BLACKJACK PRO MOBILE

BLACKJACK PRO:

m.mainscreen-min

SPELETS MÅL:

Blackjack Pro är en variant av vanlig blackjack. Det här spelet ger dig chansen att spela upp till tre händer Blackjack samtidigt - en efter den andra under spelets gång. Målet är att få ihop kort så att ett värde på totalt 21 nås, eller så nära som möjligt till värdet 21, utan att ha mer än 21. Handens värde är summan av de enskilda kortens poäng i handen.

HUR MAN SPELAR:

• Spelet kan spelas med upp till 3 händer. För att kunna spela måste du placera en insats på minst en av dina händer. Varje hand kan ha olika spelbelopp.
  • Välj det belopp som du vill satsa på en given hand genom att klicka på ett chip med motsvarande värde. Valt chip markeras och höjs.
  • Lägg dina insatser genom att klicka på någon av de tre spelcirklarna. Du kan spela på alla tillgängliga positioner. Varje klick höjer dina insatser med chipvärdet.
  • Du kan klicka på RENSA INSATSER för att ta bort alla spel från bordet.
  • Klicka på ÅNGRA för att ta bort den senaste satsningen som gjordes vid bordet.
  • Klicka på knappen DELA UT för att dela ut korten. 2 kort delas ut till var och en av spelarens händer och till givens hand. Korten delas ut klockvis, ett kort i taget och med första kortet till första spelaren till höger. Det sista kortet delas ut till given och med bildsidan nedåt.
  • Om du spelar flera händer, vidtas åtgärder för varje hand separat, med början från handen till höger så fort korten delats ut.
  • Om givens uppåtvända kort är ett ess, erbjuds du en försäkring. Klicka på JA för att försäkra en hand åt gången mot att given har blackjack eller klicka NEJ för varje hand om du inte vill ha en försäkring. Så snart JA/NEJ är valts visas inte knappen JA TILL ALLA/NEJ TILL ALLA för de återstående händerna. Klicka på knappen JA TILL ALLA/NEJ TILL ALLA för att acceptera eller avslå försäkring för alla händer samtidigt. Detta gäller även för "JÄMNA PENGAR".
  • Om dina två första kort har samma värde, kan du splitta din hand genom att klicka på SPLITTA.
  • Klicka på DRA för att få ännu ett kort eller på DUBBLA för att dubbla ditt spel och få ett tredje kort. Om du inte vill ha fler kort, klickar du på STAND.
  • Notera att försäkring, dubbla och splitta behöver en extrainsats. Om du inte har tillräckligt med spelsaldo för att betala dessa extra utgifter, måste du sätta in mer pengar för att kunna använda dessa alternativ igen.
  • När du har spelat din sista hand visar given sitt nedåtvända kort och kan sedan dra fler kort enligt reglerna.
  • När given slutat ta nya kort, jämförs alla dina händer med givens hand. Om din hand har ett högre värde än givens och inte överskrider 21, vinner du med den handen.
  • Om ett handvärde bildar 22 eller mer, räknas handen som sprucken och förlorar automatiskt.
  • Om du vill spela ännu en omgång, placerar du spel som beskrivet ovan eller klickar på SATSA IGEN för att placera samma spel som i omgången innan. Klicka sedan på DELA för att dela ut korten. Klicka på SATSA IGEN/DELA UT för att placera samma satsningar som i förra omgången och dela ut kort omedelbart.
  • SATSNING: Det totala insatsbeloppet visas i mätaren SATSNING.
  • SALDO: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort den önskade satsningen, visas i mätaren "SALDO", dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • VINST: Det totala vinstbeloppet visas i mätaren VINST.
  • Klicka på knappen HJÄLP i spelmenyn uppe till höger på spelskärmen för att se spelreglerna.
  • För att sätta på eller stänga av spelljudet klickar du på knappen LJUDd.volume up-min   och d.vol dn-min längst upp till höger på skärmen i spelmenyn.

KNAPPAR:

• DELA UT – Dela ut korten
  • RENSA SATSNINGAR – Rensa bordet från alla spel.
  • ÅNGRA – Ta bort ditt senaste spel.
  • DRA – Be om ett kort till.
  • STANNA – Dra inga fler kort och avsluta din spelsekvens.
  • DUBBLA – Om inga kort har delats ut än innan spelet startar, dubblar denna knapp samtliga insatser på bordet. När korten har delats ut, dubblar den här knappen insatsen på den utvalda handen och ett sista kort delas ut.
  • SPLITTA – Splitta handen till två om du har ett par.
  • SATSA IGEN – Placera samma insats som i förra omgången.
  • SATSA IGEN & DELA UT – Placera samma insats som i förra omgången och dela ut korten.
  • JA – Klicka här för att godkänna försäkringen och för att skydda ditt spel för den aktuella handen om given har blackjack.
  • NEJ – Klicka på avslå och använd ingen försäkring mot att given har blackjack och skippa spelförsäkring för den aktuella handen.
  • JA TILL ALLA – Klicka för att antingen godkänna eller avslå försäkringen för alla händer mot att given har blackjack.

Regler:

• Målet i Blackjack Pro är att få en hand som har ett totalt värde på 21, eller som är närmare 21 än givens hand - utan att ha ett högre värde än 21
  • Handens värde är summan av de enskilda kortens värde. Blackjack är den högsta handen och består av två kort: Ett Ess och 10. Blackjack slår 21 poäng.
  • Du kan välja 1–3 händer att spela på per spelomgång. De valda händerna spelas medurs med start från din hand längst till höger. Givens hand spelas sist. Du kan splitta, dubbla och ta försäkring, precis som i vanlig blackjack.

Blackjack Pro är en blackjackvariant med följande regler:

• I detta spel används åtta kortlekar, använda kort återlämnas till däcket och däcket blandas.
  • Ess räknas både som 1 och 11, klädda kort räknas som 10 och de andra korten räknas med det värdet de har.
  • Spelaren kan inte splitta en splittad hand.
  • Endast ett kort dras till varje ess i en splittad hand.
  • Spelaren kan dubbla efter att ha splittat.
  • Om givens första kort är Ess, kontrollerar given om hen har blackjack innan du drar ditt tredje kort.
  • Ess och ett kort värt 10 ses som 21 efter en split, inte blackjack.
  • Blackjack ger 1,5 gånger spelbeloppet (3–2).
  • Om det totala värdet på spelarens hand är närmare 21 än givens efter att dennes sista kort tagits upp, vinner spelaren satsningsbeloppet (1–1).
  • Om spelarens totala kortvärde är mer än 21, "spricker" spelarens hand och spelaren förlorar automatiskt insatsen för den handen.
  • Om spelaren och given har samma totala poäng (17–21), vinner ingen och spelarens insats går tillbaka till spelaren.
  • Given drar alltid till 16. Given stannar om givens hand har ett värde på 17 eller mer (inklusive soft summa). Given drar inga kort om spelaren "SPRICKER".
  • Blackjack slår 21 poäng.

SOFT SUMMA:

En hand som innehåller ett Ess som kan räknas som 11 utan att spricka. Ess-6 räknas till exempel som soft 17.

HARD SUMMA:

En hand med ett Ess som endast kan räknas som 1 eftersom handen annars skulle överskrida 21 om den räknades som 11. Ess-6-10 räknas till exempel som hard 17.

SPLITTA:

Om dina första kort har samma värde kan du splitta dem till två separata händer. Den andra handen kommer att ha samma spelbelopp som handen den splittades från. Du drar sedan kort till varje hand. Du kan dra så många kort du vill på varje splittad hand, såvida du inte delar upp 2 ess (i vilket fall du endast får 1 extra kort för varje ess). Om du får ett ess och ett kort som är värt 10 i en delad hand betraktas det som 21 och inte blackjack.

DUBBLA:

Du kan dubbla din insats på en hand innan du tar ett tredje kort. Efter att du dubblat en insats, delas ett sista kort ut till dig automatiskt. Du kan dubbla på alla dina händer om du vill. Du kan även dubbla din insats på en splittad hand.

FÖRSÄKRING:

Om givens första uppåtvända kort är ett ess, kan du försäkra varje ordinarie spel mot att given får blackjack. Om du tar försäkring kommer ett belopp som är hälften av ditt ursprungliga spel att dras av från ditt spelsaldo och placeras separat på bordet. Om given har blackjack betalas du 2 till 1 på din försäkring. På så sätt förlorar du inte din ursprungliga insats (eftersom du får värdet på din ursprungliga insats plus försäkringsbeloppet tillbaka). Om given inte får blackjack förlorar du försäkringsbeloppet.

• Du kan försäkra din hand genom att klicka på JA. Om du inte vill försäkra din hand klickar du på NEJ.

JÄMNA PENGAR:

Om given har ett Ess och spelaren har BLACKJACK, kan spelaren välja alternativet "JÄMNA PENGAR”. Klicka på JA om du föredrar detta alternativ. Spelaren får sedan samma belopp (1:1) från sin blackjack, utan att givens nedåtvända kort ens visas, dvs. spelaren skyddar sig själv från en möjlig blackjack för given. Spelaren kan även klicka på NEJ för att fortsätta spela utan att använda alternativet JÄMNA PENGAR. Om given inte har blackjack, betalas spelaren till ett normalt förhållande på 3:2 på sin blackjack.

• Endast om de första två korten är ett Ess och ett kort med värdet 10 blir det BLACKJACK vilket ger 3:2 om det slår givens kort. Om given också har BLACKJACK blir resultatet OAVGJORT.
  • Om du, efter att ha splittat handen, har ett Ess och ett 10-poängskort är handvärdet 21 och inte BLACKJACK. Om handen med värdet 21 ger vinst blir utbetalningsoddset 1:1.
  • När givens hand är avslutad visas resultaten på givens och på spelarens kort.

BETALNINGSTABELL

Vinsttyp

Beskrivning

Utbetalning

BLACKJACK

En blackjack, eller en "natural" (naturlig) blackjack, motsvarar 21 på dina första två kort. Om du splittar ett par i ess eller ett 10-poängskort och sedan har ett ess med ett 10-poängskort räknas det inte som blackjack utan som 21. Din blackjack slår given oavsett totalpoäng utom givens blackjack. Om både du och given har en blackjack räknas handen som oavgjord eller PUSH och ingen varken vinner eller förlorar.

3:2

NORMAL

Din totalpoäng är högre än givens men lägre än eller lika hög som 21.

1:1

PUSH (oavgjort)

Totala poäng om din och givens hand/händer är samma.

INSATSEN ÅTERBETALAS

FÖRSÄKRING

Erbjuds på givarens ess. Du kan välja att försäkra din hand mot att givaren får en blackjack. Försäkringen kostar 50 % av din ursprungliga insats för den handen.

Om givaren har en blackjack betalar försäkringsinsatsen 2:1 och du förlorar din ursprungliga insats. Om given inte får en blackjack förlorar du den försäkrade insatsen och spelet fortsätter med ursprungligt satsat belopp.

JÄMNA PENGAR

Detta alternativ erbjuds när given har ett Ess och spelaren har blackjack. Om spelaren väljer detta alternativ, får denna samma summa för sin blackjack.

1:1

• Utbetalningsformatet som används här betyder att du vid vinst får tillbaka din insats plus ett belopp som multiplicerats med din insats. Exempel: Om en insats på 1 placeras på en hand och du vinner en Blackjack, kommer 1 (insatsen) + 1,5 (vinsten) = 2,5 att överföras som vinstbelopp till ditt saldo.

Spelhistorik:

• Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen. Där väljer du kasinofliken och väljer "Spelloggar".

AVKASTNING TILL SPELAREN

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 99,50 %.

Vanliga frågor:

• Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?
  • Om du kopplas bort från Bwin Blackjack Pro-spelet precis efter att alla inmatningar gjorts, och inga ytterligare inmatningar krävs för att fortsätta spelet, betraktas spelet som slutfört. När du loggar in igen kan du kontrollera spelresultatet i spelloggen.
  • Om du kopplas ner medan spelet väntar på spelarinformation som efter given, kommer du genast att uppmanas att avsluta spelet efter att du loggat in igen. Efter att du avslutat det oavslutade spelet kan du fortsätta spela. Eller välja ett annat spel.
  • Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?
  • Klicka på knappen "Insättning" m.cashier button-min-min nere på spelskärmen och gör en insättning.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Kontakta kundtjänst när som helst för övriga frågor.