Thai Flower Jackpot King

spelinstruktioner

INTRODUKTION

Thai Flower är en spelautomat med 5 hjul och 10 linjer där du kan aktivera gratisspel och vinna stort med 3 utvalda symboler under 12 gratisspel.

RTP : 93.57% + JP 0.38 + 0.11 reserve

Steg 1: Hur man börjar

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på Snurra för att starta spelet.

Steg 2: Hur man spelar

• Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler från vänster på någon av vinstlinjerna vinner du.
  • Lotusen ersätter alla symboler.
  • Alla eventuella vinnande linjer markeras och betalas ut till ditt kontosaldo.
  • Om 3 lotus-scattersymboler visas samtidigt aktiveras gratissnurr-bonusen. Medan gratissnurr pågår är endast 3 slumpmässigt utvalda symboler aktiva.

Hjulvinster

• Linjevinster multipliceras med insatsen per linje.
  • Alla vinster på alla vinstlinjer läggs ihop och bildar totalvinsten.
  • Samtliga vinstradssymboler måste landa på en aktiv rad med insats och på varandra efterföljande hjul med start på hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut på varje rad.
  • Scatter-vinster adderas till eventuella radvinster.

Wildsymboler

• Wildsymbolen kan hjälpa till att bilda radvinster genom att fungera som andra symboler.

GRATISSPEL

• Om 3 scattersymboler syns samtidigt var som helst får du gratisspel (PÅ HJUL 1, 3 OCH 5).
  • Medan gratissnurr pågår är endast 3 slumpmässigt utvalda symboler aktiva.
  • Gratissnurr fortsätter tills de har förbrukats – då får du de ihopsamlade bonusvinsterna.

Jackpot King Deluxe: Pottsystem

• Under alla snurr finns det en chans att Jackpot King Deluxe Bonus aktiveras genom att få fram 5 överliggande Jackpot King Deluxe-symboler på hjul 1 till 5.
  • Jackpot King Deluxe: Pottsystem är tillgängligt oavsett insats och spel och är sammankopplat med Jackpot King Deluxe: Pottsystem.
  • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler så startas Wheel King-sektionen av funktionen.
  • Efter vilket snurr som helst kan du välja en ikon för att få något av följande utfall:
  • SNURRA – då snurras hjulen igen och alla ytterligare kronsymboler som finns kvar hjälper dig på vinststegen.
  • INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn för sin uppnådda totalinsats på vinststegen.
  • WHEEL KING – om denna avslöjas startas Wheel King-sektionen av funktionen direkt.
  • Om man uppnår minst 15 kronsymboler under Jackpot King Deluxe Bonus får man Wheel King Bonus.
  • Wheel King-funktionen är ett tombolaliknande hjul som består av ett Big Win Multiplier-segment och ett Pot-segment.
  • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsats-multiplikator eller en jackpott.
  • OBS! Jackpot King Deluxe: Jackpottar kan bara vinnas under Wheel King-delen av bonusen.
  • När en jackpott vinns återställs den till reservsumman och börjar växa igen.
  • Sannolikheten att vinna en jackpott ökar i takt med att jackpottvärdet stiger (kungliga och majestätiska potter vinns garanterat vid det övre gränsvärdet).
  • Samtidiga jackpottvinster kan inte ske. Om två spelare förefaller vinna jackpotten samtidigt kommer den första spelaren som utlöser jackpotten att vinna hela jackpottsumman, och den andra spelaren vinner reservpotten plus eventuella ytterligare gjorda bidrag.
  • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
  • Medan spelet är igång kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avlägsnas ska det överblivna beloppet överföras till en annan jackpott.
  • Jackpottar finansieras med bidrag från spelarens insatser med undantag för startplåten som finansieras av operatören.

Autospel (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Information om utbetalningar och spelregler

• Linjevinster multipliceras med insatsen per linje.
  • Vinster från olika vinstrader adderas.
  • Alla radvinstsymboler måste dyka upp på en spelad rad och på hjul som är i följd, med start från hjulet längst till vänster (10 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per vinstrad.
  • Lotussymboler är scattervinster och delas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen och oavsett antal spelade linjer.
  • Scattervinster betalas ut utöver linjevinster.
  • Gratissnurr spelas med samma antal linjer och samma linjeinsats/totalinsats som det aktiverande spelet (10 linjer är alltid aktiva).
  • SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.

Vinstrader

Datum för senaste ändring: 2022-08-08