Gold Digger: Mines

1. Sammanfattning

Spelets mål är att hitta guldklimpar innan TNT-gruvan avslöjas, vilket avslutar spelrundan.

Spelspecifikationer:

Typ

Mines

Rutnät

5 x 5 (25 rutor)

Vinstsymbol

Guldklimp

Förlustsymbol

TNT-gruva

RTP

96,00 % till 98,88 %

Spelet kopplas från om inga åtgärder vidtas under ett visst antal minuter (antal minuter variera beroende på jurisdiktion). Sessions återställnings funktionen sparar spelet så att nästa gång det läses in kan du spela vidare från där du lämnade.

Vid händelse av tekniska problem som resulterar i en bortkoppling från spelservern, sparas spelet som du spelade automatiskt och laddas nästa gång du etablerar en kontakt med spelservern. Det går inte att ansluta på nytt till spelservern under de första 30 sekunderna efter bortkoppling.

Obs! I händelse av fel blir alla vinster och spel ogiltiga. Insatser som ännu inte accepterats blir ogiltiga, insatser som inte avgjorts återbetalas.

2. Hur man spelar

Obs! Om du inte har tillräckligt med pengar för att spela kan insatsen ställas in till lägsta valbara belopp i en dialogruta med information om detta.

I infofältet kan du se aktuell INSATS, ditt SALDO och aktuell VINST, antingen i din valuta eller som kredit, beroende på användarens val (endast tillgängligt i vissa jurisdiktioner). Växla mellan att visa kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (endast tillgängligt i vissa jurisdiktioner).

2.1. Desktopversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Välj en myntvalör med de övre knapparna + och -.
  2. Obs! Den nuvarande användaren kan välja att visa den totala INSATSEN som kredit eller i sin valuta (endast tillgängligt i vissa jurisdiktioner).. Växla mellan att visa kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (endast tillgängligt i vissa jurisdiktioner).
  3. Välj antal gruvor med de nedre knapparna+ och -.
  4. Obs! Ju fler gruvor du väljer, desto snabbare växande vinster - men guldet blir svårare att hitta.
  5. Klicka på SPELA! för att börja och välj en ruta att avslöja.
  6. Obs! Varje hittad guldklimp höjer vinsten; en TNT-gruva avslutar spelrundan.
  7. Klicka på INKASSERA för att avsluta spelrundan och inkassera dina vinster.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller i vald valuta (endast tillgängligt i vissa jurisdiktioner)..  För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan att visa kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (endast tillgängligt i vissa jurisdiktioner).

2.2. Mobilversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Välj en myntvalör med de övre knapparna + och -.
  2. Obs! Användaren kan välja att visa den totala INSATSEN som kredit eller i sin valuta (endast tillgängligt i vissa jurisdiktioner).. Växla mellan att visa kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (endast tillgängligt i vissa jurisdiktioner).
  3. Välj antal gruvor med de nedre knapparna + och -
  4. Obs! Ju fler gruvor du väljer, desto snabbare växande vinster - men guldet blir svårare att hitta.
  5. Klicka på SPELA! för att börja och välj en ruta att avslöja.
  6. Obs! Varje hittad guldklimp höjer vinsten; en TNT-gruva avslutar spelrundan.
  7. Klicka på INKASSERA för att avsluta rundan och inkassera dina vinster.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller i vald valuta (endast tillgängligt i vissa jurisdiktioner)..  För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan att visa kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (endast tillgängligt i vissa jurisdiktioner).

3. Specialsymboler och -funktioner

3.1. Inkassera

Visar din nuvarande vinst som du kan välja att inkassera (Inkassera).

När du hittar en Guldklimp ökar denna valör och du kan Inkassera efter ett lyckat val.

3.2. Återstående val

Visar dina återstående val.

Beroende på återstående antal TNT-gruvor har du ett fastställt antal tillgängliga val.

Efter varje hittad Guldklimp minskas antalet återstående val med ett.

Obs! När återstående val tar slut har du nått Maxvinsten.

3.3. Maxvinst

Visar högsta möjliga vinst med aktuellt rutnät.

Maxvinsten beror på inledande insats och antal inledande TNT-gruvor.

Obs! Om Maxvinsten nås tar tillgängliga val slut och du måste Inkassera.

3.4. Utbetalningar

Spelvinsten beror på insatsmultiplikatorn som ökar efter varje lyckat val.

Multiplikatorn beror på antal hittade Guldklimpar och antal TNT-gruvor.

Aktuellt rutnät motsvarar alltid den verkliga sannolikheten att välja en Guldklimp eller en TNT-gruva.

3.5. Nästa vinst

Visar värdet på nästa Guldklimp om du väljer att fortsätta spela denna omgång.

3.6. Hittade

Visar antal hittade Guldklimpar från det totala antalet på rutnätet.

4. RTP-områden

• 1 gruva: Min 96,00 % (5, 9, 10, 13, 15, 17, 19, 20, 21, 22, 23, 24 val) / Max 98,88 % (1 val)
  • 2 gruvor: Min 96,00 % (9, 15, 16, 19, 20, 21, 22, 23 val) / Max 97,52 % (1 val)
  • 3 gruvor: Min 96,25 % (2, 12 val) / Max 97,68 % (1 val)
  • 5 gruvor: Min 96,09 % (10, 11 val) / Max 97,60 % (1 val)
  • 7 gruvor: Min 96,38 % (9, 10, 11, 12 val) / Max 97,20 % (1 val)
  • 10 gruvor: Min 96,09 % (5, 6 val) / Max 97,20 % (1 val)
  • 15 gruvor: Min 96, 28 % (4 val) / Max 96,80 % (1 val)

5. Vinsttabell

VINSTMULTIPLIKATORER x STARTINSATS

ANTAL GRUVOR

VÄLJ
NUMMER

1

2

3

5

7

10

15

1

1,03

1,06

1,11

1,22

1,35

1,62

2,42

2

1,06

1,14

1,25

1,52

1,90

2,75

6,45

3

1,10

1,25

1,44

1,95

2,72

4,90

18,50

4

1,15

1,38

1,67

2,52

4,00

9,00

58,00

5

1,20

1,52

1,95

3,30

6,00

17,00

204,00

6

1,27

1,70

2,30

4,40

9,20

34,00

7

1,34

1,90

2,72

6,00

14,60

72,00

8

1,42

2,12

3,26

8,30

24,00

162,00

9

1,50

2,40

3,96

11,70

40,50

10

1,60

2,75

4,88

17,00

72,00

11

1,72

3,20

6,10

25,50

135,00

12

1,85

3,70

7,74

40,00

270,00

13

2,00

4,40

10,10

65,00

14

2,20

5,25

13,50

112,00

15

2,40

6,40

18,50

205,00

16

2,68

8,00

26,40

17

3,00

10,30

39,60

18

3,45

13,80

63,30

19

4,00

19,20

111,00

20

4,80

28,80

222,00

21

6,00

48,00

22

8,00

96,00

23

12,00

288,00

24

24,00

Obs: Gamla programknappar

Collect_Money= INKASSERA

Play_X_Bombs= antal TNT-gruvor

6. Andra spelknappar

6.1. Desktopversion

Följande knappar finns:

1

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet

2

Klicka här för att öppna UTBETALNINGAR-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om UTBETALNINGAR för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras UTBETALNINGAR eller specifika belöningar;
  • grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken UTBETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

3

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGAR. Klicka här för att visas spelhistoriken i ett nytt fönster.

4

Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGAR. Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

6.2. Mobilversion

Följande knappar finns:

1

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet

2

Klicka här för att öppna UTBETALNINGAR-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om UTBETALNINGAR för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras UTBETALNINGAR eller specifika belöningar;
  • grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken UTBETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

3

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGAR. Klicka här för att visa spelhistoriken i ett nytt fönster.

4

Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGAR. Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

Datum för senaste ändring: 2022-06-30