BLACKJACK 250K PRO

Blackjack 250k Pro ger dig chansen att spela upp till tre händer blackjack samtidigt, med en Ladder Feature satsning. Målet är att få ihop kort så att ett värde på totalt 21 nås, eller så nära värdet 21 som möjligt, utan att ha mer än 21. Handens värde är summan av de enskilda kortens poäng i handen. Ladder Feature side bet aktiveras när man uppnår blackjack i huvudspelet. Fler blackjack i rad tar spelaren vidare uppför 250k-stegen.

SIDOSATSNINGAR:

En sidosatsning är en insats som placeras utanför det ordinarie spelet för att få en extra vinstmöjlighet.

Ladder Feature Bet:

För att delta i Ladder feature sidosatsningarna måste en separat insats placeras ovanför den ordinarie "Placera satsning"-delen i “Ladder Feature Bet”-positionen.

• Sidosatsningar kan inte placeras utan att en ordinarie satsning placeras. Alla sidosatsningar kan placeras samtidigt.
  • Placering av en insats på Ladder Feature Bet-panelen aktiverar "Ladder Feature Bet".
  • Ladder Feature Bet-spelet aktiveras när man uppnår blackjack i huvudspelet.
  • Fler blackjack i rad tar spelaren vidare uppför 250k-stegen.

Antal blackjack i rad

Sidosatsningsmultiplikator

5

X 250 000

4

st. 5,000

3

st. 2,000

2

st. 200

1

X 5

• Belopp som tillåts på sidosatsning är €1 (eller motsvarande belopp i spelarens valuta) och multipliceras med sidosatsningsmultiplikatorn på basen av antalet uppnådda blackjack i följd.
  • Om du inte får blackjack medan funktionen är aktiv, får du den position du befinner dig på i stegen.
  • Din position på 250k-stegen kvarstår baserat på sidosatsningen på den handen. Din kvarstående position på 250k-stegen är oberoende av plattform.
  • När ett Ladder Feature är aktivt kan inga fler sidosatsningar göras för just den handen tills Ladder Feature avslutas. Du måste göra en huvudsatsning för att fortsätta spela.

För att klättra uppför 250k-stegen bör du få flera blackjack i rad i de efterföljande omgångarna. Det finns 3 "spelarassisterade" alternativ för att hjälpa dig att ta dig uppför stegen. För att välja något av spelarhjälpalternativen under Ladder Feature, måste spelaren klicka den motsvarande symbolen. För att ta bort urvalet, klickar du på den aktiva symbolen (markerad i gult).

1. BYTA PLATS

I och med att du väljer detta alternativ, flyttas 250k-stegen till nästa plats. När spelaren använder detta alternativ, förblir det avstängd tills Ladder Feature-omgången avslutas.

2. BYTA MED GIVEN

Genom att välja detta alternativ beror utvecklingen av 250k-stegen på korten som given har. Detta gäller endast för nästa spelomgång. När spelaren använder detta alternativ, förblir det avstängd tills Ladder Feature-omgången avslutas.

3. HOPPA ÖVER

Genom att välja detta alternativ kan du hoppa över att delta i Ladder Feature för den aktuella handen. Ladder Feature är fortfarande aktiv under följande spelomgångar. När spelaren använder detta alternativ, förblir det avstängd tills Ladder Feature-omgången avslutas.

• Om spelaren väljer alternativen BYT MED GIV och HOPPA ÖVER tillsammans kommer det senast valda alternativet att ha företräde och vara aktivt för nästa omgång i Ladder Feature.
  • Om du väljer alternativet BYT MED GIV tillsammans med BYT PLATSER, kommer alternativet BYT MED GIV alltid att ha företräde, men båda alternativen avaktiveras för nästa omgång.
  • Om du väljer alternativet STÅ ÖVER tillsammans med BYT PLATSER, kommer STÅ ÖVER att alltid ha företräde men båda alternativen avaktiveras för nästa omgång.
  • Om du inte får blackjack i de efterföljande händerna, avslutas Ladder Feature och du vinner beloppet som visas på 250k-stegen.
  • Satsningsbeloppet som placerades på huvudspelet har inget inflytande på Ladder Features priser.

HUR MAN SPELAR:

• Spelet kan spelas med upp till 3 händer. Du måste göra en satsning på minst en av händerna för att spela. Varje hand kan ha olika satsningsbelopp.
  • För att satsa klickar du på ett chips längst ner till vänster på skärmen för att välja önskat chipsvärde. Klicka på ett av de tillgängliga satsningsområdena (de 3 cirklarna) för att satsa. Varje klick höjer din satsning med värdet på chipset.
  • Sidospel kan placeras på "Ladder Feature Bet" satsningsområden för någon av dina händer. I varje spelomgång kan du placera en "Ladder Feature Bet" sidosatsning för var och en av dina egna händer som har en ordinarie satsning.
  • Du kan klicka på RENSA SATSNINGAR för att ta bort alla spel från bordet.
  • Om du klickar på DUBBLA, dubblas varje satsning du har placerat på bordet.
  • Klicka på ÅNGRA för att ta bort den senaste satsningen som gjordes vid bordet.
  • Lägsta och högsta satsningsgränser som är anpassade till ditt konto visas längst upp i tabellen. Gränserna gäller endast startinsatsen. Åtgärer som förutsätter en extra insats (Splitta, Försäkring och Dubbla) kan ändå genomföras, även om du placerat en insats som är lika med den högsta möjliga insatsen.”.
  • Klicka på DELA UT för att dela ut korten. 2 kort delas ut till var och en av dina händer där du placerat en satsning och till given. Korten delas ut klockvis, ett kort i taget, och med första kortet till första spelaren till höger. Det sista kortet delas ut till given och med bildsidan nedåt.
  • Om du spelar flera händer, vidtas åtgärder för varje hand separat, med början från handen till höger så fort korten delats ut.
  • Om givens uppåtvända kort är ett ess erbjuds du en försäkring. Klicka på JA för att försäkra en hand åt gången mot att given har blackjack eller klicka NEJ för varje hand om du inte vill ha en försäkring. För att godkänna eller avstå från försäkring för alla händerna på en gång, klickar du på JA TILL ALLA eller NEJ TILL ALLA. Detta gäller även för "JÄMNA PENGAR".
  • Om dina två första kort har samma värde, kan du splitta din hand genom att klicka på knappen SPLITTA.
  • Klicka på DRA för att få ännu ett kort eller på DUBBLA för att dubbla ditt spel och få ett tredje kort. Om du inte vill ha fler kort klickar du på STANNA.
  • Notera att försäkring, dubbla och splitta behöver en extrainsats. Om du inte har tillräckligt stort saldo för att betala dessa extra utgifter måste du sätta in mer pengar för att kunna använda dessa alternativ.
  • När du har spelat din sista hand visar given sitt nedåtvända kort och kan sedan dra fler kort enligt reglerna.
  • När given slutat ta nya kort jämförs alla dina händer med givens hand. Om din hand har ett högre värde än givens och inte är över 21, vinner du med den handen.
  • Om ett handvärde bildar 22 eller mer, räknas handen som sprucken och förlorar automatiskt.
  • Om du vill spela ännu en omgång gör du en satsning enligt beskrivningen ovan eller klickar på SATSA IGEN för att satsa samma belopp som i föregående omgång. Klicka sedan på DELA UT för att dela ut korten. Klicka på SATSA IGEN & DELA UT för att placera samma spel som i den föregående omgången eller på DUBBLA & DELA UT för att placera satsningar som dubblat från den föregående omgången och dela ut korten direkt.
  • SATSNING: Totalt satsat belopp visas i rutan SATSA längst ner till vänster på spelskärmen.
  • SALDO: Ditt återstående spelsaldo, efter att du har gjort den önskade satsningen, visas i mätaren SALDO, dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • VINST: Totalt vinstbelopp visas i mätaren VINST längst ner till höger på spelskärmen.
  • Volym: VOLYM PÅ-symbolen aktiverar spelets ljud. Klicka på VOLYM AV-symbolen för att stänga av och sätta på ljudet.

KNAPPAR:

• DELA UT – Dela ut korten
  • RENSA SATSNINGAR – Ta bort alla spel från bordet.
  • ÅNGRA – Ta bort ditt senaste spel.
  • DRA – Be om ett kort till.
  • STANNA– Dra inga fler kort och avsluta din spelsekvens.
  • Om inga kort har delats ut än innan spelet startar, dubblar denna knapp samtliga insatser på bordet. När korten har delats ut, dubblar den här knappen satsningen på den utvalda handen och ett sista kort delas ut.
  • SPLITTA– Splitta handen i två om du har ett par.
  • SATSA IGEN – Gör samma satsni som i förra omgången.
  • SATSA IGEN & DELA UT – Gör samma satsning som i förra omgången och dela ut korten.
  • DUBBLA & DELA UT – Dubbla dina satsningar från förra omgången och dela ut korten.
  • Klicka här för att godkänna försäkringen/even money och för att skydda ditt spel för aktuell hand, ifall dealern har Blackjack.
  • NO - Klicka för att avslå försäkring/even money mot att given har blackjack och skippa spelförsäkring för den aktuella handen.
  • JA TILL ALLT/NEJ TILL ALLT - Klicka för att antingen säga ja eller nej till en försäkring för alla händer mot att given har blackjack.

REGLER:

• Målet i Blackjack 250k pro är att få en hand som har ett totalt värde på 21, eller som är närmare 21 än givens hand - utan att ha ett högre värde än 21.
  • Handens värde är summan av de enskilda kortens värde. Blackjack är den högsta handen och består av två kort: Ett ess och 10. Blackjack slår 21 poäng.
  • Du kan välja 1–3 händer att spela på per spelomgång. De valda händerna spelas medurs med start från din hand längst till höger. Givens hand spelas sist. Du kan splitta, dubbla och ta försäkring, precis som i vanligt blackjack.
  • När du vinner kommer satsningsbeloppet och utbetalningsbeloppet att betalas ut.

Blackjack 250k Pro är en blackjackvariant med följande regler:

• 8 kortlekar används. Efter varje omgång läggs använda kort tillbaka till kortleken och den blandas igen.
  • Ess räknas både som 1 och 11, klädda kort som 10 och de andra korten räknas med det värdet de har.
  • Du kan inte splitta en splittad hand.
  • Endast ett kort dras till varje ess i en splittad hand.
  • Splitta och Dubbla påverkar inga sidosatsningar.
  • Ess och ett kort värt 10 ses som 21 efter en splittning, inte blackjack.
  • Du kan dubbla efter en splittning, förutom om du splittat ess.
  • Beroende styrkan på ditt kort kan du välja ett av flera alternativ: "Dra", "Stanna", "Dubbla" eller "Splitta".
  • Blackjack ger 1,5 gånger spelbeloppet (3-2).
  • Om det totala värdet på din hand är närmare 21 än givens efter att hen slutat dra kort, vinner du satsningsbeloppet (1–1).
  • Om ditt totala kortvärde är mer än 21, spricker din hand och du förlorar automatiskt insatsen för den handen.
  • Om du och given har samma totala poäng (17–21) vinner ingen och din satsning återvänder till dig vid oavgjort.
  • Given drar alltid till 16. Given stannar om givens hand har ett värde på 17 eller mer (inklusive soft 17). Given drar inga kort om du spricker.
  • Blackjack slår 21 poäng.

SPLITTA:

Om spelarens 2 första kort har samma värde (dvs. ett par, t.ex. två 7:or, två kort med värdet 10, två klädda kort, osv...) kan spelaren splitta dessa till två separata händer. Den andra handen kommer att ha samma spelbelopp som handen den splittades från. Du drar sedan ytterligare kort till varje hand. Du kan dra så många kort du vill till varje splittad hand, såvida du inte splittar 2 ess (i dessa fall får du endast 1 extrakort för varje ess). Om du får ett ess och ett kort värt 10 i en splittad hand, ses det som 21 och inte Blackjack.

DUBBLA:

Du kan dubbla din satsning på en hand innan du tar ett tredje kort. Du kan inte dubbla satsningen på en hand efter att du tagit ett tredje kort. Efter att du dubblat en satsning delas ett sista kort ut till dig automatiskt. Du kan dubbla på alla dina händer om du vill det. Du kan också dubbla satsningen på en splittad hand förutom de splittade essen.

FÖRSÄKRING:

Om givens första uppåtvända kort är ett ess, kan du försäkra varje ordinarie spel mot att given får blackjack. Om du tar försäkring kommer ett belopp som är hälften av ditt ursprungliga spel att dras från ditt spelsaldo och placeras separat på bordet. Om given får blackjack får du 2 till 1 på din försäkring. På så sätt förlorar du inte din ursprungliga insats (eftersom du får värdet på din ursprungliga insats plus försäkringsbeloppet tillbaka). Om given inte har blackjack förlorar du försäkringssatsningen och spelet fortsätter med den ursprungliga handsatsningen. Försäkringen påverkar inga sidosatsningar.

EVEN MONEY:

Om given har ett Ess och spelaren har en BLACKJACK, kan spelaren välja "EVEN MONEY?”. Klicka på JA för denna hand och du får samma belopp (1:1) för blackjack – utan att givens omvända kort visas – och du skyddas från att given får blackjack. Du kan också klicka på NEJ för denna hand. Om given inte har blackjack får du det normala förhållandet 3:2 för blackjack.

• Om de två första korten som delas ut till dig bildar en kombination av ett ess och ett kort värt 10, är handen en BLACKJACK och ger 3:2 om den slår given. Om given också har BLACKJACK blir resultatet OAVGJORT.
  • Om du har ett ess och ett kort värt 10 efter att du splittat handen, är handvärdet 21 och inte BLACKJACK. Om handen med värdet 21 ger vinst blir utbetalningsoddset 1:1.
  • När givens hand är avslutad visas resultaten på givens och dina kort.
  • JA TILL ALLA/NEJ TILL ALLA visas om alla spelarens händer har BLACKJACK och given har ett ess.
  • Knapparna JA TILL ALLA och NEJ TILL ALLA visas inte om ingen av händerna har BLACKJACK.

LJUDEFFEKTER:

Spelaren kommer att kunna höra en röst för följande:

• "Dubbel" hörs när man klickar på knappen "Dubbel".
  • "Försäkring" hörs när försäkring erbjuds.
  • "Du vinner" voice over hörs när man vinner en normal hand.
  • "Bust" (spricker) hörs när givens eller en spelares hand spricker.
  • "Blackjack" hörs när given eller spelaren får blackjack.
  • "Antal kort totalt" hörs för varje hand när korten delats ut och när omgången avslutas.
  • "Oavgjort" (Push) hörs vid oavgjort (push).

SATSNINGSGRÄNSER:

• Spelaren kan välja en av de tre insatsnivåerna (Låg insats, Medium insats och Hög insats).
  • Lägsta och högsta satsningsvärde beror på vilken insatsnivå som spelaren har valt.
  • Lägsta och högsta möjliga satsning för ditt aktuella spel är
    • Lägsta satsning är €0,1 och högsta satsning är €2 500
    • Min. och Max. sidosatsning är €1.
  • Standardinsatsnivån är Medium.

BETALNINGSTABELL:

• Om du vinner, kommer insatsbeloppet och utbetalningsbeloppet att betalas ut.

BETALNINGSTABELL

Vinster

Betalar

Vinnande hand

1:1

Försäkring

2:1

Blackjack

3:2

Oavgjort

Satsningen återbetalas

JÄMNA PENGAR

Ja

1:1

Nej

3:2

• Utbetalningsformatet som används här betyder att du vid vinst får tillbaka din insats plus ett belopp som multiplicerats med din insats. Exempel: Om du gör en satsning på 1 på en hand och du får blackjack kommer 1 (satsningen) + 1,5 (vinsten) = 2,5 att överföras som vinstbelopp till ditt saldo.
  • AVKASTNING TILL SPELAREN:

• Teoretisk avkastning till spelaren i blackjackspelet är 99,49 %.
  • Den teoretiska avkastning till spelare för Ladder Feature-sidosatsning är 94,28 %.
  • WEBBLÄSARPANELENS KOMMANDON:

• Klicka på "Ansvarsfullt spelande" för att öppna sidan med ansvarsfullt spelande.
  • Klicka på GAME LOGS (spelloggar) om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på "Spelregler" för att se aktuellt versionsnummer och spelregler.
  • Klicka på knappen Insättning om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen "Spelloggar" är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.
  • Spelreglerna är desamma oavsett om du spelar med riktiga pengar eller med gratispengar.
  • Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på datorns webbsajt och väljer "Spelloggar" inne i valfritt spel.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om en spelare kopplas ned mellan spelen, kommer spelaren att behöva komplettera spelet efter att ha loggat in igen. Efter att ha spelat klart denna feature, kommer spelaren att kunna fortsätta med sitt gameplay eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Om spelaren fortfarande har problem, ber vi dig ta kontakt med vår 24/7 kundtjänst.