English Roulette

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Hur man lägger insatser

Du lägger insatser genom klicka på det markervärde du vill använda och sedan på de markerade platserna på bordet. Den valda markern adderas till din totala insats. Alla insatser måste överensstämma med bordets regler. Om du vill ta bort en insats väljer du markern X och klickar på den insats som du vill ta bort. Om du vill ta bort alla insatser klickar du på RENSA ALLT.

Spelregler

Roulette spelas med ett hjul med siffrorna 1-36 i växelvis rött och svart, och siffran 0 i grönt. Du placerar dina insatser genom att klicka på bordsmattan. Klicka på 'start' för att starta kulan i roulette hjulet. Då kulan har landat i hjulet vinner du om din insats motsvarade numret eller färgen.

RTP är 97,30%.

Granninsatser

Du kan lägga och ta bort insatser med grannar genom att klicka på ovalen på bordsmattan.

Syna insatser

Du kan även lägga och ta bort insatskombinationer genom att klicka i boxarna inuti ovalen.

Voisins du Zero

Totalt 9 marker läggs ut. 2 marker placeras på 0,2,3 raden; 1 mellan 4/7 ; 1 mellan 12/15; 1 mellan 18/21; 1 mellan 19/22; 2 på hörnet 25/26/28/29 corner; och 1 mellan 32/35.

Tiers du Cylindre

Totalt 5 marker läggs ut. 1 marker vardera mellan: 5/8; 10/11; 13/16; 23/24; 27/30; 33/36.

Les Orphelins

Totalt 6 marker läggs ut. 1 marker läggs på nummer 1 och 1 marker på vardera mellan: 6/9; 14/17; 17/20 och 31/34.

Hur man vinner

Om kulan landar på ett nummer eller en färg som motsvarar en av dina insatser, vinner du med de odds som gäller för just den insatsen.

Inside-spel

Namn Beskrivning Utbetalning
Enkelnummer (1 Nummer) En insats på ett nummer. 35:1
Två nummer (2 Nummer) En insats placeras på en linje mellan två nummer. 17:1
Rad (3 Nummer) En insats placeras på den yttre ramen bredvid det första numret i raden. Till exempel 13,14,15. Insatser på 0,1,2 eller 0,2,3 räknas också som rad insatser. 11:1
Hörn (4 Nummer) En insats placeras på korsningen mellan en horisontell och en vertikal linje i mitten av fyra nummer. Till exempel 17,18,20,21. En insats på 0,1,2,3 räknas också som hörninsats. 8:1
Dubbelrad (6 Nummer) En insats placeras som en rad insats men den ligger mellan två rader. Till exempel 19,20,21,22,23,24. 5:1

Outside-spel

Namn Beskrivning Utbetalning
Dussin (12 Nummer) En insats placerad på 1st 12 (1-12), 2nd 12 (13-24) eller 3rd 12 (25-36). 2:1
Kolumn (12 Nummer) En insats i rutan markerad med "2 to 1" i slutet på varje kolumn med tolv nummer. 2:1
Färg En insats i rutan med en röd eller svart diamant. Vid Grön 0 förloras både insatser på röd och svart. 1:1
Jämn eller Udda En insats i rutan markerad Even (jämn) eller Odd (udda). Vid Grön 0 förloras både insatser på udda och jämn. 1:1
Låg eller Hög En insats i rutan markerad 1-18 eller 19-36. Grön 0 är inte inkluderad i någon av insatserna. 1:1

Tillgängliga val

• Starta- Startar kulan i rouletteehjulet.
  • Satsa igen- Placera samma första spel som i föregående omgång.
  • Rensa allt- Ta bort alla insatser från bordet.
  • Marker- Välj den markervalör som du vill satsa.
  • Marker X- Klicka på placerade marker om du vill ta bort insatser.