja positionen på bordet som representerar den insats som du vill placera.
  • Marker är värda 0,25. Förutsatt att samma spel görs flera gånger i rad, görs höjningar av markervärdet som följer: 0,25 marker placeras tills insatsvärdet når 1. Markervärdet höjs med 1 tills insatsvärdet når 15 - då höjs markervärdet med 5 per höjning, tills insatsen är 50. Markervärdet höjs med 10 tills insatsvärdet når 200 - då höjs markervärdet till 50, tills insatsen är 1 000. Markervärdet höjs då med 100 per höjning för ytterligare spel.
  • Alla möjliga insatstyper förklaras i avsnittet Betalningstabell.
  • Du kan placera valfritt antal insatser, beroende på insatstypen eller bordsgränsen.
  • För att ta bort marker från bordet trycker du på knapparna TA BORT ALLA SATSNINGAR eller TA BORT SENASTE SATSNING.
  • Information om disponibelt spelsaldo och totalt satsat belopp visas.
  • När du är klar och har gjort dina satsningar snurrar du på hjulet genom att klicka på knappen "SATSA".
  • När kulan har stannat markeras vinstnumret på rouletthjulet.
  • När du klickar på SATSA  snurrar kulan på hjulet. Vinstbeloppet beräknas enligt betalningstabellen och din vinst visas i vinstmätaren när du vinner. Beloppet du vunnit läggs till spelsaldot.
  • När kulan har stannat visas ett nummer på hjulet.
  • De 10 sista vinnande siffrorna visas i skärmens övre del i skrivbords- och mobillandskapet och de 5 sista vinnande siffrorna i vänstra delen av skärmen i mobilporträttet, med de senaste resultaten till höger på skrivbords- och mobillandskapet och nere på skärmen i mobilporträttet.
  • Om du vill upprepa samma satsning klickar du på knappen UPPREPA SATSNING.
  • För att upprepa samma satsning och snurra hjulet, trycker du på UPPREPA SATSNING och klickar på knappen SATSNING.
  • Neighbours: Du kan placera regelbundna insatser med ett klick på "NEIGHBOURS tabellen", som befinner sig längst ned på spelskärmen.
  • Tryck på HJÄLP-knappen under spelskärmen för att visa spelreglerna.
  • För att sätta på eller stänga av spelljudet klickar du på knappen Sound (ljud) längst upp till höger på skärmen i spelmenyn.
  • Du kan starta/stänga av funktionen "dra för att satsa" i spelet genom att klicka på knappen MENY under spelskärmen.
  • Turboläge: Du kan starta/stänga av animationen i spelet genom att klicka på knappen MENY under spelskärmen.

Satsningsgränser:

Det finns en högsta satsningsbegränsning för varje speltyp. Dessutom finns en sammanlagd gräns för bordet.

Bordets min. gräns – det totala antalet placerade spel innan en snurrning måste vara mer än eller lika med 25p/25c.

Bordets maxgräns - det totala antalet placerade spel innan en snurrning måste vara mindre än maxgränsen som visas på bordet.

Maxgränsen för varje satsningstyp beskrivs i tabellen nedan:

Spelmöjlighet

Maximalt spel

Stege

2,500 SEK

Split

5,000 SEK

Street

7,500 SEK

Corner

10,000 SEK

6-line

15,000  SEK

Column/dozen

30,000 SEK

Even chances

45,000 SEK

Neighbours-bord:

• Neighbours-bordet kan ses med ett klick på NEIGHBOURS-bordet som visas i nedre vänstra hörnet av spelbordet.
  • Neighbour-spel placerar insatsen på 2 siffror på vardera sida av den valda siffran. Siffrorna på Neighbour-bordet har samma ordning som på roulette-hjulet.

Exempel:  Om ett spel görs på 0, placeras individuella spel värda 0,25 på 0, 3, 15, 26 och 32.

Roulette-hjulet:

• Om du klickar på SPIN efter att ha gjort din insats, kastas kulan in i Roulette-hjulet.
  • Hjulet snurras åt ett håll och en kula snurras i hjulet åt motsatt håll. Kulan landar på ett av alternativen.
  • Om kulan landar på alternativet du spelade på, vinner du en utbetalning enligt ditt spel. Beloppet du vunnit adderas till spelsaldot.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Ansvarsfullt Spelande för att öppna sidan om ansvarsfullt spelande.
  • Klicka på Real\Play för att ändra till Real (Riktiga pengar) eller Play (Spelpengar) modus.
  • Klicka på knappen Insättning om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.

Statistikfönster:

• Med hjälp av spelstatistik kan du se dina tidigare resultat.
  • Statistikfönstret visar de senaste 10 resultaten i desktop- och landskapsmodus och de senaste 5 resultaten i porträttmodus.
  • I statistikfönstret visas röda resultat i rött, svarta resultat i svart och grönt resultat (0) i grönt.
  • Det sista vinstnumret kommer att visas i en svart ruta med en pil som visas i "Senaste nummer".

Vinsttabell:

Insats

Beskrivning

Utbetalning

Straight

Insatsen läggs på ett enda nummer.

35:1

Split

Insatsen läggs mellan två angränsande nummer. Chipsen läggs på linjen mellan dem.

17:1

Street

Insatsen läggs längst ut på en nummerrad och täcker tre nummer.
Basket Bets placeras på "0, 1, 2" eller "0, 2, 3" räknas också som street bets.

11:1

Corner, square eller quarter

Insatsen läggs på ett hörn där fyra nummer möts och täcker alla fyra nummer.

8:1

Topline

Insatsen läggs mellan angränsade street-insatser på "zero" och "1". Insatsen täcker fyra nummer: 0, 1, 2 och 3.

8:1

Line

Insatsen läggs längst ut på linjen mellan två rader. En insats på en dubbelrad täcker alla sex nummer i raderna.

5:1

Dozen

Insatsen läggs på något av fälten som är markerade "1st 12" (nummer 1–12), "2nd 12" (nummer 13–24) eller "3rd 12" (nummer 25–36) och täcker motsvarande 12 nummer.

2:1

Column

Insatsen läggs på något av fälten som är markerade 2 to 1 (2 till 1) längst ned i layouten och täcker de 12 numren i respektive kolumn.

2:1

Red (rött)

Black (svart)

Even (jämna)

Odd (udda)

1-18

19-36

Insatsen läggs på något av de sex fälten på sidan av layouten och täcker hälften av numren som inte är noll på bordet enligt beskrivningen i respektive fält. Nollan (0) ingår inte i något av dessa fält. Varje fält täcker 18 nummer.

1:1

Spelalternativ:

• Hjälp: För att se en bild av spelets spelregler.
  • Ljud: För att sätta på/stänga av spelljud.
  • Inställningar: För att komma till turboläge och Dra för att satsa-inställningarna.

Inställningar:

Panel för inställningar

Turboläge: För att stänga av/sätta på animationen i spelet.

Dra för att satsa: För att aktivera/deaktivera funktionen "dra för att satsa" i spelet.

Avkastning till spelaren:

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är minst 97,30 %.
  • Det maximala vinstbeloppet för spelet är 37 200 eller motsvarande belopp i din valuta.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Spelhistorik:

Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen och väljer "Spelloggar".

Överföra pengar till kontot:

För att lägga till pengar till ditt konto, klickar du på Inbetalning och väljer inbetalningssättet du vill använda. Hur lång tid det tar att överföra pengar och vilka avgifter som tas ut varierar beroende på vilket inbetalningsalternativ du väljer. Du kan endast lägga till pengar i början av varje nytt spel.

Vad gör jag om jag når min satsningsgräns?

För att lägga in pengar på ditt konto klickar du på knappen "INSÄTTNING" på webbläsarens huvudpanel och väljer önskat insättningsalternativ.

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om ditt spel kopplas bort under spelet kommer det nya spelet inte att återställa det aktuella spelet när du kopplar tillbaka igen och du kan kontrollera aktuella speluppgifter i spelloggar.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.