Funky Pharaoh Spin Boost Jackpot King

Steg 1: Så här kommer du i gång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta ditt spel.
  3. RTP : Standard: 93.04% +0.5%JK
    SideBet RTP: 93.17% + 0.5%JK

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstlinjerna vinner du. Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.

Wildsymbol

• Wildsymbolen ersätter andra symboler och hjälper dig bilda linjevinster (endast på hjul 2, 3 och 4).
  • Endast den högsta vinsten på varje linje betalas ut (om till exempel 3 wildsymboler är en vinst eller om de symbolerna används tillsammans med en annan symbol för att skapa en vinst med 4 symboler, ger endast den högsta av dessa två vinster).

Funkiga omsnurr

• Om en Funkig Farao-wildsymbol landar helt synlig på hjul 2, 3 eller 4 under ett snurr aktiveras omsnurrsfunktionen.
  • Funkig Farao-wild förflyttar sig 1 hjul till vänster varje gång ett omsnurr inträffar.
  • Efter varje omsnurr kommer alla synliga vinster att tilldelas.
  • Omsnurren fortsätter tills ingen Funkig Farao finns kvar på spelplanen.
  • Varje gång Funkig Farao förflyttar sig 1 hjulposition ökar vinstmultiplikatorn med 1.

Snurrboost (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Under snurrboost kommer alla Funkig Farao-wildsymboler som stannar delvis på spelplanen att knuffas antingen upp eller ner för att fylla hela hjulet.
  • De knuffas också antingen upp eller ner under Funkiga omsnurr när de stannar delvis på hjulen.

Pottsystemet för den lyxiga jackpottkungen

• Under alla snurr finns chansen att den lyxiga jackpottkung-bonusen kan aktiveras genom att du får 5 överliggande lyxiga jackpottkung-symboler på hjulen 1–5.
  • Pottsystemet för den lyxiga jackpottkungen är tillgängligt på alla insatser på alla spel som är sammankopplade med det lyxiga jackpottkung-systemet.
  • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler för att komma till funktionens hjulkungssektion.
  • Efter varje snurr kan du VÄLJA EN IKON för att avslöja en av följande:
  • SNURRA – snurra hjulen igen och eventuella ytterligare kronsymboler på hjulen bidrar till vinststegen.
  • INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn av totalinsatsen som uppnåtts på vinststegen.
  • HJULKUNG – om denna avslöjas startar funktionens hjulkungsrunda direkt.
  • Uppnå minst 15 kronsymboler under den lyxiga jackpottkung-bonusen för att få hjulkungsbonusen.
  • Hjulkungsfunktionen är ett tombolaliknande hjul som består av stora vinstmultiplikator-segment och progressiva pott-segment.
  • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsatsmultiplikator eller en jackpott.
  • OBS – De lyxiga jackpottkung-jackpottarna kan endast vinnas under hjulkungsdelen av bonusen.
  • När en jackpott vinns återställs den till reservsumman och börjar växa igen.
  • Sannolikheten att vinna en jackpott ökar baserat på jackpottens värde (kungliga och majestätiska potter vinns garanterat av ”måste vinnas med”-värdet).
  • Simultana jackpottvinster är inte möjliga. Om två spelare skulle vinna jackpotten samtidigt så vinner spelaren som aktiverade jackpotten först hela jackpottsumman och den andra spelaren vinner reservpotten plus eventuella bidrag som gjorts.
  • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
  • Medan spelet pågår kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avbryts kan det överblivna beloppet i potten överföras till en annan jackpott.
  • Jackpottar finansieras med bidrag från spelarens insatser med undantag för startbeloppen som finansieras av operatören.

Autospel (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet autospelsinsatser du önskar spela.
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Vinstinformation och spelregler

• FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.

Datum för senaste ändring: 2022-09-14