Melon Madness 777

Så spelar du

• Välj hur många linjer du vill spela på och hur mycket du vill satsa per linje.
  • Tryck på ”Spin”
  • Matcha tre symboler i en rad för att vinna. Se vad du kan vinna nedan.
  • Separata vinster läggs ihop.
  • Din totala vinst läggs till på ditt saldo i spelet.

Vinster

Symbol Pris (multipel av insats)
  X500
  X200
  X40
  X20
  X10
  X5
  X4
  X3
  X2
  X1
  GRATIS SPINS (2-20 spins på alla 7 linjer)
  BONUSSPEL

Gratis spins

När du matchar tre klockor i en rad triggas en omgång med gratis spins. Välj en av de tre klockorna för att se hur många gratis spins du har vunnit – du kan vinna från två gratis spins, ända upp till 20 stycken! Du spelar sedan automatiskt med de gratis spins du har vunnit, och eventuella vinster läggs ihop. Vinster från gratisspel läggs till i slutet av omgången. Du kan även vinna ännu fler gratis spins (upp till 20 extra gratis spins under varje omgång) om du matchar ytterligare tre klockor! Dessutom kan du trigga bonusomgången. Dina gratis spins spelas med insatsen som triggade vinsten, och snurrar alltid på alla de sju linjerna.

Bonus

När du matchar ‘The Big One’ tre gånger triggas en bonusomgång där du har chansen att vinna en av fem speciella jackpots. Se vilken färg hjulet landar på för att se vilken jackpot du vinner! Jackpottarnas belopp är förinställda och beror inte på din insats. Beloppen som erbjuds för de fem jackpottarna visas i rotation på skärmen i grundspelet, och i bonusspelet – så att du alltid kan se hur mycket du kan vinna.

Om du lyckas trigga både gratis spins och ’The Big One’ under samma omgång så spelas bonusomgången först, innan du kan använda dina gratis spins.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2019-09-11